Mafia Calabria
Moderator
Εχω δει τα βιντεακια σου ουτε γω δεν ξερω ποσες φορες ? Ειδικα αυτα με το πιτουρο πολυ ενδιαφέρον.
Εχω δει τα βιντεακια σου ουτε γω δεν ξερω ποσες φορες ? Ειδικα αυτα με το πιτουρο πολυ ενδιαφέρον.
Εσωτερικα στη φουστα γραφουν ΠΥΡΚΑΛΣυγκετρωτηρεςkeyboard test online
Ναι το εχω κανει ,ετσι ειναι ακριβως ,αποχωριζεται ευκολα νομιζω οτι ειναι μοναδικη πατενταΜπορείς να πιέσεις τη φούστα σε έναν από αυτούς, προς τη μεριά του ποτηριού, για να δεις αν αποχωρίζεται εύκολα από τον άξονά της;
Θα το ρωτησω ενα φιλο που δουλευε στην ΠυρκαλΞέρεις πότε περίπου βγήκαν σε παραγωγή;
Και κάποια guick του Αποστολίδη είχανε αυτή την τάπα.Εσωτερικα στη φουστα γραφουν ΠΥΡΚΑΛ
Εμενα δεν μου φαινονται ίδιοι Τασο ο ενας εχει αμορτισερ σαν ακορντεόν και ο αλλος σκετο σωληνακι που ποιο πολυ μοιαζει με federal δυο τεμαχίων?Δειτε την παρουσιαση του Στελιου που τον ειχε βρει κ στα παλια lambro κ την διαφημιση που εβαλα παρακατω...πατεντα Β&Ρ....
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παλιά-φυσίγγια.260/page-250
Αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που γραφουν Πυρκαλ οπως λεει ο Νικος...
Αυτο που ειχα βρει εγραφε σκετο patent....
ουτε κ εχω πετυχει καμια παλια διαφημιση για συγκεντρωτηρες πυρκαλ κ δεν νομιζω να το "ειχε" τοσο με τα υλικα βυσματωσης..
Ισως κ να αντιγραψε...αλλα δεν ειναι σιγουρο...
Γραφει ΠΥΡΚΑΛ ξεκαθαρα θα προσπαθησω να το βγαλω φωτοΔειτε την παρουσιαση του Στελιου που τον ειχε βρει κ στα παλια lambro κ την διαφημιση που εβαλα παρακατω...πατεντα Β&Ρ....
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Παλιά-φυσίγγια.260/page-250
Αλλα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που γραφουν Πυρκαλ οπως λεει ο Νικος...
Αυτο που ειχα βρει εγραφε σκετο patent....
ουτε κ εχω πετυχει καμια παλια διαφημιση για συγκεντρωτηρες πυρκαλ κ δεν νομιζω να το "ειχε" τοσο με τα υλικα βυσματωσης..
Ισως κ να αντιγραψε...αλλα δεν ειναι σιγουρο...
Δεν είναι αμορτισέρ, αλλά εγκάρσιες εγκοπές (αντιστάσεις) για τη διαβαθμισμένη αύξηση του χώρου της πυρίτιδας τη στιγμή της πυροδότησης ή για την αυξομείωση του ύψους του συγκεντρωτήρα, όπου απαιτείται. Όπως και να έχει, έξυπνη ιδέα.Εμενα δεν μου φαινονται ίδιοι Τασο ο ενας εχει αμορτισερ σαν ακορντεόν και ο αλλος σκετο σωληνακι που ποιο πολυ μοιαζει με federal δυο τεμαχίων?
Αυτος που λες Λευτερη φαινεται η σωληνα να ειναι μονοκοματη και να εχει εξωτερικα το (ακορντεόν που λεω ) δες τον αυθεντικο της b&p σε αυτην την φωτο ισως ταιριαζει αυτο που λες?Δεν είναι αμορτισέρ, αλλά εγκάρσιες εγκοπές (αντιστάσεις) για τη διαβαθμισμένη αύξηση του χώρου της πυρίτιδας τη στιγμή της πυροδότησης ή για την αυξομείωση του ύψους του συγκεντρωτήρα, όπου απαιτείται. Όπως και να έχει, έξυπνη ιδέα.
Αυτη τους εβγαζε ,ισως τους αντεγραψαν οι δικοι μας οπως κανουν τωρα με αλλους.Έχω συναντήσει βύσματα σαν αυτά, σε φυσίγγια παλιά της Beretta τα οποία στο εσωτερικό του βύσματος έγραφαν ΜΒ.
Ναι οντως..φαινεται oμως πως καποιος πατησε στην πατεντα του αλλου με καποιες διαφορες-βελτιωσεις....πολυ συχνο αυτο σε διαφορους συγκεντρωτηρες....Εμενα δεν μου φαινονται ίδιοι Τασο ο ενας εχει αμορτισερ σαν ακορντεόν και ο αλλος σκετο σωληνακι που ποιο πολυ μοιαζει με federal δυο τεμαχίων?
Γραφει ΠΥΡΚΑΛ ξεκαθαρα θα προσπαθησω να το βγαλω φωτο