Πλαγιόκαννο

Σας ευχαριστω ολους παιδια....αυριο το απογευμα (πρωτα ο θεος) θα το δοκιμασω...βεβαια, για να μου ταιριαξει το κοντακι(θελω 40εκ) του εβακα ενα πελμα/παπουτσακι προχειρα, και την καινουργια χρονιά θα κανω και κοντακι στα μετρα μου;)

πανέμορφο Διονύση να το χαρείς ρε φίλε :)
ευχαριστω φιλε Μακη...το ειξα και ενα καθαρισμα( ηταν ηδη καθαρο, αλλα εβαλα λιγο flitz και ξανακαθαρισα εσωτερικα τις καννες) εβαλα και λιγο γρασσο στα κλειδια/πιρο/παπι, και ετοιμο:)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! ΗΡΘΕ!!!!!
πρωτη εντυπωση....ανοιγω το κουτι με χαρα μικρου παιδιου, πiανω πρωτα το κοντακι, το ανοιγω, και βλεπω ενα λεπτεπίλεπτο sidelock...ΩΧ!!! λεω μεσα μου, αυτος (ο πωλητής κυνηγαει λογο τεντονιτιδας με 16αρι) μου βαλε το 16αρι του.....buy buy. βλεπω μετα τις σφραγιδες στην μπασκουλα 12/70 και ησυχασα.cool.
Βγαζω και τις καννες το κουμπωνω, και ολα καλα...
Οντως εαν δεις πρωτα την μπασκουλα, λες ειναι 16αρι/20αρι....το οπλο ειναι Grulla, του 1975,μοντελο (απο οτι γραφει πανω στις καννες) De Luxe, για την εταιρια Kettner Koln..καννες 67.5εκ αχρωμιωτες, εργοστασιακα <μαμα> τσοκ σταθερα(αυτα που ηθελα) 4/2, κρυφο κλειδι purdey....το οπλο κλεινει/ανοιγει σαν καινιυργιο...ακομα και το πεταγμα των φυσσιγιων αδρανειας, ειναι αρκετα δυνατο...κοντακι 37εκ χωρις πελμα, αγγλε...βαρος 3130γρ..
Και μια φωτο βιαστική χωρις καλο φωτισμο....θα ακολουθησουν αλλες την Κυριακή...
http://i176.photobucket.com/albums/w168/trush73/P1010310_zpskuus2kop.jpg
στην φωτο, ο μπροστα πιρος ειναι λιγο μέσα, και κανει σκια...φενεται σαν να μην εχει κεφάλι ο πιρος;)
Διονύση μπιμπελο είναι, νά'σαι γερός να το χαρείς στα κυνηγια σου.

Τα Grulla είναι ευφήμως γνωστά όπλα για την ποιότητα, την αισθητική και την ευελιξία του κατασκευαστή στις ειδικές παραγγελίες.
Αυτό ακριβώς που περιέγραψες, περί 16αριού, είναι το αποτέλεσμα της ποιοτικής "λεπτής" κατασκευής και της εύκολης επώμισης.
Σε τέτοια όπλα αντί να αλλάξεις τα μέτρα του κοντακιού (ιεροσυλία), είναι καλύτερα να κοντύνεις χέρια λαιμό κλπ. η χειρουργική κάνει θαύματα.
Καλά κυνήγια.

Καλορίζικο εύχομαι να το κυνηγήσεις τόσο πολύ και να το χαρείς μέχρι να είσαι ο πρώτος που να μας πει τις πραγματικές αντοχές αυτού του όπλου:)
μπράβο ρε Φώτη
αυτή η ευχή περιέχει κι εμάς όλους για δύναμη κι αντοχή ;)
.congrats..congrats.

Σας ευχαιστω ολους για τις ευχες σας......φυσικα, να'μαστε γεροι, θα σας πω εντυπωσεις...ακομα δεν το εχω παει για κυνηγι...ελπιζω την κυριακη...
Λογικα, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου(π.χ κερδιζω το τζοκερ.very shoked.) θα γερασω( γεροι να μαστε να κυνηγαμε ολοι μας) με αυτο...

Τα Grulla είναι ευφήμως γνωστά όπλα για την ποιότητα, την αισθητική και την ευελιξία του κατασκευαστή στις ειδικές παραγγελίες.
Αυτό ακριβώς που περιέγραψες, περί 16αριού, είναι το αποτέλεσμα της ποιοτικής "λεπτής" κατασκευής και της εύκολης επώμισης.
Σε τέτοια όπλα αντί να αλλάξεις τα μέτρα του κοντακιού (ιεροσυλία), είναι καλύτερα να κοντύνεις χέρια λαιμό κλπ. η χειρουργική κάνει θαύματα.
Καλά κυνήγια.

Ευχαριστω για τις ευχες, και τις συμβουλες....φυσικα, και το καλοκαιρι, θα κανω καινουργιο κοντακι στα μετρα μου, και δεν θα πειραξω αυτο...απλα, αυτο ειναι 37cm, πολυ κοντο για μενα τον...ψηλεα.big smile. που θελω κοντακι 40cm...ετσι του εβαλα ενα παπουτσακι με πελμα....και το μακρυνα λιγο, για να το κυνηγησω ....
Α, τωρα που να μπεις σε διαδικασια για κοντυματα(χεριων)....θα σου βγει μια περιουσια.big smile. καλυτερα που περιοριστικα στο πελμα-παπουτσακι προς το παρων....;)

Γεια σας , εχω ένα πλάγιοκανο κόκορα το group Essen του παππού μου μ αυτό έμαθα να κυνηγάω απλός εδω και χρόνια δε το βγάζω στο βουνό , εχω παρατηρήσει εδω και λιγο καιρό πως άρχισε μια μικρή διάβρωση στην αριστερή κάνη η οποία δε φεύγει. Τι θα ηταν καλο να κανω απλή βαφή η κεραμική ;; μπάς και σώσω το όπλο...

Back