Kostas ContraDosi
Moderator
Στα 22€ το εχει κ ο Fantom στον Πύργο...Καλησπέρα ξέρουμε πόσο έχει το 3ο στάδιο του Λαναρά
Εγω αυτο εχω και είναι μπρούτζινο.
Στα 22€ το εχει κ ο Fantom στον Πύργο...Καλησπέρα ξέρουμε πόσο έχει το 3ο στάδιο του Λαναρά
Ευχαριστώ να είσαι καλάΙΩΛΑΝ 2102632194
Στη σελίδα δεν έχει τιμή...
Ευχαριστώ να είσαι καλάΣτα 22€ το εχει κ ο Fantom στον Πύργο...
Εγω αυτο εχω και είναι μπρούτζινο.
Πόσο την πήρες αυτή?Αντιγραφή στην αντιγραφή!
Μηχανή τούρκικη για αστέρι κ ρέλι (εναλλάσσονται τα μαχαίρια- στροφεία).
Το ενδιαφέρον,για μένα, είναι ο άξονας με το σπείρωμα,που έχει κόντρα παξημαδι,για να ρυθμίζει το πάτημα στο μαχαίρι ή στο ρέλι!
Στη ρελιάστρα του Λαναρά ο άξονας είναι πάχους 10.0mm μπορεί να γίνει το ίδιο ανοίγοντας σπείρωμα m10 ή με επεξεργασία μια έτοιμης βίδας (με αυχένα)m10.
Εύκολη και πολύ ωραία πατέντα για ρέλιασμα με ακρίβεια δέκατου του mm!
Δεν την αγόρασα (και ούτε πρόκειται), κάνει περί τα 170 €Πόσο την πήρες αυτή?
Επιπλέον, αυτό που μ' αρέσει στη συγκεκριμένη είναι ο τρόπος που βιδώνεται στο τραπέζι ή πάγκο, ώστε το φυσίγγι να τοποθετείται όρθιο.Αντιγραφή στην αντιγραφή!
Μηχανή τούρκικη για αστέρι κ ρέλι (εναλλάσσονται τα μαχαίρια- στροφεία).
Το ενδιαφέρον,για μένα, είναι ο άξονας με το σπείρωμα,που έχει κόντρα παξημαδι,για να ρυθμίζει το πάτημα στο μαχαίρι ή στο ρέλι!
Στη ρελιάστρα του Λαναρά ο άξονας είναι πάχους 10.0mm μπορεί να γίνει το ίδιο ανοίγοντας σπείρωμα m10 ή με επεξεργασία μια έτοιμης βίδας (με αυχένα)m10.
Εύκολη και πολύ ωραία πατέντα για ρέλιασμα με ακρίβεια δέκατου του mm!
Συμφωνώ!! Κ εγώ κάθετα την έχω βάλει!Επιπλέον, αυτό που μ' αρέσει στη συγκεκριμένη είναι ο τρόπος που βιδώνεται στο τραπέζι ή πάγκο, ώστε το φυσίγγι να τοποθετείται όρθιο.Ενώ στου Λαναρά (την απλή ρελιάστρα πάγκου εννοώ) μπαίνει οριζόντιο, με κίνδυνο όταν πας να το τοποθετήσεις να χυθούν τα σκάγια, αν το ταπάκι κλεισίματος δεν έχει αρκετά σφιχτή εφαρμογή στον κάλυκα, για δε αστεροειδές κλείσιμο δεν το συζητάμε καν !!
Καλό επίσης (η άλλη διαφορά από τη ρελιάστρα του Λαναρά) το ότι ο μοχλός πιέζεται προς τα κάτω για να ρελιάσεις. Είναι πιο εργονομικό από το να τον τραβάς προς τα πάνω.
(Απ' ότι βλέπω όμως, μπορεί πολύ εύκολα να αντιστραφεί η διάταξη του μοχλικού - ενώ στου Λαναρά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα).
Κάπως έτσι:
Την παλιά που είχα την έπιανα στην πλάτη ξύλινης καρέκλας,Επιπλέον, αυτό που μ' αρέσει στη συγκεκριμένη είναι ο τρόπος που βιδώνεται στο τραπέζι ή πάγκο, ώστε το φυσίγγι να τοποθετείται όρθιο.Ενώ στου Λαναρά (την απλή ρελιάστρα πάγκου εννοώ) μπαίνει οριζόντιο, με κίνδυνο όταν πας να το τοποθετήσεις να χυθούν τα σκάγια, αν το ταπάκι κλεισίματος δεν έχει αρκετά σφιχτή εφαρμογή στον κάλυκα, για δε αστεροειδές κλείσιμο δεν το συζητάμε καν !!
Πολλές φορές το έχω κάνει κι εγώ αυτό !!!Την παλιά που είχα την έπιανα στην πλάτη ξύλινης καρέκλας,
και πιστεύω ότι για καρέκλα φτιάχτηκε έτσι και όχι για τραπέζι.
Τι έκανες; Το γέμισες μολύβι στο κέντρο για να πατάει το αστέρι πιο βαθιά;
Όταν θέλω βάθος έχω τροχίσει δύο μονά σεντς, γύρω-γύρω από λίγο, και πατάει μέχρι την άκρη, στο μέσα.Όχη έβαλα 2 ροδελες 1 χηλ η κάθε μία,και μετά καρφί από αλουμίνιο το κοπανισα να κεφαλοση,και γιαλισμα
Το καρφί Γιάννη τι διαστάσεις είχε μήπως γνωρίζεις;Όχη έβαλα 2 ροδελες 1 χηλ η κάθε μία,και μετά καρφί από αλουμίνιο το κοπανισα να κεφαλοση,και γιαλισμα