Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Μπορείς να πιέσεις τη φούστα σε έναν από αυτούς, προς τη μεριά του ποτηριού, για να δεις αν αποχωρίζεται εύκολα από τον άξονά της;
Ναι το εχω κανει ,ετσι ειναι ακριβως ,αποχωριζεται ευκολα νομιζω οτι ειναι μοναδικη πατεντα

Δειτε την παρουσιαση του Στελιου που τον ειχε βρει κ στα παλια lambro κ την διαφημιση που εβαλα παρακατω...πατεντα Β&Ρ....

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παλιά-φυσίγγια.260/page-250

Αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που γραφουν Πυρκαλ οπως λεει ο Νικος...
Αυτο που ειχα βρει εγραφε σκετο patent....
ουτε κ εχω πετυχει καμια παλια διαφημιση για συγκεντρωτηρες πυρκαλ κ δεν νομιζω να το "ειχε" τοσο με τα υλικα βυσματωσης..
Ισως κ να αντιγραψε...αλλα δεν ειναι σιγουρο...

Last edited:
Ο συγκεντρωτήρας στις φωτογραφίες του Στέλιου, αν έχει τρύπα στη μέση του άξονα, μοιάζει σαν συνδιασμός αυτού της Πυρκάλ με αυτόν που χρησιμοποιεί η Remington στα Hypersonic Steel. Ότι καλύτερο για συγκεντρωτήρα σκαγιών.

Δειτε την παρουσιαση του Στελιου που τον ειχε βρει κ στα παλια lambro κ την διαφημιση που εβαλα παρακατω...πατεντα Β&Ρ....

ουτε κ εχω πετυχει καμια παλια διαφημιση για συγκεντρωτηρες πυρκαλ κ δεν νομιζω να το "ειχε" τοσο με τα υλικα βυσματωσης..
Εμενα δεν μου φαινονται ίδιοι Τασο ο ενας εχει αμορτισερ σαν ακορντεόν και ο αλλος σκετο σωληνακι που ποιο πολυ μοιαζει με federal δυο τεμαχίων?

Γραφει ΠΥΡΚΑΛ ξεκαθαρα θα προσπαθησω να το βγαλω φωτο

Εμενα δεν μου φαινονται ίδιοι Τασο ο ενας εχει αμορτισερ σαν ακορντεόν και ο αλλος σκετο σωληνακι που ποιο πολυ μοιαζει με federal δυο τεμαχίων?
Δεν είναι αμορτισέρ, αλλά εγκάρσιες εγκοπές (αντιστάσεις) για τη διαβαθμισμένη αύξηση του χώρου της πυρίτιδας τη στιγμή της πυροδότησης ή για την αυξομείωση του ύψους του συγκεντρωτήρα, όπου απαιτείται. Όπως και να έχει, έξυπνη ιδέα.

Δεν είναι αμορτισέρ, αλλά εγκάρσιες εγκοπές (αντιστάσεις) για τη διαβαθμισμένη αύξηση του χώρου της πυρίτιδας τη στιγμή της πυροδότησης ή για την αυξομείωση του ύψους του συγκεντρωτήρα, όπου απαιτείται. Όπως και να έχει, έξυπνη ιδέα.
Αυτος που λες Λευτερη φαινεται η σωληνα να ειναι μονοκοματη και να εχει εξωτερικα το (ακορντεόν που λεω ) δες τον αυθεντικο της b&p σε αυτην την φωτο ισως ταιριαζει αυτο που λες?

Αυτος που λες Λευτερη φαινεται η σωληνα να ειναι μονοκοματη και να εχει εξωτερικα το (ακορντεόν που λεω ) δες τον αυθεντικο της b&p σε αυτην την φωτο ισως ταιριαζει αυτο που λες?

Έχω συναντήσει βύσματα σαν αυτά, σε φυσίγγια παλιά της Beretta τα οποία στο εσωτερικό του βύσματος έγραφαν ΜΒ.

Έχω συναντήσει βύσματα σαν αυτά, σε φυσίγγια παλιά της Beretta τα οποία στο εσωτερικό του βύσματος έγραφαν ΜΒ.
Αυτη τους εβγαζε ,ισως τους αντεγραψαν οι δικοι μας οπως κανουν τωρα με αλλους.

Ναι οντως..φαινεται oμως πως καποιος πατησε στην πατεντα του αλλου με καποιες διαφορες-βελτιωσεις....πολυ συχνο αυτο σε διαφορους συγκεντρωτηρες....
Γραφει ΠΥΡΚΑΛ ξεκαθαρα θα προσπαθησω να το βγαλω φωτο

Δεν αντιλεγω Νικο....εννοειται πως σε πιστευω...την μερα που τους βρηκες μιλησαμε κ στο τηλ....
Αλλο σκεφτομουν...οπως κ να εχει ειναι ενα ωραιο κ μαλλον σπανιο ευρημα....
Συγκεντρωτηρας που γραφει πανω του πυρκαλ δεν το ηξερα....

Back