νωρις μπηκανε!θα ειναι καλη η χρονιαXθες μιλαγα με Ροδο,εχει αρχισει το μπασιμο παιδες!!Δειλα δειλα κανουν την εμφανηση τους τα πρωτα γκρουπ
με Σουηδεζες,οριο καρπωσης δεν υπαρχει,καλη κυνηγετικη περιοδο σε ολους!

νωρις μπηκανε!θα ειναι καλη η χρονιαXθες μιλαγα με Ροδο,εχει αρχισει το μπασιμο παιδες!!Δειλα δειλα κανουν την εμφανηση τους τα πρωτα γκρουπ
με Σουηδεζες,οριο καρπωσης δεν υπαρχει,καλη κυνηγετικη περιοδο σε ολους!
Ετσι λενε.....εχουν αγριεψει τα πραγματα φετος!Θυμιζει το σπασιμο του 2004νωρις μπηκανε!θα ειναι καλη η χρονια![]()
καλα μωρε κωστααα κυνηγος πραμα εισαι και ρωτας τετεια πραματααααthink εση τι λες;;;![]()
Ρε αδελφούλη ρωτάω....εσείς εκεί πάνω έχετε αρκετά....εμείς εδώ δν τα έχουμε κ δν τα βλέπουμε...πρώτη φορά είδα 7 πελαργούς πρόπερσυ κ ήταν κ η τελευταία π είδα ως τώρα....Αν ένα πτηνό δν το βλέπεις στον τόπο σου λογικό είναι να μην ξέρεις κ τις συνήθειες του.....
Δεν είμαι "Πολυξερίδης".....κ δν ντρέπομαι που ρωτάω επειδή δν γνωρίζω κάποια πράγματα.....![]()
εγω φιλε σταυρο πρωσοπικα δεν ξερω πιω ιδος πουλι ειναι αλα πιστευω θα μαθουμε συντομααααΚαλησπερα παρεα, το πρωι στην δουλεια βρηκα αυτο το πουλακι κατακοπο απο το ταξιδι της επιστροφης, ειχα να το δω 30 χρονια, ξερει κανεις πως το λενε ,
ειμεις παντως το λεγαμε τρελη επειδη γυρναει το λαιμο της με περιεργο τροπο
closest wells fargo branch
directions to the nearest pnc bank
thinkΚαλησπερα παρεα, το πρωι στην δουλεια βρηκα αυτο το πουλακι κατακοπο απο το ταξιδι της επιστροφης, ειχα να το δω 30 χρονια, ξερει κανεις πως το λενε ,
πουλακιιιιδεν το έχω δεί ποτέ,είμαι όμως πολύ περίεργος να μάθω πως λέγεται![]()
Εγω αυτά τα συναντουσα μαζί με ζευγάρια τσαλαπετινωνΚαλησπερα παρεα, το πρωι στην δουλεια βρηκα αυτο το πουλακι κατακοπο απο το ταξιδι της επιστροφης, ειχα να το δω 30 χρονια, ξερει κανεις πως το λενε ,
Καλησπερα παρεα, το πρωι στην δουλεια βρηκα αυτο το πουλακι κατακοπο απο το ταξιδι της επιστροφης, ειχα να το δω 30 χρονια, ξερει κανεις πως το λενε ,
Φιλε ο λαιμος του απο κατω ειναι σαν της μπεκατσας?Καλησπερα παρεα, το πρωι στην δουλεια βρηκα αυτο το πουλακι κατακοπο απο το ταξιδι της επιστροφης, ειχα να το δω 30 χρονια, ξερει κανεις πως το λενε ,