Κατι φτιαχναμε καποτε ,Και ποιοτικες ταπες !!!!!!! Τωρα τιποτα
Καλημέρα κ.Νίκο! Τώρα φτιάχνουμε μόνο γλασέ!.....Κατι φτιαχναμε καποτε ,Και ποιοτικες ταπες !!!!!!! Τωρα τιποτα
Πριν ή μετά την πυροκρότηση;Σε Ευχαριστω πολυ Αλεξ!!!!
Παιδες την βοηθεια σας.....Απο τι δημιουργειται αυτο το ''πραγμα''???
Το παθαινω ΜΟΝΟ στους steel...και στα ατσαλινα σκαγια...Σε κανενα αλλο βυσμα...
Το εχει αντιμετωπισει η εχει συμβει σε καποιον φιλο η συναδελφο ??![]()
Πριν ή μετά την πυροκρότηση;
η λιωμενο μεταλο απο το καψουλι η εχει καταλαθος κανενα σκαγι στη μπαρουτη.τωρα αν γινεται σε ολους ισως ελατοματικοι σε εκεινο το σημειο(λιγοτερο πλαστικο)Μετα βρε φιλε....πριν πως να το παθει....Μετα το ριξιμο του φυσιγγιου...ψαχνω και βρισκω τα βυσματα....Οσα
εχω βρει ΟΛΑ εχουν αυτες τις δυο τρυπες στην φουστα του βυσματος...Και ΜΟΝΟ στους STEEL σε κανενα
αλλο βυσμα.
η λιωμενο μεταλο απο το καψουλι η εχει καταλαθος κανενα σκαγι στη μπαρουτη.τωρα αν γινεται σε ολους ισως ελατοματικοι σε εκεινο το σημειο(λιγοτερο πλαστικο)
Θα πω την βλακεία μου ; Ίσως οι οπές διαφυγής αερίων;
Οι δυο τρύπες που είναι μέσα στην κανη για να πηγαίνουν στο πιστόνι τα αέρια ,υποθέτω ότι με την εκπυρσοκρότηση διογκώνονται τα χειλάκια της φούστας και βρίσκουν σε αυτές δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο ;Κωνσταντινε δεν καταλαβα τι εννοεις φιλε. Σε οπες διαφυγης αεριων ...του οπλου ??
Ολα ''παιζουν''....δεν λες βλακειες....εγω δεν καταλαβα...
ΟΛΟΙ οι steel εχουν τρυπες στο κατω μερος του ποτηριου....μηπως λες αυτες ??
Αυτο ακουγεται λογικο....αλλα στα αλλα βυσματα γιατι δεν το παθαινω...Εχω ριξει ποιο δυνατεςΟι δυο τρύπες που είναι μέσα στην κανη για να πηγαίνουν στο πιστόνι τα αέρια ,υποθέτω ότι με την εκπυρσοκρότηση διογκώνονται τα χειλάκια της φούστας και βρίσκουν σε αυτές δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο ;
Νικο βαλε μια φωτο συγκεντρωτηρα καινουριου
Υποθέτω επειδή είναι μονοκοματος ; Ίσως και το υλικό του πλαστικού ;Αυτο ακουγεται λογικο....αλλα στα αλλα βυσματα γιατι δεν το παθαινω...Εχω ριξει ποιο δυνατες
τουφεκιες,,, με μολυβδινα σκαγια...Επισεις και μικροτερες ταχυτητες απο τις σημερινες...το ιδιο πραγμα...
μονο στους steel.