Ετσι εξηγειτε η μειωμενη διατρηση εμενα φιλε το μονο που με ενδιαφερει ειναι αν βγαζουν τις αναγραφομενες τουλαχιστον
Αν θυμαμε καπου στα 1370 fps πρεπει να γραφανε εχω χρονια να πιασω στα χερια μου αν ξερει καπιος να μας πει σηγουρα γραφουν τα δικα σου θα νε πολυ παλιαΠοιες αναγραφομενες...δεν γραφουν ταχυτητες τα κουτια που εχω...
Ποσο ηταν Νικο, και σε απογοητευσε τοσο;
1225fps το 10βολο και 15βολο δλδ 373m/sΑν θυμαμε καπου στα 1370 fps πρεπει να γραφανε εχω χρονια να πιασω στα χερια μου αν ξερει καπιος να μας πει σηγουρα γραφουν τα δικα σου θα νε πολυ παλια
Τα παλια remington ηταν πιο καλα....τα καινουρια πιστευω πιο "μαλακα"1225fps το 10βολο και 15βολο δλδ 373m/s
Αν θυμαμε καπου στα 1370 fps πρεπει να γραφανε εχω χρονια να πιασω στα χερια μου αν ξερει καπιος να μας πει σηγουρα γραφουν τα δικα σου θα νε πολυ παλια
Weight of Roundball σε grainsRound Ball Ballistic Coefficient (BC):
BC = Weight of Roundball / 10640 x diameter²
Ναι ειναι το velocity εβαλεβο βασειλης σε μετραΤολη αυτα γραφουν ταχυτητες??
Από πείρα και μόνο, μαντεύω 1050-1100π/δ.
Τα παλια remington ηταν πιο καλα....τα καινουρια πιστευω πιο "μαλακα"
Βασιλη...το δικο μου κουτι...δεν γραφει ΤΙΠΟΤΑ ...απο θεμα ταχυτητων...Αν μπορεσει ο ΑΛΕΞ...θα βαλω φωτο
Βρε πέστες να γελάσουμε ... 310m/s - 280m/s ????Ειμαι πολυ ποιο χαμηλα απο αυτες τις ταχυτητες.....δεν βαζω φωτο...δεν λεω νουμερο ταχυτητων...
θα δοκιμασω ''φρεσκα'' φυσεκια...για να ξερω τι μου γινεται...
Ισως να εχουν επιρεαστει τα φυσεκια...δεν ρισκαρω να πω ταχυτητες...δεν δικαιολογειται αλλιως!!!