Περάσματα

ασε φιλε με τα κωλογουρουνια που κανουν ζημιες φετος εχει πολυ λιγες καλαμποκιες σε εμας.....ο ενας αγκαλια με τον αλλο...ο ψηλος θα στησει αντισκοινο...bbq3
Μαζεύετε ο κόσμος αλλά μαζεύονται κ τα πουλιά...

Χθες το βράδυ κατά τις 23:00 άκουσα.....πάντα περνάνε κ οκτώβρη..... ;)
Δεν θυμαμε να τα εχω ξαναπετυχει Κωστα για αυτο κ μου εκανε εντυπωση..Σεπτεμβρη πριν τα τρυγονια εχω δει τους περισσοτερους..
Κ μαλιστα εχω ακουσει απο ηλικιωμενους οτι υπηρχαν παλια καποιοι που τους ετρωγαν(επιτρεποταν τοτε το κυνηγι τους) αφου πρωτα εβαζαν καρβουνα μεσα τους για να ξεμυρισουν...

Έχω την αίσθηση οτι ισως φανουνε τυχεροι οσοι μπορουν να βγουνε αυριο...
Χρήστο......Και για αύριο και μεθ'αύριο....
Να φανταστείς πως το απόγευμα πριν καλά χαθεί ο ήλιος άκουσα τσικ-τσικ...κοίταξα ψηλά κ είδα 2 τσίχλες ψηλά....1η φορά βλέπω τσίχλες να μπαίνουν απόγευμα.... :rolleyes:
Προφανώς αύριο ίσως υπάρξουν αρκετές πιασμένες....

Παίδες εδώ για Αττική τουλάχιστον Μ αυτόν τον αέρα δεν νομίζω να κάνει κ προκοπή!!! ΒΑ κυρίως και διαολεμενος. Αν δεν το γυρίσει σε καθαρό βοριά το κόβω για φόλα το σκηνικό!
Όντως πολύ δυνατός αέρας. Και να πετάξει κάτι πηγαίνουν στουκας και είναι ότι πρέπει για κάψιμο φυσιγγίων και τάισμα των αλεπουδων αφού τα πουλιά πέφτουν 100 μέτρα μετά παρασυρομενα από τα μποφόρ

Όντως πολύ δυνατός αέρας. Και να πετάξει κάτι πηγαίνουν στουκας και είναι ότι πρέπει για κάψιμο φυσιγγίων και τάισμα των αλεπουδων αφού τα πουλιά πέφτουν 100 μέτρα μετά παρασυρομενα από τα μποφόρ
Έτσι ακριβώς.....και σήμερα Βοιωτίας που ήμουν...έχασα κανά 2-3 εξ αιτίας του αέρα...αν δεν ήταν σχετικά καθαρός ο τόπος όλες θα τις έχανα!!!!

Back