Περάσματα

Tα πετυχα μια μέρα να κυνηγανε σαν τρελά τα βατράχια... Απόρρησα μαλιστα γιατι ηταν μέρες εκει χωρίς να δείχνουν τετοια συμπεριφορα... Την επομενη καταλαβα... Ο μεγαλύτερος όγκος τους ειχε φυγει...
Ετσι για την ιστορια, κυνηγιοντουσαν μεταξυ τους για να κλεψουν το φαγητό... Το μονο πουλι που καταφερνε να τους το παρει είναι η καρακαξα... Τα εδιχωνε απο τα δεντρα, τα κυνηγαγε στον αερα κ τα αναγκαζε να τους πεσουν απο το στομα οπου κ εμενε μονη με το βατραχο...

Tα πετυχα μια μέρα να κυνηγανε σαν τρελά τα βατράχια... Απόρρησα μαλιστα γιατι ηταν μέρες εκει χωρίς να δείχνουν τετοια συμπεριφορα... Την επομενη καταλαβα... Ο μεγαλύτερος όγκος τους ειχε φυγει...
Ετσι για την ιστορια, κυνηγιοντουσαν μεταξυ τους για να κλεψουν το φαγητό... Το μονο πουλι που καταφερνε να τους το παρει είναι η καρακαξα... Τα εδιχωνε απο τα δεντρα, τα κυνηγαγε στον αερα κ τα αναγκαζε να τους πεσουν απο το στομα οπου κ εμενε μονη με το βατραχο...

Κανα Φλαμίγκο ειδες;;;
Εδω γυριζει ενα κοπαδι καμια 30αρια/40αρια κομματια...τα κοιτουσα στο Κοτυχι προχθες το βραδακι κ παρκαραν διπλα σε μια γκιολα για κούρνια.

Κανα Φλαμίγκο ειδες;;;
Εδω γυριζει ενα κοπαδι καμια 30αρια/40αρια κομματια...τα κοιτουσα στο Κοτυχι προχθες το βραδακι κ παρκαραν διπλα σε μια γκιολα για κούρνια.
Όχι... Δεν γυρνάνε κ εδώ κοντά φλαμίνγκο τέτοια εποχή κ τα έχω αφήσει τα νερά... Ασχολούμαι με τα τρυγόνακια τώρα... Άσε που ποτέ δεν με ενθουσίαζαν τα φλαμίνγκο φωτογραφικά... Μόνο άμα τύχει...

τι ειναι αυτο στρειδοφαγος , οπως ελεγε και ο αημνηστος Βεγγος στην ταινια του η νανοχηνα , που ειχαν επιστρατευση τον μεγα ηθοποιο να λεει στην ταινια ολες αυτες της μπουρδες , που αμαυροναν την εικονα του κηνηγου , που ειχαν ποιο σημαντικο την ζωη της νανοχηνας , απο την ζωη του κυνηγου , και για αυτο στο τελος ο βεγγος σκοτωνει τον κυνηγο

τι ειναι αυτο στρειδοφαγος , οπως ελεγε και ο αημνηστος Βεγγος στην ταινια του η νανοχηνα , που ειχαν επιστρατευση τον μεγα ηθοποιο να λεει στην ταινια ολες αυτες της μπουρδες , που αμαυροναν την εικονα του κηνηγου , που ειχαν ποιο σημαντικο την ζωη της νανοχηνας , απο την ζωη του κυνηγου , και για αυτο στο τελος ο βεγγος σκοτωνει τον κυνηγο
ποιο ηλιθια ταινια δεν εχω ξανα δει , απο ασχετους με το κυνηγι , που υποτιθετε οτι ο βεγγος ηταν θηροφυλακας , και τον παρουσιαζαν οι οικολογοι να ειναι κατα των κυνηγων , που οι θηροφυλακες ειναι μαζι με τους κυνηγους , και θηροφυλακας χωρις στολη που παει υπουλα στον κυνηγο ,

ποιο ηλιθια ταινια δεν εχω ξανα δει , απο ασχετους με το κυνηγι , που υποτιθετε οτι ο βεγγος ηταν θηροφυλακας , και τον παρουσιαζαν οι οικολογοι να ειναι κατα των κυνηγων , που οι θηροφυλακες ειναι μαζι με τους κυνηγους , και θηροφυλακας χωρις στολη που παει υπουλα στον κυνηγο ,
Κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος...
Ταινιαρα!!!!

Χωρις φυση δεν υπαρχει κυνηγος...

Ειναι για να τρελαθουμε νομιζω φετος
Ρε παιδια
Μελισουργους και τααλαπετεινους εβλεπα την ανοιξη μεχρι αργα αρκετους φετος
Αλλα τωρα να βλεπω δεν ειναι πολυ νωρις;

Προχτες ειδα 4 τσαλαπετεινους
Και τωρα στην αυλη εχειενα κοπαδι μελισουργους!!!

