Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Στελιο.....εαν μου ξανα γραψεις σεταπ 1,68χ32....Θα γινουμε απο δυο χωρια - χωριατες....
Τι 1,68 ειναι αυτο ??? Δλδ πιστευεις οτι 1,68 με το 1,70 κανει την διαφορά.....και οτι η διαφορα ειναι
μετρησιμη ???

Παμε παρα κατω...
ΑΥΤΗ ειναι η πυριτιδα ?? Μην κανω λαθος....Δεν τις δουλευω τις Ισπανικες και δεν τις γνωριζω καλα !!!

View attachment 43955
Οκ βάλε 1.70 σκάρτο. .sarcastic.
Δεν είναι psb1 αυτη

Του 17 - 18 που έχω δεν είναι έτσι. Είναι τελείως μονόχρωμη γκρι.
Μετά το μεσημέρι θα είμαι σπίτι κ θα τη βάλω φώτο

ΟΚ..Δεν την εχω αυτην την πυριτιδα....Εαν δεν ειναι διαθεσιμη για να την αγορασω......... θα γεμισω με αυτες που εχω !!

Στελιο.....εαν μου ξανα γραψεις σεταπ 1,68χ32....Θα γινουμε απο δυο χωρια - χωριατες....
Τι 1,68 ειναι αυτο ??? Δλδ πιστευεις οτι 1,68 με το 1,70 κανει την διαφορά.....και οτι η διαφορα ειναι
μετρησιμη ???

Παμε παρα κατω...
ΑΥΤΗ ειναι η πυριτιδα ?? Μην κανω λαθος....Δεν τις δουλευω τις Ισπανικες και δεν τις γνωριζω καλα !!!
εσύ αν μου ξαναγράψεις "κεμπαπ" αντί σύνθεση θα σε βάλω να γεμίσεις 1,68972 Χ 32,0158 κλεισμένο στα 57,026538 με 19αστερο αστέρι!!!!
.yelling..yelling..yelling..yelling..yelling.

Και μια ερώτηση στους φίλους που έχουν δουλέψει τις τάπες CFS τι διαφορά έχουν με τις Diana βλητικά;

FSF θα εννοεις.... Καμια σχεση με την ντιανα...Η FSF πλησιαζει την αποδοση της γνησιας μαλλινης
Ενω η ντιανα χωρις αμορτισερ δινει μικροτερη συγκεντρωση και μεγαλυτερα κενα στην κατανομη
Γιωργο !!!

εσύ αν μου ξαναγράψεις "κεμπαπ" αντί σύνθεση θα σε βάλω να γεμίσεις 1,68972 Χ 32,0158 κλεισμένο στα 57,026538 με 19αστερο αστέρι!!!!
.yelling..yelling..yelling..yelling..yelling.

Το ''κεμπαπ''.....πολυ νοστιμιά.....εξαιρετικη γευση....εχει τα ''μυστικα του''.....για να βγαλεις καλο κεμπαπ
πρεπει να εισαι ''μαστορας''..... ;) :D

View attachment 43961
Νίκο αν θες δες αυτό το set up είναι με MB 32 Cx 1, 70 X 33, 5 Τασκώφ 22 57,00 νούμερο 7

ΟΚ.... Σε Ευχαριστω Γιωργο !!!
Εγω εκλεισα με ΜΒ32 CX2000- 1,65X32 -TAΣΚΩΦ 20 -Ν9 68,5 - 56,5 - 8* πτυχο
ΚΑΙ . MB32 - CX2000 -1,80X34 - TAΣΚΩΦ 20 - Ν6 - 68,5 - 57 - 8* πτυχο

Επισεις με SIPE 1,40X30-TAΣΚΩΦ 24 -Ν9 - CSB5 - 1,40X28 -TAΣΚΩΦ 24 -Ν9

Θα κλεισω και στα 36 γραμμαρια με ΤΕΚΝΑ και ΜΒ36 ...και πρωτα ο θεος αυριο θα τα ριξω φιλε !!!

FSF θα εννοεις.... Καμια σχεση με την ντιανα...Η FSF πλησιαζει την αποδοση της γνησιας μαλλινης
Ενω η ντιανα χωρις αμορτισερ δινει μικροτερη συγκεντρωση και μεγαλυτερα κενα στην κατανομη
Γιωργο !!!
Ότι να ναι έγραψα! :D
Ευχαριστώ Νίκο για την απάντηση σου!

