https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Συστημα-κλειδωματος-σε-δικανα-sxs-o-u.3990/page-4
Σαν συνέχεια της συζήτησης για το πλαγιοκαννο....
Αν θα έκανε ο καθένας στην περιοχη του ένα γκάλοπ κ ρωτουσε όσους κυνηγούν με καραμπίνα η ποζε, αν θα επέλεγαν η όχι ένα πλαγιοκαννο κ γιατι..
Η πιθανες απαντήσεις θα ηταν..
1) Δεν μου αρέσει εμφανισιακά.
2)Το δοκίμασα κατά το παρελθον κ δεν με βόλεψε η εικόνα του κατά την σκοπευση.
3) Το χρησιμοποιουσα κάποτε αλλά επεσα θυμα "bulling" από την παρεα κ τους φίλους κ το έκανα στην άκρη για να είμαι αρεστός και "in" η για να τους μπω στο "μάτι".*
4) Ρε φίλε με το οπλο του "παππου μου" θα κυνηγησω την σημερινή εποχή?*
Kαι κάπως έτσι ποιοτικά πλαγιοκαννα.που ήδη υπάρχουν στην κατοχή γιου η εγγονου πανε χαμενα κ ξεχασμένα σε κάποιο παταρι.....
**
Αν όλα αυτά σας φαίνονται απίστευτα σας διαβεβαιώ ότι είναι αληθινά γεγονότα...
Δεν νομίζω να μην έχει υπάρξει κυνηγός κ ιδιαίτερα δε αν είναι άτομο νεαρής ηλικίας με πλαγιοκαννο, κ να μην έχει δεχθεί ματιές γεματες απορία,ειρωνια,και "περιεργες" ερωτήσεις στον κυνηγοτοπο......
Αλλά στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό που λέει κ η παροιμια, κ τότε αρχίζουν να καταλαβαίνουν κάποια πραγματα κ να αναθεωρούν κ τότε μπορεί να εισπράξεις κ καμια χειραψία..............
Τα έχω πει πολλες φορες κ αυτο το θέμα, και τα λέω κ στο πρωτο ποσταρισμα που έκανα εδώ..
Δεν ξέρω αν για όλα αυτά πραγματικα ευθυνεται το μαρκετινγκ, η κυνηγετικη παιδεια, το ρευμα της εποχης η κάτι άλλο....
Αυτό που ξέρω ειναι οτι οι κυνηγοι εκείνοι που "γεννιουνται" για το πλαγιοκαννο έχουν λιγοστεψει αρκετά..........