Και το αλλο
Πριν κανα μηνα ηταν ξαδερφος μεσα ανοικτα και εκατσαν στην βαρκα δυο ορτυκια!
Ψεματα δεν εχει να πει ο συγκεκριμενος

Αρχες αυγουστου εχουμε οχι τελος!!!

Οποιος με βγαλει τρελο ελευθερα αλλα μπροστα μου τους βλεπω τους μελισουργους!

Α και κατι αλλο
Τζιτζικες και σφηκες φετος μηδεν!!!
Μετρημενα στα δακτυλα
Περσυ και προπερσυ γινοταν χαμος!
Μου φαινεται χειμωνα φετος δεν…
Σφηκες θελεις αγορινα μου??? Να σε αποστειλω μολις αδειασω τις παγιδες αυριο στα μελισσικομεια μου μερικες εκατονταδες χιλιαδες??? Εξαρση παλι εδω φετος. Επομενο αφου κουτσοεδωσε μελιτωμα το ελατο και λυσσαξαν οι ρουφιανες. Οσο για τα πουλια , τσαλαπετεινοι και μελισουργοι δεν εχουν αναπαραγωγικους πλυθησμους εκει? Εδω εχει μερικα κοπαδια μελισουργων που δυστυχως ξεκαλοκαιριαζουν στα μερη μας.

Σφηκες θελεις αγορινα μου??? Να σε αποστειλω μολις αδειασω τις παγιδες αυριο στα μελισσικομεια μου μερικες εκατονταδες χιλιαδες??? Εξαρση παλι εδω φετος. Επομενο αφου κουτσοεδωσε μελιτωμα το ελατο και λυσσαξαν οι ρουφιανες. Οσο για τα πουλια , τσαλαπετεινοι και μελισουργοι δεν εχουν αναπαραγωγικους πλυθησμους εκει? Εδω εχει μερικα κοπαδια μελισουργων που δυστυχως ξεκαλοκαιριαζουν στα μερη μας.
Οχι αδερφε καντες λιπασμα ουτε να τις βλεπω δεν θελω :)
Απλα το λεω γιατι υπαρχει μια παλια ´´δοξασιά´´ που λεει οτι αμα εχει πολλες σφηκες και τζιτζικες το καλοκαιρι προμηνυεται καλος χειμωνας

Οχι δεν εχουμε αναπαραγωγικους πλυθησμους εδω μελισουργων
Εξ οσων ξερω

Μαλλον πετυχαν κανα καλο all inclussive και ηρθαν.big smile.

Οχι αδερφε καντες λιπασμα ουτε να τις βλεπω δεν θελω :)
Απλα το λεω γιατι υπαρχει μια παλια ´´δοξασιά´´ που λεει οτι αμα εχει πολλες σφηκες και τζιτζικες το καλοκαιρι προμηνυεται καλος χειμωνας

Οχι δεν εχουμε αναπαραγωγικους πλυθησμους εδω μελισουργων
Εξ οσων ξερω

Μαλλον πετυχαν κανα καλο all inclussive και ηρθαν.big smile.
Και περσι που εδωσε πολυ μελι το ελατο οι σφηκες ηταν μαστιγα. Ο χειμωνας μελος της ΛΟΑΤΚΙ κοινοτητας. Οπως το λες, δοξασια....

https://vm.tiktok.com/ZGJgYvbfP/

Αλλά ο πληθυσμός στην Ευρώπη μειώνεται . Ποσά τέτοια βίντεο με ορτύκια και τρυγόνια με πετάει δεν λέγεται . Ανήμπορα , ταλαιπωρημένα από ταξίδι και νερό και αυτοί καμαρώνουν . Οι οικολόγοι για εκεί μούγκα ; Ή φοβούνται μην τους κάνουν την σφουνα τάληρο ;

Α και κατι αλλο
Τζιτζικες και σφηκες φετος μηδεν!!!
Μετρημενα στα δακτυλα
Περσυ και προπερσυ γινοταν χαμος!
Μου φαινεται χειμωνα φετος δεν…
Εδώ το αντηθετο μερμήγκια τζιτζίκια σφυγγες κεντρινες χαμός μέλυσουργη το ίδιο μου έχει κάνη εντιποση

https://vm.tiktok.com/ZGJgYvbfP/

Αλλά ο πληθυσμός στην Ευρώπη μειώνεται . Ποσά τέτοια βίντεο με ορτύκια και τρυγόνια με πετάει δεν λέγεται . Ανήμπορα , ταλαιπωρημένα από ταξίδι και νερό και αυτοί καμαρώνουν . Οι οικολόγοι για εκεί μούγκα ; Ή φοβούνται μην τους κάνουν την σφουνα τάληρο ;
Δεν τους ακουμπαει τιποτα αυτους. Εδω που μπορουν να απλωσουν τα βρωμοχερα τους οι οικωλογοι και οι ΜΚΟ τα απλωνουν και μας πιανουν τον κωλο. Εκει αν πανε να απλωσουν τους τα κοβουν. Εχει μια διαφορα οπως και να το κανουμε....

Back