Πλαγιόκαννο

Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει
Πόσα πλαγιοκαννα έχει βγάλει η μπερεττα από το 1980 και μετά; και ποια είναι αυτά;
Μερικά (εάν όχι όλα) από τα πλαγιόκαννα της θρυλικής Beretta τα οποία λανσαρίστηκαν ή/και κυκλοφόρησαν τις τελευταίες 4-5 δεκαετίες (μέχρι και σήμερα τα δύο τελευταία), είναι τα εξής: 625, 626, 627, 424, 425, 426, 427, 471, 486, Giubileo II.
Eιναι όλα τους εξαιρετικά και παρεμφερή μεταξύ τους... "Χρυσές" ευκαιρίες & πραγματικά "κελεπούρια" στον κόσμο των μεταχειρισμένων, εάν φυσικά διασώζονται σε αρκετά καλή κατάσταση...!

Last edited:
Παρήγαγε και τα 451 και 452 τα οποία ήταν με ολοκλυρες φωτιές τύπου Χολαντ. Το 452 το κατασκεύαζε για την Berettta η τότε Famars. Σταμάτησε να τα παράγει λίγο μετά που εξαγόρασε την Franchi και σταμάτησε την παραγωγή του κατά πολύ ανώτερου Imperiale monte carlo.

Δεν ξέρω γιατί αλλα ποτέ δεν συμπάθησα τα κοντόκαννα τουφέκια! Μάλλον δεν είναι αρμονικά στο μάτι!
... γούστα είναι αυτά φίλε!...εγώ ξεκίνησα με 71+, έπεσα 68...και νομίζω ότι ένα δικαννάκι όχι κάτω από 63,5 πόντοι (25ιντσο), είναι ταμάμ για πεταχτά κυνήγια (και όχι μόνο!) , τουφέκι «του φτερού» που λένε, για γρήγορες τουφεκιές ... και πάλι υπάρχει και αντίλογος! :) ...

... γούστα είναι αυτά φίλε!...εγώ ξεκίνησα με 71+, έπεσα 68...και νομίζω ότι ένα δικαννάκι όχι κάτω από 63,5 πόντοι (25ιντσο), είναι ταμάμ για πεταχτά κυνήγια (και όχι μόνο!) , τουφέκι «του φτερού» που λένε, για γρήγορες τουφεκιές ... και πάλι υπάρχει και αντίλογος! :) ...
Όσο κοντένει τόσο πρέπει να γίνεται πιο αυστηρό!

Back