Στην 1η φωτό όταν είδα το φυσίγγι κατάλαβα τη θα ακολουθήσει....ρελιασμένο στα 59.00mm αν θυμάμαι λόγο του s.g magnum που δν αφήνει τν κάλυκα να ρελιαστεί...είχα κόψει κ εγώ ένα πέρυσι....κρίμα η Μ92s που κουβαλάει στο εσωτερικό του.
Ρίχτε τα στις τσίχλες........και τι έεεεεεγινε....
Κωστη δεν ριχνεις φυσιγγιο με 14 ευρω το κουτι στις τσιχλες φιλε....αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο....
σκεψου τα μουτρα σου πως θα γινουν....οταν δεις το παπι να τρωει την τουφεκια....και να σου κουναει
το μαντηλι φευγοντας....υπαρχει χειροτερο πραγμα απο αυτο.....για εναν κυνηγο ??
Σημαδεμενο πουλι...και να μην πεφτει.... Και δεν ειναι οτι θα το παθεις στο πρωτο μονο......πιστευοντας οτι
εχεις καλο φυσιγγιο στην θαλαμη σου......θα την πατησεις και υπολοιπα παπια....μεχρι να το παρεις
χαμπαρι....αν το παρεις....εχασες το κυνηγι σου φιλε!!
Οπως την πατησα εγω πριν χρονια με τον λαγο....σταματημενος ο λαγος περιπου 30 -32 μετρα...35 δεν
ηταν....του ριχνω την πρωτη......εκατσε κατω ο λαγος....του ριχνω την δευτερη.....βαρα μαλακα......
μου λεει....του ριχνω την 3η τουφεκια....αντε γεια μαλακα μου λεει...και γυρισε και εφυγε...και εγω βεβαια
εμεινα μαλακας!!! Με επωνυμα Ι Τ Α Λ Ι Κ Α φυσιγγια...και πανακριβα για εκεινη την εποχη...το 1991...
με το 1000ρικο μεγαλο σαν σεντονι!!!!
Οπως βλεπω.....τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου....Τελικα δεν αρκει να δοκιμαζουμε το φυσιγγιο
μονο σε στοχο....πρεπει να το σφαζουμε....για να ειμαστε σιγουροι....και τωρα τι να πω ?? Περαστικα μας ??