Άντε κατέβα... Αργείς κ τα τσίχλακια μπαίνουν...
πηγα μια εβδομαδα πισω την αδεια ρε φιλε,..γιατι εδειχναν μιζερες αυτες οι μερες.....τα καλαμποκια με περιμενουν ,,

Άντε κατέβα... Αργείς κ τα τσίχλακια μπαίνουν...
τα καλαμποκια με περιμενουν ,,![]()
ασε φιλε με τα κωλογουρουνια που κανουν ζημιες φετος εχει πολυ λιγες καλαμποκιες σε εμας.....ο ενας αγκαλια με τον αλλο...ο ψηλος θα στησει αντισκοινο...Στα κρατάω ζεστά ήδη...
Μαζεύετε ο κόσμος αλλά μαζεύονται κ τα πουλιά...ασε φιλε με τα κωλογουρουνια που κανουν ζημιες φετος εχει πολυ λιγες καλαμποκιες σε εμας.....ο ενας αγκαλια με τον αλλο...ο ψηλος θα στησει αντισκοινο...![]()
σαββατο μεσημερι θα ειμαι εκει κερναω καφε...Μαζεύετε ο κόσμος αλλά μαζεύονται κ τα πουλιά...
Στην Καντίνα δίπλα στην ΕΚΟ ??σαββατο μεσημερι θα ειμαι εκει κερναω καφε...![]()
Τα προτιμάς ψητά ή βραστά;καλαμποκια με περιμενουν ,,![]()
Χθες το βράδυ κατά τις 23:00 άκουσα.....πάντα περνάνε κ οκτώβρη.....Χτες και σημερα το σουρουπο περασαν δυο ψηλωμενα κοπαδακια νυχτοκορακες..
Δεν θυμαμε να εχω ξαναδει τετοια εποχη..
Στην Καντίνα δίπλα στην ΕΚΟ ??
Να φάτε και καμία κρέπα να στηλωθείτε για το καρτέρι![]()
Δεν θυμαμε να τα εχω ξαναπετυχει Κωστα για αυτο κ μου εκανε εντυπωση..Σεπτεμβρη πριν τα τρυγονια εχω δει τους περισσοτερους..Χθες το βράδυ κατά τις 23:00 άκουσα.....πάντα περνάνε κ οκτώβρη.....![]()
πηγα μια εβδομαδα πισω την αδεια ρε φιλε,..γιατι εδειχναν μιζερες αυτες οι μερες.....τα καλαμποκια με περιμενουν ,,![]()
Χρήστο......Και για αύριο και μεθ'αύριο....Έχω την αίσθηση οτι ισως φανουνε τυχεροι οσοι μπορουν να βγουνε αυριο...
Εγώ θα ανέβω παντος στο βουνόΈχω την αίσθηση οτι ισως φανουνε τυχεροι οσοι μπορουν να βγουνε αυριο...
Όντως πολύ δυνατός αέρας. Και να πετάξει κάτι πηγαίνουν στουκας και είναι ότι πρέπει για κάψιμο φυσιγγίων και τάισμα των αλεπουδων αφού τα πουλιά πέφτουν 100 μέτρα μετά παρασυρομενα από τα μποφόρΠαίδες εδώ για Αττική τουλάχιστον Μ αυτόν τον αέρα δεν νομίζω να κάνει κ προκοπή!!! ΒΑ κυρίως και διαολεμενος. Αν δεν το γυρίσει σε καθαρό βοριά το κόβω για φόλα το σκηνικό!
Έτσι ακριβώς.....και σήμερα Βοιωτίας που ήμουν...έχασα κανά 2-3 εξ αιτίας του αέρα...αν δεν ήταν σχετικά καθαρός ο τόπος όλες θα τις έχανα!!!!Όντως πολύ δυνατός αέρας. Και να πετάξει κάτι πηγαίνουν στουκας και είναι ότι πρέπει για κάψιμο φυσιγγίων και τάισμα των αλεπουδων αφού τα πουλιά πέφτουν 100 μέτρα μετά παρασυρομενα από τα μποφόρ