ΟΚ.... Σε Ευχαριστω Γιωργο !!!
Εγω εκλεισα με ΜΒ32 CX2000- 1,65X32 -TAΣΚΩΦ 20 -Ν9 68,5 - 56,5 - 8* πτυχο
ΚΑΙ . MB32 - CX2000 -1,80X34 - TAΣΚΩΦ 20 - Ν6 - 68,5 - 57 - 8* πτυχο

Επισεις με SIPE 1,40X30-TAΣΚΩΦ 24 -Ν9 - CSB5 - 1,40X28 -TAΣΚΩΦ 24 -Ν9

Θα κλεισω και στα 36 γραμμαρια με ΤΕΚΝΑ και ΜΒ36 ...και πρωτα ο θεος αυριο θα τα ριξω φιλε !!!
Νίκο άσε τα ορεκτικά και μπες στο ψητό κατευθείαν. Από 36 γρ. και πάνω να έρθουμε λίγο στα ίσια μας.

Νίκο πιστεύω για να δούμε ποιος συγκεντρωτηρας αποδίδει καλύτερα θα πρέπει η δοσολογία στα φυσίγγια να είναι ίδια, και η μοναδική αλλαγή να είναι στους συγκεντρωτηρες.
ΤΏΡΑ ΦΊΛΕ ΤΆΣΟ ΚΟΜΊΖΕΙς ΓΛΑΥΚΑς ΕΝ ΑΘΉΝΑΙς .big smile.

Νίκο πιστεύω για να δούμε ποιος συγκεντρωτηρας αποδίδει καλύτερα θα πρέπει η δοσολογία στα φυσίγγια να είναι ίδια, και η μοναδική αλλαγή να είναι στους συγκεντρωτηρες.

Τα ΙΔΙΑ σεταπ εκλεισα σε δοσολογιες και Νρα σκαγιων.....η διαφορα ειναι μονο οτι εχει ΤΑΣΚΩΦ ΒΥΣΜΑΤΑ!!

Ευτυχως που αλλαξα πριν κλεισω το Ν9 με Ν8,5....Αλλιως θα με εβρισκε με χαραμα να μετραω ΣΚΑΓΙΑ!!!

Με αφησε αφωνο αυτο το βυσμα....Δεν το ειχα δουλεψει πολυ.....Ειλικρινα δεν περιμενα τετοιες
συγκεντρωσεις.... Ξεφτιλισε πολλα βυσματα....δεν περιμενα να ''πατησει'' τον drago - z2m - v -zero -
aquila - gualandi γραφω βυσματα που εχω δουλεψει στα ιδια σεταπ που δοκιμασα σημερα με του
τασκωφ τα βυσματα!!
Καλα....τον ΑΝΤΙΛΕΓΚΟΝ τον εστειλε αδιαβαστο!!!!
Τι να πω....λαθος μου που δεν ειχα ασχοληθει ποιο ''ζεστά'' με αυτο το βυσμα...

ΥΓ. Βλητικες Δοκιμες.... Θα ανεβασω φωτο με τα αποτελεσματα του ΤΑΣΚΩΦ !!!

Τα ΙΔΙΑ σεταπ εκλεισα σε δοσολογιες και Νρα σκαγιων.....η διαφορα ειναι μονο οτι εχει ΤΑΣΚΩΦ ΒΥΣΜΑΤΑ!!

Ευτυχως που αλλαξα πριν κλεισω το Ν9 με Ν8,5....Αλλιως θα με εβρισκε με χαραμα να μετραω ΣΚΑΓΙΑ!!!

Με αφησε αφωνο αυτο το βυσμα....Δεν το ειχα δουλεψει πολυ.....Ειλικρινα δεν περιμενα τετοιες
συγκεντρωσεις.... Ξεφτιλισε πολλα βυσματα....δεν περιμενα να ''πατησει'' τον drago - z2m - v -zero -
aquila - gualandi γραφω βυσματα που εχω δουλεψει στα ιδια σεταπ που δοκιμασα σημερα με του
τασκωφ τα βυσματα!!
Καλα....τον ΑΝΤΙΛΕΓΚΟΝ τον εστειλε αδιαβαστο!!!!
Τι να πω....λαθος μου που δεν ειχα ασχοληθει ποιο ''ζεστά'' με αυτο το βυσμα...

ΥΓ. Βλητικες Δοκιμες.... Θα ανεβασω φωτο με τα αποτελεσματα του ΤΑΣΚΩΦ !!!
Τοσο καλα:eek:

Τοσο καλα:eek:

Ναι κουζουλε....Με αφησε αφωνο σου λεω....Δεν του το ''ειχα''....Εαν δεν δοκιμαζα....δεν θα το πιστευα
οτι βγαζει τετοιες συγκεντρωσεις...
Κουζουλε μου....μας εφαγε η ''ξενομανια'' φιλαρα....Οι Ελληνες βγαζουν γαματα βυσματα...και εμεις
''κολλημενοι'' στα Ιταλιανικα.....με πρωτον εμενα...
Ευτυχως που τα δοκιμασα...και εμαθα....
Να αποθηκευσω τις φωτο και τις ανεβαζω....φιλε....Μου βγηκαν τα ματια να μετραω σκαγια...!!!

Back