Περάσματα

Εσύ λογικό να τα λες έτσι αλλά όλα έχουν το ρόλο τους στη φυση..
έχουν το ρόλο τους στην φύση εννοείται αλλά σε πολλές "βαρβαρες" χώρες είναι επιβλαβή όπως κάποτε ήταν και εδώ όπως λέει ο Βασίλης πιο πάνω.

Γελαγα προχθες στo fb....εγραψε ενας οτι ειδε τρυγονι κ εκει να δεις μετα....απο Κερκυρα, Ηγουμενιτσα, Σπαρτη κτλ ολως τυχαιος, ειδαν κι αυτοι τρυγονια......
Ωρε μπραβο λεω, γρηγοραδα φετος τα τρυγονια...... .sarcastic.
Δεκαοχτούρα...θα είδε
Αλλά ότι θέλει ...γιατί να του χαλάσουμε χατήρι

Εδώ και μια βδομάδα έχει αρχίσει η άνοδος , κάποιος μου είπε ότι ειδε ένα κοπάδι τρυγόνια καμια δεκαριά εγώ δεν έχω δει μέχρι τώρα , αλλά αυτό που γίνεται με τους κεφαλαδες είναι πρωτογνωρο χρόνια έχω να δω τόσους πολλους έχει γεμίσει ο τόπος ακόμα και μέσα στα χωριά .

Τσαλαπετεινούς έχω δει από μέσα Μάρτη περίπου, τις τελευταίες μέρες βλέπω και στη βόρεια Εύβοια, όπως και αρκετούς παρδαλοκεφαλαδες εδώ και 3-4 μέρες.
Προχτές στο Μαντούδι είδα και το πρώτο κοπάδι Μελισσουργούς.

Να στείλουμε μήνυμα στην ορεινή μέλισσα να σκεπάσει τις κυψέλες........... .sarcastic.
Αυτος ο απατεωνισκος ξεσκεπαζει και τον κωλο του για 5 views και 10 like παραπανω. Ειναι ικανος να βγαλει βιντεο και να λεει: Φοβεροοοο!!! Ανεστησα μελισσες που τις ειχε φαει , χωνεψει και χεσει μελισσοφαγος.....

Back