Εχω και εγω αυτο αλλα δεν το κυνηγαω .Ειναι βαρυ .
Εχω και εγω αυτο αλλα δεν το κυνηγαω .Ειναι βαρυ .
Το Greener είναι το δεύτερο από αριστερά πρός τα δεξιά μήπως ;Τα τρία είναι διαμετρηματος 8 , το ένα ραβδωτό και ένα απο τα τεσσερα Greener.
Το δεύτερο από αριστερά προς δεξιά είναι holland &holland με μηχανισμό Greener facile princeps. Το πρώτο είναι Greener.Το Greener είναι το δεύτερο από αριστερά πρός τα δεξιά μήπως ;
Έχεις κατεβάσει το βιβλίο του Λούπη σε pdf μορφή και έχεις αυτές τις εικόνες?Τα τρία είναι διαμετρηματος 8 , το ένα ραβδωτό και ένα απο τα τεσσερα Greener.
Για πείτε λεπτομέρειες.το βιβλίο του Λούπη
Ο Gianoberto Lupi ιταλός συγγραφέας αρκετών βιβλίων πάνω στις οπλοκατασκευές, τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και πιο βαθειά σε ιταλικό. Θα λέγαμε μεγάλος γνώστης των οπλοκατασκευών και ο μόνος που διέδωσε τους μικρούς άφαντους αλλά μεγάλους οπλοκατασκευαστές της Ιταλίας, ειδικά της επαρχίας της Ρομάνας.Για πείτε λεπτομέρειες.
Στο χαλασε, που ειναι εκεινο το ''ωραιο'' λευκο χτενι που ηταν και στα μετρα σου?????Ετημο το ζαμπαλα προσθετο χτενη απο τα χερια του μαστρογιαννη,που τον ευχαρηστο δημοσιαβαφη κανης και πλακες
Γιάννη αν επιτρέπεται πόσο στοίχισε η βαφή στις κάννες? Σε ρωτάω γιατί θέλω να βάψω τις κάννες στο browning.Ετημο το ζαμπαλα προσθετο χτενη απο τα χερια του μαστρογιαννη,που τον ευχαρηστο δημοσιαβαφη κανης και πλακες
Σε ευχαριστώ. Είχα την εντύπωση ότι τις έβαψε οπλουργός.40€ εκανε η βαφη μαζη με μεταφορικα
Μπα εμενα με τρωνε τα χερια μου σηνεχεια σηρα θαχει το κοντακι τωρα,βαψιμο με νεροχρωμα τριανταφηλια και μετα λινελεαΣε ευχαριστώ. Είχα την εντύπωση ότι τις έβαψε οπλουργός.