Αυτό έγινε φετοσ αρχεσ Νοέμβριο με 7 μποφόρ νότια με ψιλόβροχο τέτοιο μπασημο από κοτσιφια δεν είχαμε ξαναζήσει...από το ξεμεροματα μεχρει το απόγευμα εμπεναν συνέχειαΤα έπιασε ο καιρός εν μεσω αποδημίας και έρχονταν να πιάσουν στεριά!
Αυτό έγινε φετοσ αρχεσ Νοέμβριο με 7 μποφόρ νότια με ψιλόβροχο τέτοιο μπασημο από κοτσιφια δεν είχαμε ξαναζήσει...από το ξεμεροματα μεχρει το απόγευμα εμπεναν συνέχειαΤα έπιασε ο καιρός εν μεσω αποδημίας και έρχονταν να πιάσουν στεριά!
Θα μας πνιξουν οι τσιχλες!Έχω περιέργεια μεγάλη να δω τι θα γίνει του χρόνου έτσι που έχουν αλαξη η κερικεσ συνθήκες
Έτσι που είναι τα πράγματα δεν αμφιβάλλω καθόλουΘα μας πνιξουν οι τσιχλες!
Είχε πουλια όντως σήμερα. Τις προηγούμενες μέρες δεν υπήρχαν παρά ελάχιστα. Ο ξάδερφος είναι πλέον κάθε μέρα στα πεύκα και έχω ανταπόκριση για όλα τα είδη. Προχθές σήκωσε δύο μπεκατσες. Όλο το φθινόπωρο και μέχρι τέλος Δεκεμβρίου που τελείωσε το μάζεμα δεν είχε σηκώσει καμιά!σιγουρα δημητρη στα μερη σου ξαναγυρισαν
Λες να καταπιουμε καμιά μαστίχα και να πνιγούμε Παναγιώτη??? Δύο καλές χρονιές κολλητά δύσκολα αλλά γιατί όχι???Θα μας πνιξουν οι τσιχλες!
Θα μας φάνε η κυργιαρηνες!Λες να καταπιουμε καμιά μαστίχα και να πνιγούμε Παναγιώτη??? Δύο καλές χρονιές κολλητά δύσκολα αλλά γιατί όχι???
Αλήθεια τώρα που λες κουτσουλιές, που είναι οι κοπαδαρες τα ψαρονια που πέρναγαν επί ώρες και γέμιζε ο τοπος με ένα μωβ σκατοπεπλο????? Ελάχιστα είδα φέτος.Θα μας κουτσουλανε τα μπαλκονια!!
Αυτές μας έγραψαν στα κακαλα τους φέτος οπότε το να έρθουν εκατομμύρια του χρόνου έχει μια λογική....Θα μας φάνε η κυργιαρηνες!
Περνάνε πολλά αυτεσ τησ μέρεςΑλήθεια τώρα που λες κουτσουλιές, που είναι οι κοπαδαρες τα ψαρονια που πέρναγαν επί ώρες και γέμιζε ο τοπος με ένα μωβ σκατοπεπλο????? Ελάχιστα είδα φέτος.
Είχε! Ακόμη και στους χωματόδρομους είχε πιασμένα πουλιά κάτω το ξημερωμα.Σήμερα είχε επιστρόφια.
Εγώ μάζευα σπαράγγια και η Ήρα έτρεχε τις τσίχλες στα πουρνάρια.Πριν μέρες δεν υπήρχε ψυχή.Είχε! Ακόμη και στους χωματόδρομους είχε πιασμένα πουλιά κάτω το ξημερωμα.
Ειδα τωρα προς το τελος σε ελαιωνα στην Ριτσωνα.Αλήθεια τώρα που λες κουτσουλιές, που είναι οι κοπαδαρες τα ψαρονια που πέρναγαν επί ώρες και γέμιζε ο τοπος με ένα μωβ σκατοπεπλο????? Ελάχιστα είδα φέτος.
Ναι περνάει κουρουνα πάνω από σπίτι= θανατικό έρχεται. Λαλαει η κουκουβάγια το βραδυ=οι μισοί της γειτονιάς είναι ήδη νεκροί και δεν το ξέρουν!Ασχετο με τα περασματα ....αυτο που χαιρομαι τον τελευταιο καιρο ειναι που ακουω κουκουβαγιες.
Τις θεωρω πολυτιμες γιατι τρωνε τρωκτικα και βοηθουν στην γεωργια.
Τα τελευταια χρονια ειχαν σχεδον εξαφανιστει μαλλον λογο των φυτοφαρμακων.
Τις ακουω και αγαλιαζει η ψυχη μου....εν αντιθεση με αλλους που λενε οτι ειναι η φωνη του χαρου και καποιον θα παρει απο τη γειτονια!![]()
K στο κυνηγι, ρίχνωντας L....ro, τον ακους μετα την τουφεκιά....Σωστα και Γκιωνηδες ακουγονται πολυ τελευταια.
Αγαπημενα πλασματα , συναδελφοι κυνηγοι!
Αυτο που μου εχει λειψει ειναι η μελωδια του αηδονιου.
Αηδόνια εδώ γύρω έχουμε. Όχι τώρα βέβαια αλλά μέχρι το τέλος του μήνα θα αρχίσουν τα νυχτερινά κοντσέρτα!!!Σωστα και Γκιωνηδες ακουγονται πολυ τελευταια.
Αγαπημενα πλασματα , συναδελφοι κυνηγοι!
Αυτο που μου εχει λειψει ειναι η μελωδια του αηδονιου.