Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Καλα, δεν ηταν και διαστημικη τεχνολογια. Μια μηχανη ηταν που εκοβε ταπες, και συσκευαζοταν επειτα. Επειτα δειτε και τις τοτε συνθηκες. Δεν υπηρχε η πληθωρα υλικων που υπαρχει τωρα, οι ιδιογομωτες ηταν απειρως περισσοτεροι, και ο τροπος που γεμιζαν ηταν περιπου ιδιος, ρελιαστο με μαλλινες ταπες και χαρτακι

Φωτο του ΝικουΠ.....με ερωτηση εαν γνωριζει καποιος τον λογο που γινεται ετσι το κυαθιο στις ατσαλινες γομωσεις..

Attachments

• IMG-205c08fb3012c4eb6429b6a0d39ec597-V.jpg
    IMG-205c08fb3012c4eb6429b6a0d39ec597-V.jpg
    192,2 KB · Προβολές: 85
  • IMG-5347efbe24a7999476ef6932d37d9050-V.jpg
    IMG-5347efbe24a7999476ef6932d37d9050-V.jpg
    210,2 KB · Προβολές: 84
Σε Ευχαριστω πολυ Αλεξ!!!! :)

Παιδες την βοηθεια σας.....Απο τι δημιουργειται αυτο το ''πραγμα''???
Το παθαινω ΜΟΝΟ στους steel...και στα ατσαλινα σκαγια...Σε κανενα αλλο βυσμα...
Το εχει αντιμετωπισει η εχει συμβει σε καποιον φιλο η συναδελφο ??.think.

Σε Ευχαριστω πολυ Αλεξ!!!! :)

Παιδες την βοηθεια σας.....Απο τι δημιουργειται αυτο το ''πραγμα''???
Το παθαινω ΜΟΝΟ στους steel...και στα ατσαλινα σκαγια...Σε κανενα αλλο βυσμα...
Το εχει αντιμετωπισει η εχει συμβει σε καποιον φιλο η συναδελφο ??.think.
Πριν ή μετά την πυροκρότηση;

Πριν ή μετά την πυροκρότηση;

Μετα βρε φιλε....πριν πως να το παθει....Μετα το ριξιμο του φυσιγγιου...ψαχνω και βρισκω τα βυσματα....Οσα
εχω βρει ΟΛΑ εχουν αυτες τις δυο τρυπες στην φουστα του βυσματος...Και ΜΟΝΟ στους STEEL σε κανενα
αλλο βυσμα.

Μετα βρε φιλε....πριν πως να το παθει....Μετα το ριξιμο του φυσιγγιου...ψαχνω και βρισκω τα βυσματα....Οσα
εχω βρει ΟΛΑ εχουν αυτες τις δυο τρυπες στην φουστα του βυσματος...Και ΜΟΝΟ στους STEEL σε κανενα
αλλο βυσμα.
η λιωμενο μεταλο απο το καψουλι η εχει καταλαθος κανενα σκαγι στη μπαρουτη.τωρα αν γινεται σε ολους ισως ελατοματικοι σε εκεινο το σημειο(λιγοτερο πλαστικο)

η λιωμενο μεταλο απο το καψουλι η εχει καταλαθος κανενα σκαγι στη μπαρουτη.τωρα αν γινεται σε ολους ισως ελατοματικοι σε εκεινο το σημειο(λιγοτερο πλαστικο)

Σκαγι στην μπαρουτι ΞΕΧΝΑ ΤΟ.... Ολοι να ειναι ελαττωματικοι...?? STEEL 28 -32 - 35 ?? Σε ολους
το ιδιο πραγμα παθαινω....Ωστοσο εχει μια λογικη αυτο που λες.
Τωρα λυομενο μεταλο απο καψουλι....γιατι να μην το κανει και σε αλλα βυσματα ??

Θα πω την βλακεία μου ; Ίσως οι οπές διαφυγής αερίων;

Κωνσταντινε δεν καταλαβα τι εννοεις φιλε. Σε οπες διαφυγης αεριων ...του οπλου ??
Ολα ''παιζουν''....δεν λες βλακειες....εγω δεν καταλαβα...
ΟΛΟΙ οι steel εχουν τρυπες στο κατω μερος του ποτηριου....μηπως λες αυτες ??

Κωνσταντινε δεν καταλαβα τι εννοεις φιλε. Σε οπες διαφυγης αεριων ...του οπλου ??
Ολα ''παιζουν''....δεν λες βλακειες....εγω δεν καταλαβα...
ΟΛΟΙ οι steel εχουν τρυπες στο κατω μερος του ποτηριου....μηπως λες αυτες ??
Οι δυο τρύπες που είναι μέσα στην κανη για να πηγαίνουν στο πιστόνι τα αέρια ,υποθέτω ότι με την εκπυρσοκρότηση διογκώνονται τα χειλάκια της φούστας και βρίσκουν σε αυτές δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο ;

Οι δυο τρύπες που είναι μέσα στην κανη για να πηγαίνουν στο πιστόνι τα αέρια ,υποθέτω ότι με την εκπυρσοκρότηση διογκώνονται τα χειλάκια της φούστας και βρίσκουν σε αυτές δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο ;
Αυτο ακουγεται λογικο....αλλα στα αλλα βυσματα γιατι δεν το παθαινω...Εχω ριξει ποιο δυνατες
τουφεκιες,,, με μολυβδινα σκαγια...Επισεις και μικροτερες ταχυτητες απο τις σημερινες...το ιδιο πραγμα...
μονο στους steel.

Αυτο ακουγεται λογικο....αλλα στα αλλα βυσματα γιατι δεν το παθαινω...Εχω ριξει ποιο δυνατες
τουφεκιες,,, με μολυβδινα σκαγια...Επισεις και μικροτερες ταχυτητες απο τις σημερινες...το ιδιο πραγμα...
μονο στους steel.
Υποθέτω επειδή είναι μονοκοματος ; Ίσως και το υλικό του πλαστικού ;

Φιλε πρεπει να ειναι μαλακο το υλικο και φορτωνεις το φυσιγγι λόγο ατσαλιου ανεβαζεις μεγαλες πιεσεις θερμοκρασιες μεγαλη διογκωση στενος αυλος και μεγαλυτερη εμφραξη απο οσο πρεπει και μαλλον σου γινεται οπως ανεφερε πιο πανω ο φιλος απο τις τρυπες διαφυγης αεριων της κανης λόγω των οσων ανεφερα πιο πανω με πιο βαδικο το μαλακό υλικό της τάπας

Back