Tolis SBE1
Banned
Ρε αλανια ξερετε τι σημενει τ s3 στα φυσιγγια του εβρου και μιλατε εδω σας θελω τωρα
Αυτα κυριε Νικο πρεπει να ειναι μετα imperial εποχής (απλα χρησιμοποιηθηκε το ονομα για διαφημιστικούς λόγους, σε αλλο θεμα ειχα βαλει Remington made in italy θα θυμουνται ολοι αναφορες σε παλια φορουμ για φθηνα ρεμι απο Βουλγαρία, κατι τετοιο μπορει να παιζει και με αυτα ?) Μετα τα καθαυτου imperial εγινε μια τετοια αναλογη προσπαθεια απο την καναδικη challenger, imperial κουτια και ονομασια αλλα καλυκες και υλικά cheddite λογω γαλλιαε υποθέτω.
ΡιχτοΡε αλανια ξερετε τι σημενει τ s3 στα φυσιγγια του εβρου και μιλατε εδω σας θελω τωρα
Ο παφυλας τι γραφει κυριε Νικο μηπως ειναι super fiocchi? Η imperial πρεπει να ειχε σταματησει αρκετα παλιότερα. Τουλάχιστον σου βγηκε σε καλο αρχισες την ιδιογομωση και ησυχασες .Κωνσταντινε....αγορασμενα 1991 ....δεν ξερω ποια ηταν η εποχη μετα ιμπεριαλ....αυτο που ξερω ειναι
οτι δεν σταυρωσα θηραμα με δαυτα....και οταν αποφασισα να καταπιαστω λιγο 12/76 εριξα ενα σε στοχο
για να εχω μετρο συγκρισης....απο εκει ''ξεκινησαν'' ΟΛΑ.
Το θεμα ειναι οτι μας πουλουσαν φυκια για μεταξωτες κορδελες φιλε μου!!!
Αυτο ειναι απαρεδεκτο...+ οτι ηταν και ακριβα φυσιγγια!!!
Ο παφυλας τι γραφει κυριε Νικο μηπως ειναι super fiocchi? Η imperial πρεπει να ειχε σταματησει αρκετα παλιότερα. Τουλάχιστον σου βγηκε σε καλο αρχισες την ιδιογομωση και ησυχασες .
Αυτο νομιζω και γω κυριε Νικο, μαυρη πατουρα ,καψυλι , το δαχτυλίδι στον παφυλα .Απο κατι τετοια ....και απο το πεταλωμα ενος λαγου με επωνυμα Ιταλικα φυσιγγια ....ηταν η αφορμη
να ξεκινησω την ιδιογομωση....και οπως ειπες ....ησυχασα και σωθηκα!!
Μαλλον fiocchi ειναι Κωνσταντινε δεν το γραφει ομως πουθενα...αναμεσα στις δυο περιφεριακες
γραμμες που εχει γραφει MAX 1050 BAR τιποτα αλλο.
ΥΓ. ΘΑ βαλει φωτο ο Αλεξ!!
Φωτο του ΝικουΠ....Απο κατι τετοια ....και απο το πεταλωμα ενος λαγου με επωνυμα Ιταλικα φυσιγγια ....ηταν η αφορμη
να ξεκινησω την ιδιογομωση....και οπως ειπες ....ησυχασα και σωθηκα!!
Μαλλον fiocchi ειναι Κωνσταντινε δεν το γραφει ομως πουθενα...αναμεσα στις δυο περιφεριακες
γραμμες που εχει γραφει MAX 1050 BAR τιποτα αλλο.
ΥΓ. ΘΑ βαλει φωτο ο Αλεξ!!
Mascalzone που λενε και αυτοι που το εφτιαξανΑυτα γραφει Κωσταντινε....ενα φυσιγγιο 100% μα'ι'μου φιλε μου!!!
https://www.ilbraccoitaliano.net/forum/misc.php?do=showattachments&t=17795Βρηκα ενα Ιταλικο site που εχει πολλα σφαγμενα εμπορικα φυσιγγια...ισως φανει χρησιμο σε μερικους ....https://www.ilbraccoitaliano.net/forum/misc.php?do=showattachments&t=17795
Καλημερα Παναγιωτη, απο εμφανιση και σκαγια φαινεται πολυ δυνατο, συν οτι ειναι 2.75 τα σκαγια, τωρα μενει η δοκιμη να δειξει τι ψαρια πιανει...
Πόσο?