Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Νίκο άσε τα ορεκτικά και μπες στο ψητό κατευθείαν. Από 36 γρ. και πάνω να έρθουμε λίγο στα ίσια μας.

Βασιλη δεν εχω ο μαλακας ολα τα νουμερα του...εχω απο 18 εως 24....
Τωρα που ειδα ποσο καλα ειναι...θα παραγγειλω ολα τα νουμερα και 12/76 καλυκες φιλε !!
Υπομονη....ξερεις οτι δεν ξεχναω!!! :)

Πολη ωρεα θα φορτοσο τετιους.και ουτε εγω τους τοχα.δεν τους εχω δουλεψη καθολου

Κατσε να δεις κουζουλε.....Παρε κολλυριο για τα ματια σου...
Εγω εβαλα....δεν πιστευα αυτο που εβλεπα...γ@μηθηκα να μετραω σκαγια φιλε !!!

3 χρονια γεμιζω...φωναζω εξ αρχης κ ξανα λεω...δωστε ευκεριες στα βυσματα Τασκωφ....κ οχι μονο...αλλα σε ολα τα ελληνικα βυσματα.
και του καρδαρα ειναι πολυ καλα βυσματα !! και του θωδη !!τωρα πλεων και με του τασκοφ ειμαστε κομπλε και μαλακα και μεσαια και σκληρα !!!

και του καρδαρα ειναι πολυ καλα βυσματα !! και του θωδη !!τωρα πλεων και με του τασκοφ ειμαστε κομπλε και μαλακα και μεσαια και σκληρα !!!
Ειμαι μικρος κ νεος στην ιδιογομωση...αλλα οταν θα πω κατι, θα'ναι τεκμηριωμενο...εγω κυριως ελληνικα βυσματα ριχνω...επιδη μου κανουν τα γουστα.

Καρδαρας= πολυ καλη εμφραξη...
Μαυροπουλος (giovani) = πολυ καλη εμφραξη κ συγκεντρώσεις.
Θωδη= Καλες συγκεντρωσεις οχι τοσο καλη εμφραξη...
Τασκωφ= Καλες συγκεντρωσεις κ εμφραξη λογο πολυαιθυλενιου....αυτα εχω παρατηρισει ΕΓΩ ως τωρα σε οσες δοκιμες εχουν συματασχει αυτα τα βυσματα στα setup μου...

Ναι κουζουλε....Με αφησε αφωνο σου λεω....Δεν του το ''ειχα''....Εαν δεν δοκιμαζα....δεν θα το πιστευα
οτι βγαζει τετοιες συγκεντρωσεις...
Κουζουλε μου....μας εφαγε η ''ξενομανια'' φιλαρα....Οι Ελληνες βγαζουν γαματα βυσματα...και εμεις
''κολλημενοι'' στα Ιταλιανικα.....με πρωτον εμενα...
Ευτυχως που τα δοκιμασα...και εμαθα....
Να αποθηκευσω τις φωτο και τις ανεβαζω....φιλε....Μου βγηκαν τα ματια να μετραω σκαγια...!!!
Τασκώφ, για ρώσικοι ακούγονται ...
.drunk.

Ειμαι μικρος κ νεος στην ιδιογομωση...αλλα οταν θα πω κατι, θα'ναι τεκμηριωμενο...εγω κυριως ελληνικα βυσματα ριχνω...επιδη μου κανουν τα γουστα.

Καρδαρας= πολυ καλη εμφραξη...
Μαυροπουλος (giovani) = πολυ καλη εμφραξη κ συγκεντρώσεις.
Θωδη= Καλες συγκεντρωσεις οχι τοσο καλη εμφραξη...
Τασκωφ= Καλες συγκεντρωσεις κ εμφραξη λογο πολυαιθυλενιου....αυτα εχω παρατηρισει ΕΓΩ ως τωρα σε οσες δοκιμες εχουν συματασχει αυτα τα βυσματα στα setup μου...
Από πάτημα τι θέλουν περίπου οι τασκωφ Κωστή? Έχω διάφορους δεν έχω αξιωθεί να τους δοκιμάσω ακόμα....

3 χρονια γεμιζω...φωναζω εξ αρχης κ ξανα λεω...δωστε ευκεριες στα βυσματα Τασκωφ....κ οχι μονο...αλλα σε ολα τα ελληνικα βυσματα.

Ναι το ελεγες....Και εγω απο εσενα αρχισα να τον δουλευω....
Εφοσον ομως εβλεπες οτι ηταν τοσο καλό βυσμα....δεν μπηκες στον κοπο να κανεις οτι εκανα και
εγω....
Το ποσο καλο ειναι.....πρεπει το δει καποιος....αλλιως μενουμε στα λογια ....κυριε ''κοντρα δοση'' μας!!! ;) .love.

Από πάτημα τι θέλουν περίπου οι τασκωφ Κωστή? Έχω διάφορους δεν έχω αξιωθεί να τους δοκιμάσω ακόμα....
Κατατασετε στα σκληρα βυσματα Άρη...δεν παιρνει κ πολυ πατημα...
Ναι το ελεγες....Και εγω απο εσενα αρχισα να τον δουλευω....
Εφοσον ομως εβλεπες οτι ηταν τοσο καλό βυσμα....δεν μπηκες στον κοπο να κανεις οτι εκανα και
εγω....
Το ποσο καλο ειναι.....πρεπει το δει καποιος....αλλιως μενουμε στα λογια ....κυριε ''κοντρα δοση'' μας!!! ;) .love.
Εχεις δικιο θείε...αλλα αν δεν βρεισκω χρονο για τοσο λεπτομερεις δοκιμες, τοτε τη να σας διξω ο δωλειος....

Έχω δοκιμάσει τασκωφ 16 και 24,οι 24αρηδες, όπως και οι αντίστοιχοι του καρδαρα με 8βολα ( 4x11/0 και 4x9/0) τις μισές φορές στραβωναν κατά τον πυροβολισμο και τα δραμια έβγαιναν από την κάνη με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Οι 16 και με το ποτηράκι και κομμένοι σαν μισοταπες τέλειοι.

Back