Πλαγιόκαννο

Αυτό Γιάννη κατά 90% εχει επεξεργασία με ρίζα Αλκάνα... διαλυμένη σε οινόπνευμα και πέρασμα στο γυμνό ξύλο ή μέσα στο λινέλαιο που του δίνει αυτή την κοκκινωπή απόχρωση
Ρώτα το μαστρογιαννη...

Σίγουρα αξίζει σε ετούτη την ενότητα και μία μνεία στα ''θρυλικά'', αμερικανικά πλαγιόκαννα, ''PARKER''...!!

Αν και σχεδόν άγνωστα στη γηραιά ήπειρο, άκρως επιτυχημένα στις ΗΠΑ, πολύ αξιόπιστα κι ανθεκτικά λειόκαννα, δίχως να υστερούν καθόλου στο αισθητικό κομμάτι κιόλας, καθότι φέρουν μία όμορφη, κλασσική όψη και γραμμή, κι ας είναι εξ Αμερικής (η οποία, ως γνωστόν, δεν φημίζεται και για την κομψότητα στις κατασκευές της...)

www.youtube.com/watch?v=8mHcUca99Yk

Επίσης, θα δείτε πάμπολλα πλαγιόκαννα PARKER και στο μαγαζάκι τού Steve Barnett, ακριβώς εδώ:

www.stevebarnettfineguns.com/parker-1-shotguns-for-sale

Σίγουρα αξίζει σε ετούτη την ενότητα και μία μνεία στα ''θρυλικά'', αμερικανικά πλαγιόκαννα, ''PARKER''...!!

Αν και σχεδόν άγνωστα στη γηραιά ήπειρο, άκρως επιτυχημένα στις ΗΠΑ, πολύ αξιόπιστα κι ανθεκτικά λειόκαννα, δίχως να υστερούν καθόλου στο αισθητικό κομμάτι κιόλας, καθότι φέρουν μία όμορφη, κλασσική όψη και γραμμή, κι ας είναι εξ Αμερικής (η οποία, ως γνωστόν, δεν φημίζεται και για την κομψότητα στις κατασκευές της...)

www.youtube.com/watch?v=8mHcUca99Yk

Επίσης, θα δείτε πάμπολλα πλαγιόκαννα PARKER και στο μαγαζάκι τού Steve Barnett, ακριβώς εδώ:

www.stevebarnettfineguns.com/parker-1-shotguns-for-sale
Πωωωω!!!!
Πανακριβαα...

Συγχωρέστε με αλλά εμένα αυτή η ευθεία γραμμή στην ένωση του κοντακίου με την βάση σαν να το έχουν βάλει στην κορδέλα και το έχουν κόψει στον λαιμό μου κάθεται όποτε το βλέπω σε δίκαννο. Μου μοιάζει πολύ φτηνοκατασκευή λες και ήθελαν να το ξεπετάξουν και το έκοψαν με πριόνι στα ίσια. Ακόμη και το φτωχό Βaikal μία απλή αλλά καλαίσθητη καμπύλη την έχει.

Σύνθετος μηχανισμός...
Υψηλή ποιότητα επί συνόλου,εφαρμογές ξύλο- μέταλλο, λείανση μηχανισμού, εναλλάξιμος πείρος κτλ κτλ.
Έχω κυνηγήσει μ ένα τέτοιο,συγγενικού μου προσώπου, αν δεν ήταν αμερικανικό θεωρώ ότι θα ήταν αρκετά πιο χαμηλά η "χρηματιστηριακή" του αξία!

Back