Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Μου χάρισε ένας φίλος αρκετούς συγκεντρωτήρες χωρίς να ξέρει τι είναι γιατί δεν ασχολείται. Απ' όσο κοίταξα στο site του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, νομίζω ότι είναι Giovanni (Μαυρόπουλος;). Έχω δίκιο ή είναι κάτι άλλο; Ξέρει κάποιος τι νούμερο είναι, βλέποντας την διάσταση στο παχύμετρο;
Γιοβάνη είναι.

Μου χάρισε ένας φίλος αρκετούς συγκεντρωτήρες χωρίς να ξέρει τι είναι γιατί δεν ασχολείται. Απ' όσο κοίταξα στο site του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ, νομίζω ότι είναι Giovanni (Μαυρόπουλος;). Έχω δίκιο ή είναι κάτι άλλο; Ξέρει κάποιος τι νούμερο είναι, βλέποντας την διάσταση στο παχύμετρο;
Μέτρα από τη φούστα μέχρι την κατο μεριά στο ποτήρι για να βρεις τι νούμερο είναι.

Giovani 20..

Ακούω κάτι θώδη, καρδάρα, ηλιόπουλο κτλ
Που βρίσκονται αυτές οι εταιρίες
Αν εννοείς τον Ηλιόπουλο με τα προϊόντα της φωτογραφίας, έχει βγει στη σύνταξη.
Έχω αγοράσει την επιχείρησή του και συνεχίζω εγώ την παραγωγή του τώρα.

Attachments

• sigkentrotiras.jpg
    sigkentrotiras.jpg
    1,3 MB · Προβολές: 91
Καλησπέρα, Κώστα καλή τύχη σου εύχομαι με την επιχείρηση, να ρωτήσω κάτι , αυτούς τους αποκεντρωτηρες τους παράγεις μόνο εσύ; Σε ρωτάω γιατί έχω πάρει από κενταυρο και φαντομ και έχω διάφορα χρώματα. Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτούν με στενότερη διάμετρο στο κατω μερος, τον σταυρό, για να μπαίνουν σε ποτηράκι συγκεντρωτηρα; Τους χρησιμοποιώ χρόνια και σε δοκιμες μου έχουν την μεγαλύτερη διασπορά από όλους ,απλά θέλω να δοκιμάσω και με προφυλαγμενα σκάγια.

Καλησπέρα, Κώστα καλή τύχη σου εύχομαι με την επιχείρηση, να ρωτήσω κάτι , αυτούς τους αποκεντρωτηρες τους παράγεις μόνο εσύ; Σε ρωτάω γιατί έχω πάρει από κενταυρο και φαντομ και έχω διάφορα χρώματα. Υπάρχει δυνατότητα να φτιαχτούν με στενότερη διάμετρο στο κατω μερος, τον σταυρό, για να μπαίνουν σε ποτηράκι συγκεντρωτηρα; Τους χρησιμοποιώ χρόνια και σε δοκιμες μου έχουν την μεγαλύτερη διασπορά από όλους ,απλά θέλω να δοκιμάσω και με προφυλαγμενα σκάγια.
Σε ευχαριστώ πολύ.
Η παραγωγή των συγκεκριμένων γίνεται από την εταιρία μας πλέον, μιας και έχουμε τα καλούπια. ( ο συγκεντρωτήρας εσωτερικά γράφει ELIOPOULOS και ο αποκεντρωτήρας γράφει από κάτω PATENT).
Κυκλοφορούσε σε διάφορα χρώματα, κυρίως όμως σε πράσινο, ημιδιάφανο και κίτρινο χρώμα. Τα υλικά είναι ακριβώς τα ίδια.
Δυστυχώς για να γίνει στενότερη η διάμετρος Λευτέρη πρέπει να φτιαχτεί νέο καλούπι. Δεν μπορεί να γίνει παρέμβαση στο υπάρχον καλούπι. Οπότε το προιόν μπορεί να παραχθεί μονο στις συγκεκριμένες διαστάσεις.

Σε ευχαριστώ πολύ.
Η παραγωγή των συγκεκριμένων γίνεται από την εταιρία μας πλέον, μιας και έχουμε τα καλούπια. ( ο συγκεντρωτήρας εσωτερικά γράφει ELIOPOULOS και ο αποκεντρωτήρας γράφει από κάτω PATENT).
Κυκλοφορούσε σε διάφορα χρώματα, κυρίως όμως σε πράσινο, ημιδιάφανο και κίτρινο χρώμα. Τα υλικά είναι ακριβώς τα ίδια.
Δυστυχώς για να γίνει στενότερη η διάμετρος Λευτέρη πρέπει να φτιαχτεί νέο καλούπι. Δεν μπορεί να γίνει παρέμβαση στο υπάρχον καλούπι. Οπότε το προιόν μπορεί να παραχθεί μονο στις συγκεκριμένες διαστάσεις.
Απο τα καλητερα κιαθια που εχω δουλεψηηη

Σε ευχαριστώ πολύ.
Καλησπέρα Κώστα συγχαρητήρια κ καλή επιτυχία σου εύχομαι
Αν κ η επιτυχία είναι δεδομένη γιατί τα συγκεκριμένα βυσματα είναι πράγματι άριστα.
Το μόνο που θα ήθελα να δωθει λίγη προσοχή ( κ πιστεύω θα συμφωνήσουν κ άλλοι συνάδελφοι) είναι στο πλαστικό πάνω μέρος του αποκεντρωτηρα εκεί που πατάει το ρελι.
Θα ήθελα να ήταν λίγο πιο σκληρό το πλαστικό.
Μην το πάρεις σαν παρατήρηση προς Θεού, τα βυσματα είπαμε είναι άριστα.
Επίσης θα ήθελα να μας ενημερώσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα (καταστήματα) και σε ποια χιλιοστα παράγονται.
Σε ευχαριστώ

