Οταν βρω χρονο θα βαλω σιγουρα εχω και μαλλινεςΒαλε αν μπορεις και δεν ειναι σφραγισμενα, και τα "εντοσθια"
Οταν βρω χρονο θα βαλω σιγουρα εχω και μαλλινες
Γεια σου βικτορα ειναι απο χαρτοπολτο αλλα απο εξω ειναι πολυ λιπαρες δεν ξερω αν ειναι με κερι η καποιο λιποςEυχαριστω Νικο. Τετοιες χαρτινες ταπες εχω και γω, απο πεπιεσμενο χαρτι εννοω. Δε ξερω πως να τις γεμισω, και ολο τις αφηνω στην ακρη
μπορις αμα θελεις να τις κερωσεις ενας φιλος μου το κανειEυχαριστω Νικο. Τετοιες χαρτινες ταπες εχω και γω, απο πεπιεσμενο χαρτι εννοω. Δε ξερω πως να τις γεμισω, και ολο τις αφηνω στην ακρη
και εγω τα ιδια γεμιζω για μπεκατσα περδικα ,τσιχλα αγοραζω απο ντοποια βιοτεχνια που υπαρχει απο το 1965Nικο, εχω αλλες παλιες απο κετσε, λιπασμενες και τις χρησιμοποιω με φειδω, δηλαδη ριχνω 30-40 φυσιγγια το χρονο, με το δικανο του πατερα μου, για την αναμνηση. Ειναι καμποσες, αλλα οταν τελειωσουν, θα το κανω και με αυτες
σε χάρτινο.Θα δοκιμασω μερικα Καβακια γεμισμενα σε πλαστικο καλυκα....
Εχουμε ένα συγκεντρωτηρα αποσπωμενου πατου απο maionchi az20 32γρ κ δεξια απο nsi supercaccia 38γρ..
Οι (τεσσερις)χαρακιές στο ποτηρι των σκαγιων ειναι εμφανώς βαθύτερες στο maionchi απο οτι στο nsi..
Επισης το πλαστικο του ποτηριου στο maionchi είναι μαλακο κ ευκαμπτο
ενω στο nsi (που το χάραξα στο ίδιο ύψος με το άλλο για να τσεκάρω καλύτερα)ειναι πιο σκληρό κ λιγότερο ευκαμπτο
Ίσως να παίζουν ένα μικρό ρόλο στην τουφεκιά αυτές οι δυο διαφορες ίσως κ όχι..
Το σωστό βέβαια θα ήταν να έχω τα αντίστοιχα σημερινά κ παλιά απο τους ίδιους τυπους..Νέα nsi classica δεν έχω,περιμένω απο φίλο maionchi supercaccia όποτε θα το κοιτάξω πιο σωστά..Αν κ είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα δω τα ίδια..όλα αλλάζουν κάποτε..
![]()
Τάσοοο !!! Εδώ σ' έχω !!!Να σου δείξω ποτηράκι από παλιό φυσίγγι NSI S4 TITAN Cal.16 να δεις τις χαρακιές ... να πάθεις πλάκα !!!
Η κάθε χαρακιά σε διαφορετικό βάθος ... και οι αποστάσεις μεταξύ τους γύρω-γύρω όπου νάναι !!!
Λες και τα χάραξε στραβός ... ή τό 'κανε νύχτα ...
Μόνο που δεν έχω τώρα κανένα πρόχειρο εδώ... Αν το θυμηθώ το Σάββατο που θα πάω στο χωριό, θα ανεβάσω φωτο ...![]()
Μπα, μη το λες, απλά στο 16αρι δεν είχαμε εδώ πολλές επιλογές, οπότε ότι τύχαινε να δω το έπαιρνα.Παιζει να χεις αγορασει και οτι εχουν κυκλοφορησει εκει στην NSI ε;
Στελιο εγω στο 16αρι μονο ταπα γεμιζωΜπα, μη το λες, απλά στο 16αρι δεν είχαμε εδώ πολλές επιλογές, οπότε ότι τύχαινε να δω το έπαιρνα.![]()
Ήταν σε ένα σκοπευτικο clever mirage που βρήκα πεταμένο, (αφλογιστια πάλι από cx 2000) νόμιζα ότι ήταν 28γρ πάλι και δεν ζυγισα υλικά μου κόψε αργοτεραγια βαλτο πρεπει να κενταει αυτος!
Κάπου το χαμε ξαναπεί Τάσο και μένα μου φαίνεται περίεργο να μην φτιάχνει δικούς της και μάλλον συμβαίνει αυτό που λες ,ο μόνος ισπανικός που υπάρχει και στην σελίδα της είναι αυτός με τις στρογγυλές κυψέλες για αμορτισέρ.Πυριτιδα κατα πασα πιθανοτητα psb 2...
ο συγκεντρωτηρας ειναι αυτος..
http://shop.technopro.co.za/maxam-gb-wads-12-ga-28-gr-a28-p-36194.html
Δεν ξερω αν ειναι οντως της maxam η ο bp z2m..Αλλα πιστευω οτι ειναι καποια απομιμηση του z2m..μου ακουγεται καπως η maxam να αγοραζει συγκεντρωτηρες απο την bp ενω φτιαχνει κ δικους της..