Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Στη σελιδα της cheddite δεν μπορω να διακρινω καλα τον aquila 24, στη σελιδα της nobel δεν υπαρχει ο evolution, ο ΓΙΑΝΝΗΣ. που ειναι παλια καραβανα απ το like του καταλαβαινω οτι συμφωνει πως ειναι της nobel sport και θα τον πιστεψω!! Τωρα... τι να πω...
Θα μας πει κ ο Στελιος που ειναι γατα σ αυτα!!

Το ζητουμενο μου ειναι να δουμε τελικα, τι στα αληθεια αγοραζουμε!!
Δεν ξέρω Κώστα τι γίνεται, αλλά και στη σελίδα της Ballistic products που ανέβασες, κάτω-κάτω γράφει:
product_details.gif
Product Type: Wad, Cheddite-Nobel Sport
Loading Data: Nobel Sport Wad Brochure
Size: 12-gauge
Made in France
... Cheddite-Nobel Sport ... made in France ... !!! :oops: Πολύ πιθανόν, όπως είπε κι ο Κωνσταντίνος, να είναι μια εταιρεία (να έχουν συγχωνευτεί, ή ανήκουν στο ίδιο Group). Όπως έχω ξαναγράψει, τίποτα δε με εκπλήσσει με τα αλλαξοκ@λια των διαφόρων εταιριών ...
Αλλά επίσης, αν προσέξεις η Ballistic products και τους υπόλοιπους ευρωπαικούς συγκεντρωτήρες που πουλάει στην Αμερική, τους έχει με διαφορετικές ονομασίες απ'ότι τους ξέρουμε εμείς εδώ !! ;)
https://www.ballisticproducts.com/Target-wads/products/86/

Cheddite-nobel sport made in France!!! Για ολα τα γουστα .big smile.
Κώστα πολλά παίζονται και το μαθαίνουμε εκ των υστέρων? Το σάιτ της cheddite ήταν κλειστό για μήνες ολόκληρους ξαφνικά νάτο ως cheddite Italy?
Το βιντεάκι αυτο το χω ξαναβάλει στην τεχνολογία φυσιγγιων παρατήρησε ότι τα κυαθια ειναι συγκεντρωτηρες snia gt ? Δεν ξέρω αν γεμίζει κάποιο φυσίγγι της η cheddite με αυτόν?

Κώστα πολλά παίζονται και το μαθαίνουμε εκ των υστέρων? Το σάιτ της cheddite ήταν κλειστό για μήνες ολόκληρους ξαφνικά νάτο ως cheddite Italy?
Το βιντεάκι αυτο το χω ξαναβάλει στην τεχνολογία φυσιγγιων παρατήρησε ότι τα κυαθια ειναι συγκεντρωτηρες snia gt ? Δεν ξέρω αν γεμίζει κάποιο φυσίγγι της η cheddite με αυτόν?
Από φυσίγγια Cheddite έχω ρίξει μόνο σκοπευτικά, Sporting και Skeet-Trap (... κάποιες χιλιάδες) και 3-4 κουτιά διασποράς (Regina dispersante).
Έχω πετύχει παρτίδα του Sporting με συγκεντρωτήρα GT, ενώ συνήθως είχαν Aquila (δεν έχω τώρα πρόχειρη φωτο) ... Αλλά και άλλη παρτίδα του ίδιου, με καψούλι 688 - σε κάλυκα Cheddite !!!! :oops: ;) https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Υλικά-για-ιδιογόμωση.141/page-39#post-126910

Από φυσίγγια Cheddite έχω ρίξει μόνο σκοπευτικά, Sporting και Skeet-Trap (... κάποιες χιλιάδες) και 3-4 κουτιά διασποράς (Regina dispersante).
Έχω πετύχει παρτίδα του Sporting με συγκεντρωτήρα GT, ενώ συνήθως είχαν Aquila (δεν έχω τώρα πρόχειρη φωτο) ... Αλλά και άλλη παρτίδα του ίδιου, με καψούλι 688 - σε κάλυκα Cheddite !!!! :oops: ;) https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Υλικά-για-ιδιογόμωση.141/page-39#post-126910
Οπότε κάτι παίζεται Στέλιο η συνχωνευθηκαν σαν εταιρείες? Όπως σωστά λες παραπάνω η είναι στο ίδιο group της νόμπελ? Η οποία έχει εξαγοράσει και τις άλλες δύο γαλλικές fob και tunnet .

View attachment 4234
Ξέρουμε ποιος ειναι;
Γιάννη είναι και δεν είναι lbrs? Μάλλον τον φτιάχνουν για πάρτη της clever διαφορετική ποιότητα πλαστικού, ποτηράκι κομμένο λες και το έκοψε ιδιογομωτης χωρίς αυτές τις συγκολησεις και τα κοψίματα που έχουν οι κοινοί που δεν ανοίγουν η δεν ανοίγουν ομοιόμορφα.