Σε ευχαριστώ πολύ.
Κώστα καλές δουλειές σου εύχομαι.
Πόσο δύσκολο και πόσο δαπανηρό είναι να φτιαχτεί νέο καλούπι ;

Λιπον εγω θα κανο μια επησιμανση το οτη ειδα με αυτα τα βισματα κιαθια και αναποδους αποκεντροτιρες.μην το παρετε ος διαφημιση ουτε το οτη εχω καπιο κερδος η απολαβη απο τα σηγκεκριμενα.πιανουν σηγκετροσης ισαξια των αμερικανικων ρεμικτον ας πουμε!!!μετα απο δοκιμες αυτο ειδα.ο αποκεντροτιρας αριστος με αρχιτεκτονηκη για ψαγμενους δηνη αριστα αποτελεσματα.τωρα αν θελη ο παραγογος να τα βγαλη στο εμποριο καλα θαταν θαχει τζιρο σηγουρα αν οχη δηκοτου θεμα αφτος ξερει καλιτερα.δηκιμου ταπινη αποψη να μαλακοση τα φτερα του κιαθιου ληγο,οχη το αμορτισερ.μονο αυτο.καλες δουλειες

Καλησπέρα Κώστα συγχαρητήρια κ καλή επιτυχία σου εύχομαι
Αν κ η επιτυχία είναι δεδομένη γιατί τα συγκεκριμένα βυσματα είναι πράγματι άριστα.
Το μόνο που θα ήθελα να δωθει λίγη προσοχή ( κ πιστεύω θα συμφωνήσουν κ άλλοι συνάδελφοι) είναι στο πλαστικό πάνω μέρος του αποκεντρωτηρα εκεί που πατάει το ρελι.
Θα ήθελα να ήταν λίγο πιο σκληρό το πλαστικό.
Μην το πάρεις σαν παρατήρηση προς Θεού, τα βυσματα είπαμε είναι άριστα.
Επίσης θα ήθελα να μας ενημερώσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα (καταστήματα) και σε ποια χιλιοστα παράγονται.
Σε ευχαριστώ
Κάθε παρατήρηση ευπρόσδεκτη. (για να βελτιώσω το αντικείμενο που παράγω).
Επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες για να δεις τις διαστάσεις.
Όσον αφορά το που μπορείς να τα βρείς, μπορείς να απευθυνθείς είτε σε καταστήματα που αγοράζεις είτε από εμένα, απλά για την ώρα πουλάω μόνο χονδρική.

Attachments

• g3.jpg
    g3.jpg
    268,6 KB · Προβολές: 54
  • g2.jpg
    g2.jpg
    182,5 KB · Προβολές: 54
  • g1.jpg
    g1.jpg
    219,4 KB · Προβολές: 54
θα χρειαστεί μερικούς μήνες. Το κόστος είναι πάνω σε μια ετήσια μισθοδοσία.
Καλώς όρισες στο φόρουμ. Είδα ότι σήμερα έκανες εγγραφή.
Μην βιαστείς για νέα μοντέλα.
Εδώ υπάρχουν εξαιρετικά άτομα, με αρκετές γνώσεις, εμπειρία και ιδέες, αφουγκράσου τις επιθυμίες τους και όταν είσαι έτοιμος προχώρα σε βελτιώσεις ή νέα προϊόντα.

Καταλαβαίνω ότι τα 10k δεν είναι λίγα και υπάρχει πιθανόν και θέμα αντιγραφής αλλά από την άλλη η στασιμότητα δεν βοήθησε ποτέ κανέναν.
Ψάξε για γρήγορο τρόπο παραγωγής περιορισμένων κομματιών για δοκιμές.
Μόλις βρούμε αυτό που ψάχνουμε προχωράς σε πιο μόνιμη λύση (καλούπι).
Δεν ξέρω αν γίνεται αυτό.

Όσον αφορά το που μπορείς να τα βρείς, μπορείς να απευθυνθείς είτε σε καταστήματα που αγοράζεις είτε από εμένα, απλά για την ώρα πουλάω μόνο χονδρική.
Καλές δουλειές Κώστα,και εύχομαι να μην προλαβαίνεις σε παραγωγή, να σου κάνω και εγώ με την σειρά μου μία ερώτηση,δεν ξέρω αν είναι απλή, ή αδιάκριτη, απλά από περιέργεια και μόνο, γιατί ο ΌΣΚΑΡ δεν έχει δικά σου βύσματα φέτος;;; βλέπω νέα στάμπα, νέο βύσμα,σε ευχαριστώ πολύ.

Σε ευχαριστώ πολύ.
Καλη αρχη και καλες δουλειες! Αν και νεος ιδιογομωτης θα μου επιτρεψετε να πω και γω τα καλυτερα για τον συγκεντρωτηρα Ηλιοπουλος 22.....με Τεκνα, Sipe , Granular εχει βγαλει απιστευτες τουφεκιες!

.δηκιμου ταπινη αποψη να μαλακοση τα φτερα του κιαθιου ληγο,οχη το αμορτισερ.
Μες το μυαλό μου ήσουν.......shake hands.
Καλες δουλειές κι απο εμένα...μακραν το μοναδικό βύσμα με την καλύτερη εμφραξη στην πυρίτιδα!!
Μακαρι στην πορεία,να καταφερετε να κατασκευάσετε και αλλα καλούπια, για να τον παράγετε και σε άλλα ύψοι εκτός του (22)...;)

Back