Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

τι κερδηζουμε με την μοντιφα του συκερωτηρα να φρεναρει , που ευκολα μπορουμε να το κανουμε στον LB6 , και ποσω ακυνδηνος ειναι στα συνηθησμενα απλα τσοκ
Αυτό θα ρωτούσα κι'εγώ .
Αν είναι να φρενάρει το βύσμα καλύτερα να γεμίσω τάπα πλαστική ή μάλλινη .
Γεμίστε το και δείτε ακριβώς τι καιρδιζουμε...

Γεμίστε το και δείτε ακριβώς τι καιρδιζουμε...
Δέν το αμφισβητώ Γιώργο καθότι κ αμερικάνοι τόβαλαν παραγωγή .
Απλά δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς λειτουργεί αφού το βύσμα αφήνει τα σκάγια πολύ κοντά έξω απο την κάννη
Σταπόσα μέτρα πέφτει το βύσμα ;

παρτε συγκερωτηρες ηλιοπουλος και θα δητε τι κανει , και τι τελεια εφαρμογη εχουν μεσα στον καλυκα , και στοιχηζουν μολης 1,40 η 100 , το μονο ασχημα ειναι οτι βγενουν σε 22
Για τον συγκεκριμένο παραπάνω λέμε για το ποτηράκι και τους συνδυασμούς που μπορεί να γίνουν με αυτόν.

Δέν το αμφισβητώ Γιώργο καθότι κ αμερικάνοι τόβαλαν παραγωγή .
Απλά δεν μπορώ να αντιληφθώ πώς λειτουργεί αφού το βύσμα αφήνει τα σκάγια πολύ κοντά έξω απο την κάννη
Σταπόσα μέτρα πέφτει το βύσμα ;
Σε αυτό το βίντεο δείχνει ότι τα φτερακια του κυαθιου πεταριζουν κι αυτά όπως τα πάπια, εγώ δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο με την ταχύτητα που βγαίνει κόντρα στον αέρα αν ανοίξουν θα μείνουν ανοιχτά.
Στα εμπορικά που έχω ρίξει υπολογίζω 5 με 10 μέτρα το πολυ.

Σε αυτό το βίντεο δείχνει ότι τα φτερακια του κυαθιου πεταριζουν κι αυτά όπως τα πάπια, εγώ δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο με την ταχύτητα που βγαίνει κόντρα στον αέρα αν ανοίξουν θα μείνουν ανοιχτά.
Στα εμπορικά που έχω ρίξει υπολογίζω 5 με 10 μέτρα το πολυ.
Eυχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε .
Από βλητική συμπεριφορά - συγκεντρώσεις συγκριτικά με άλλα πώς τόδες ;

τεο τι ενωεις αντι για ταπα , συγκερωτηρα να βαζουμε πιτουρο , η στα σκαγια για μπαφερ να βαζουμε
Αντι για ταπα πυτουρο αυτο ενωω οπως γεμηζουμε με μαληνη και προσθηκη βρωμη οπως μπαφερ στα σκαγια

Στο εικοσαρι πάντως αυτές που διαθέτει για ιδιογομωση και αυτές που γεμίζει τα εμπορικά της η ρεμι δεν είναι ίδιες στα 7/8 . Καλές έχει βρει το φιλαράκι τις windjammer για το εικοσαρι οι ποιο οικονομικές από όλες και συμβατές σε αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς κάλυκες.
https://recobstargetshop.com/product/wj20-20ga-windjammer-wad/

Κομενες σε 8 πεταλακια.

Back