Γιάννη είναι και δεν είναι lbrs? Μάλλον τον φτιάχνουν για πάρτη της clever διαφορετική ποιότητα πλαστικού, ποτηράκι κομμένο λες και το έκοψε ιδιογομωτης χωρίς αυτές τις συγκολησεις και τα κοψίματα που έχουν οι κοινοί που δεν ανοίγουν η δεν ανοίγουν ομοιόμορφα.
Παρατήρησα σε φυσίγγια clever mirage και άλλους συγκρεντρωτηρας κομμένους με τον ίδιο τρόπο........τελικά κατάλαβα ότι περισσότερα είναι αυτά που σφάζω παρά αυτά που ρίχνω......!!!!!!

Παρατήρησα σε φυσίγγια clever mirage και άλλους συγκρεντρωτηρας κομμένους με τον ίδιο τρόπο........τελικά κατάλαβα ότι περισσότερα είναι αυτά που σφάζω παρά αυτά που ρίχνω......!!!!!!
Βαγγέλη και σε cal 20 που έχω ανοίξει ενώ είχε ήδη ο συγκεντρωτηρας τα γνωστά κοψίματα αυτοί είχαν κόψει δίπλα από αυτά το κυαθιο ωραία μαγκιά .well done.

Δοκίμασε να δεις αν τα πέταλα από το καλούπι που βγάνει το κιαθιο ανοίγουν εύκολα. Κάποια δεν ανοίγουν λόγο λάθος καλουπιου κ μπορεί αντί να τα πετάξουν να άνοιξαν δικά τους μόνοι τούς
Το κάνει σε όλα τα φυσίγγια της Γιάννη και κανονικά έτσι έπρεπε να κάνουν όλοι, ο z2m είναι έτσι αν δεν κάνω λάθος?

αν το κανουν για πάρτη τους καλο δικο τους κ ειναι τιμή τους<<βλεπε αμερικη>>, εγω <<κ αρκετοι αλοι ιδιογομοτες>> κάθομαι κ σπάω όλες τις ενώσεις απο τα πέταλα πριν το βαλω στο φυσίγγι για να ειμαι συγουρος οτι θα ανοιξουν ολα κ δεν θα καταστραφει η κατανομη με το να μην ανοιξει καποιο. οι z2m ειναι απο αυτους που συνήθως δεν ανοίγουν τα πεταλα. δεν ειναι κακο αρκη να γίνετε παντα κ σε ολα τα πεταλα για να εχει σταθερή τουφεκιά .

αν το κανουν για πάρτη τους καλο δικο τους κ ειναι τιμή τους<<βλεπε αμερικη>>, εγω <<κ αρκετοι αλοι ιδιογομοτες>> κάθομαι κ σπάω όλες τις ενώσεις απο τα πέταλα πριν το βαλω στο φυσίγγι για να ειμαι συγουρος οτι θα ανοιξουν ολα κ δεν θα καταστραφει η κατανομη με το να μην ανοιξει καποιο. οι z2m ειναι απο αυτους που συνήθως δεν ανοίγουν τα πεταλα. δεν ειναι κακο αρκη να γίνετε παντα κ σε ολα τα πεταλα για να εχει σταθερή τουφεκιά .
Και πολύ καλά κάνετε ,εγώ δεν έχω αρχίσει ακόμα αλλά που θα πάει. Ναι τα περισσότερα κυαθια που δίνουν οι αμερικανικές για ιδιογομωση είναι κομμένα ,έχω όμως και μερικές αμφιβολίες αν αυτά που διαθέτουν για ιδιογομωση είναι τα ίδια με αυτά που γεμίζουν αυτοί? Παράδειγμα η federal με αυτό που πουλάει για ιδιογομωση δεν γεμίζει κανένα εμπορικό της με αυτα? Η winchester ναι δινει τα ίδια. Η remington πάλι ναι και όχι? Ας πούμε στα εμπορικά της για τα 7/8 στο cal 20 χρησιμοποιεί αυτή:

Ενώ για ιδιογομωση διαθέτει αυτή

Το θρυλικό express έχει άκοπη και αυτό και γενικά σε όλα τα κυνηγετικά της που έχω ανοίξει το ιδιο.

Κονσταντίνε έχεις γεμίσει με power piston να μας πεις εντυπώσεις, παλαιότερα κάποιους που είχα βρει ριγμένους ήταν κομμένοι με φαλτσετα στο σημείο που κάνουν την γραμμή (σαν τον LB6) αλλά δεν ξέρω πως συμπεριφεροντε βλητικα

Κονσταντίνε έχεις γεμίσει με power piston να μας πεις εντυπώσεις, παλαιότερα κάποιους που είχα βρει ριγμένους ήταν κομμένοι με φαλτσετα στο σημείο που κάνουν την γραμμή (σαν τον LB6) αλλά δεν ξέρω πως συμπεριφεροντε βλητικα
Όχι Κώστα εδώ δεν έχω χρόνο. Είναι ενωμένος μόνο πάνω στα χείλη η εταιρεία υποστηρίζει ότι ανοίγει με την τουφεκιά.

Back