Σωστά ..Αν δεν αλλάξει η πρόγνωση μπορεί να γίνει καλό μπασιμο την Τετάρτη. Θεωρώ όμως αδύνατο να μην αλλάξει τόσο νωρίς.
Νομίζω Δευτέρα θα είναι ξεκάθαρο
Σωστά ..Αν δεν αλλάξει η πρόγνωση μπορεί να γίνει καλό μπασιμο την Τετάρτη. Θεωρώ όμως αδύνατο να μην αλλάξει τόσο νωρίς.
Έτσι δείχνει φίλε μουΔηλαδή; Τετάρτη και Πέμπτη άδεια από τη σημαία;![]()
Ποτέ μη λες ποτέ......έχω δει χήνες 26 Οκτώβρη...άκρως σπάνιο σε εμάς τους Νότιους τέτοιο μήνα.Από έγκυρη πηγή μου είπε πριν καμία εβδομάδα κατά τις 10 το βράδυ άκουσε χήνες να περνάν πέζει κάτι τέτοιο λίγο νωρίς μου φαίνεται??
Ναι παιζει...Διαβασα προχθες στο ενθετο ''κυνηγι'' της δημοκρατιας πως εφτασαν περιπου 100 νανοχηνες στην λιμνη Κερκινη στις 20 Σεπτεμβρη οι οποιες ειχαν ξεκινησει 2 μερες πριν απο Φινλανδια!!Από έγκυρη πηγή μου είπε πριν καμία εβδομάδα κατά τις 10 το βράδυ άκουσε χήνες να περνάν πέζει κάτι τέτοιο λίγο νωρίς μου φαίνεται??
Το ξέρω το διάβασα και εγώ αυτό κάθε χρόνο έρχονται τέτοιο καιρό το συγκεκριμένο κοπάδι.... εντωμεταξυ από τον νόμο Σερρών είναι και αυτός που μου το είπε πέζει να άκουσε και αυτές χαχαΝαι παιζει...Διαβασα προχθες στο ενθετο ''κυνηγι'' της δημοκρατιας πως εφτασαν περιπου 100 νανοχηνες στην λιμνη Κερκινη στις 20 Σεπτεμβρη οι οποιες ειχαν ξεκινησει 2 μερες πριν απο Φινλανδια!!
Κι εγω πινω καφε Κωστα και οι αλλοι εχουν γ@μ..ει να τουφεκαν ορτυκιαΕγώ πάντος πίνω καφέ με έναν κοκκινολέμη που είναι κάπου στν κήπο.
Φτιαξτου κ εκεινου ενα φλυτζανακι μερακλιδικο μωρεε..Εγώ πάντος πίνω καφέ με έναν κοκκινολέμη που είναι κάπου στν κήπο.
Έλα ρε έχει ορτυκια?Κι εγω πινω καφε Κωστα και οι αλλοι εχουν γ@μ..ει να τουφεκαν ορτυκια
Ναι απο χθες οπως μου ειπανΈλα ρε έχει ορτυκια?
Νομο παιδιά να γράφουμεΣε εξελιξη το πρωτο μικρο? μπασιμο απο τσιχλες
Αλεξανδρουπολη παιδιαΝομο παιδιά να γράφουμε
Φθιωτιδα κοντα στην ΛαμιαΠου φίλε?
Στο περίπου![]()
οχι δεν ειχε Βικτωρα αλλα τσιχλες περναγαν τουλαχιστον μεχρι τις 11.00Είχε Αλεξανδρούπολη σήμερα ορτυκια;