Πλαγιόκαννο

Ούτε που ξέρω. Γιατί υπάρχει η ζαμπάλα? Νομίζω όλες αυτές οι ισπανικές έβαλαν λουκέτο. Μόνο η ΒΒΙ παίζει.
Γύρω στα 800-850 το Magnum τι να το κάνεις super magnum το πλάγιο . Οπότε το δίνει ακριβά . Γύρω στα 500 θα είχε κάποιες ελπίδες να πωληθεί αλλά και εκεί παίζουν και τά πλούσια Baikal.

Γύρω στα 800-850 το Magnum τι να το κάνεις super magnum το πλάγιο . Οπότε το δίνει ακριβά . Γύρω στα 500 θα είχε κάποιες ελπίδες να πωληθεί αλλά και εκεί παίζουν και τά πλούσια Baikal.
Τα baikal είναι σταθερή αξία στο πλαγιόκαννο και από άποψη ανταλλακτικών εάν χρειαστεί (δεν ξέρω τώρα με το εμπάργκο τι γίνεται)
Διάβαζα σε αμερικάνικο σάιτ που έγραψε ότι έχει καλές τιμές σε δυσεύρετα ανταλλακτικά για zabala
Εάν είναι εκεί δυσεύρετα εδώ τι θα είναι;
Το να φτιάξεις εδώ σε κάποιο οπλουργείο ανταλλακτικό πόσο θα σου κοστίσει,θα σε συμφέρει για ένα φθηνό όπλο να μπεις σε τέτοια διαδικασία;
Άλλος ένας λόγος που χάνει το πλαγιόκαννο έδαφος πιστεύω ότι είναι και αυτός, σχεδόν όλες οι εταιρίες που έφτιαχναν σε προσιτές τιμές έκλεισαν

Το δικό μου πλαγιο με απλές θαλαμες 2*-4* του 2002 ζυγίζει 3220 και 3300 το ποζε 1*-3* Σοβιετικό!
Ειχα μιλήσει Αρίστο πριν 2 μήνες με Καλκαντζάκο και ένας υπάλληλος ζύγισε επιτόπου το απλό mp43 (οχι μάγκνουμ) και μου είπε ότι ζυγίζει 3400 γραμ. Γιατί αυτές οι διαφορές δεν ξέρω!

Ειχα μιλήσει Αρίστο πριν 2 μήνες με Καλκαντζάκο και ένας υπάλληλος ζύγισε επιτόπου το απλό mp43 (οχι μάγκνουμ) και μου είπε ότι ζυγίζει 3400 γραμ. Γιατί αυτές οι διαφορές δεν ξέρω!
Πιστεύω λιγο από όλα.....
IMG_20230315_210904.jpg

Το μείον στα Baikal είναι το κακό ζύγισμα και η κακή αίσθηση στα χέρια...
Επίσης δεν διαθέτουν καλοφινιρισμένα μεταλλικά μέρη...
Εγώ πάντως, ένα πλάγιο μάγκνουμ, 72 πόντους κάννες, μονοσκάνταλο με τσοκάκια που είχα παλιά (ήτανε το 1ο μου όπλο, το πούλησα το '16) ήτανε 3μισυ κιλά και με κούραζε αφάνταστα στο αριστερό μου χέρι, στα καρτέρια που το κρατούσα για ώρες... Παραήτανε εμπροσθόβαρο...
Επίσης, διέθετε πολύ κοντό κοντάκι, ωσάν να πρόκειται για όπλο για κυρίες ή έφηβες...

Last edited:
Να παίζουν αλλά 2*-4* όπως το δικό σου ή πρέπει να κάνεις τάμα για να βρείς;
Μάλλον τάμα....
Είχε και ο Μαστρογιαννης @ΓΙΑΝΝΗΣ. και το είχε παρει ο Χρήστος, ένα παλικαρι που έγραφε και στο φόρουμ!
Δηλαδή το πρωτο που είχα δει ήταν του Γιάννη και όταν το έβαλε αγγελία δεν έβγαλε μεσημέρι. Το δικό μου το πετυχα χαζεύοντας στο car στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αδουλευτο και είναι του 2002!

Back