Περάσματα

Λιγα κ σημερα στο πρωτο φως της μερας... :D

φιλεμου αρηηη ωπος παντα απεχτωςςςς στην φωτοσουυυ αλα γιατι μας βαζης γκαζιααα απο νωριςςςthink,,και εδω πανω σε εμας γεμηζουμε σιγα σιγαα απο τρυγονακιααα;);) closest tcf atm machine .eatt..sarcastic.

Χαμός εδώ σε εμάς έχει γεμίσει ο τόπος τρυγόνια
Νίκο τη να τα κάνεις τα απριλιάτικααα.....;;
Τα σεπτεμβριανά θέλουμε να περνάνε όπως τα απριλιάτικα.......
Μελισσουργους ακουω σχεδον καθε μερα..οπως κ νυχτοκορακες..για τρυγονια δεν παω να δω γιατι με πιανουν (χωρις να το θελω)τα κυνηγετικα μου ενστικτα κ ειναι πολυ κακο αυτο....sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Εσύ να προσέχεις απο κει γιατί παρακολουθεί ο Γιώργος με το Jimnny....!! .ha ha..ha ha..yelling..yelling.

Νίκο τη να τα κάνεις τα απριλιάτικααα.....;;
Τα σεπτεμβριανά θέλουμε να περνάνε όπως τα απριλιάτικα.......
Με αυτο το πλευρο να κοιμασε...:(:(:(:(:(:(
πιο ευκολα μπορει να δεις κανενα κοπαδι στρουθοκαμηλους...sarcastic.

Τα περάσματα ειναι σε πλήρη εξέλιξη.ειδα μέσα στο χωριό σήμερα καμία 30αρια Μελίσοφαγους,2 τρυγόνια και 3 συκοφαγους που πήγαιναν από δέντρο σε δέντρο..οι συκοφαγοι κυνηγάνε τις δέσπολες αυτή την εποχή..δεν τολμάω να πάω στα καλα μέρη που έχει τρυγόνια μην πάθω κανένα εγκεφαλικό καθώς το χωριό μου αποτελεί πολυ καλο πέρασμα Απριλιατικων..τέτοια εποχή εχω δει και σμαρι 50-60 τρυγονια στην περιοχή μου!

Σήμερα μάλλον έχουμε ένα καλό μπάσιμο.....
Από το πρωί στις 07:45 ως 11:30 έβλεπα ζευγάρια τρυγόνια....
Από τις 14:00 ως τώρα βλέπω να περνάνε ψιλομένα σε μικρές ομάδες 4-6 πουλιά.......well done.

(Αραιή συννεφιά με 18oC και άνεμο ΒΔ 20χλμ/ώρα)...

Back