Καρδαρα βλέπω και κάποια csb η 206 28αρια αν δεν κανο λαθοςΚαλησπερα σε ολους,
Πηρα σημερα για δοκιμη ενα 28αρι του ΔΟΡΚΑ σε πολυ καλη τιμη για την εποχη που ζουμε…7,5 ευρο
Εσφαξα ενα απο περιεργεια..καψουλι CX2000
View attachment 73780
Που ειναι ο @ΣΤΕΛΙΟΣΚαλησπερα σε ολους,
Πηρα σημερα για δοκιμη ενα 28αρι του ΔΟΡΚΑ σε πολυ καλη τιμη για την εποχη που ζουμε…7,5 ευρο
View attachment 73780
Σαν τιμή καλά είναι ακόμα.Καλησπερα σε ολους,
View attachment 73780
Το είδαν το όνειρο γι αυτό...28γρ με δισκάκι, αλλά και τσίχλα πάνω στο κουτίΣαν τιμή καλά είναι ακόμα.
Ο καλυκας αν βλεπω καλα, γραφει Express 32...;;;;Καλησπερα σε ολους,
View attachment 73780
Πώς να διακρίνεις αφού το τύπωμα τους είναι ΓΤΠΚ, κάποτε ήταν άψογο και ανεξίτηλο.Ο καλυκας αν βλεπω καλα, γραφει Express 32...;;;;
Δεν διακρινω καλα...
Πώς να διακρίνεις αφού το τύπωμα τους είναι ΓΤΠΚ,
Κώτσο για κλάματα είναι φίλε όχι για γέλια όταν πληρωμής τα 28 γρ7,50€
Πρώτον δεν είμαι Νικολακι και δεύτερο θα κάνω την ψώρα μου αλλιώς φυσιγγια για λαγό έχω ατελείωτα θα πηγαίνω στο λαγό πέρυσι και λόγο απουσίας πουλιών δεν υπήρχαν και κυνηγοι αλλά μόνο οι ντόπιοι και αυτοί μια το μήνα θα μαλακώσουν και οι έμπορες η θα κλείσουν δεν θα τους πληρώσω εγώ τα θωρακισμένα δωμάτια που έφτιαξαν για να κλειδώνουν τα φυσιγγιαστο τελος εμης θα ξυνουμε το κεφαλιμας και παλι φιλε νικολακι,,και βεβαια στο τελος θα τα αγωραζουμε και παληηηηη, την ψωραααα φιλε την πληρωνης θελης δεν θεληςςς
Μας έχεις μπερδέψει και συ, μία Κώστας, μία Σταύρος, μία Νίκος, αποφάσισεΠρώτον δεν είμαι Νικολακι
20000000 μπανΜας έχεις μπερδέψει και συ, μία Κώστας, μία Σταύρος, μία Νίκος, αποφάσισε
Νομίζω απλά άλλαξε κουτί στο παλιό πράσινο Σπόρτινγκhttps://www.megasalapatas.gr/Kinigi/fisiggia/24-28gr?product_id=19374……αυτό είναι καινουργιο
Όχι το σπορτινγκ υπάρχει στα 7,50 και αυτοΝομίζω απλά άλλαξε κουτί στο παλιό πράσινο Σπόρτινγκ
https://www.snafpliotis.com/categories/fysiggia-skopeftika/pilinos-stoxos-sporting-compaq-28gr/Όχι το σπορτινγκ υπάρχει στα 7,50 και αυτο
Στο σκοπευτήριο που το έριξα μου άφησε την εντύπωση ότι είναι ελαφρώς πιο σκληρό,με πιο κόφτη αίσθηση από το κόκκινο.........GT h24 είναι ο συγκεντρωτήρας. Αν ζύγισες σωστά την πυρίτιδα (που δεν το αμφισβητώ), τότε ... άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς !!!
(Άλλαξε χρώμα κάλυκα το Due Europe - από κόκκινο σε μπλε - κι έγινε GT !!!)
Καμμία άλλη διαφορά !!!
Βέβαια πολύ καλό ήταν το Due Europe, και αρκετά μαλακό ...