Πλαστικά κυάθια, συγκεντρωτήρες και παραδοσιακές βυσματώσεις.

Μπαρούτι γενικών καθηκόντων....Γεμίζεις και ότι γόμωση θες....
Αλλά......αφού π.χ τη sipe στα 32gr τη σετάρεις με 1,45/1,50 (αστεροειδές).....στα 28gr & στα 30gr πόσο μικρότερη δοσολογία παίζει να βάλεις δηλαδή..;;;
Κωστα οντως οπως ειπε ο Δημητρης δεν παει ετσι..πολλα εξαρτοντε για το ποσο θα ανεβει ή κατεβει η πυριτιδα..αλλαζεις καψυλι συγκεντρωτηρα για να σου δουλεψει..ενδεικτικα θα σου πω οτι σε σεταπ εχει μπει στα 28 γρ σκαγια πολυ πανω απο αυτο που ανεφερες για τα 32

Κανενας προβληματισμος φιλε και γω για να πειραξω τον φωτοβολιδα το ειπα..σορρυ αν παρεξηγηθηκα
Μπερδεύτηκα ρε Μιλτο. Για τον φωτοβολιδα το έγραψες. Για να μας γραψει λοιπόν σαν ειδικός στην σιπε μια συνταγή στα 30 γρ ας πούμε

Μπερδεύτηκα ρε Μιλτο. Για τον φωτοβολιδα το έγραψες. Για να μας γραψει λοιπόν σαν ειδικός στην σιπε μια συνταγή στα 30 γρ ας πούμε
Αγαπημενο φορτιο και η συνταγη του μου κανει παρεα πολλα χρονια..ελα @Giannis k δωσε τα ρεστα σου

Να γραφτεί κ μια σωστή συνταγή. S4 +SIPE ανάμιξη 50-50 Χ UEE καψουλι x1.75 Χ 30 x Diamante 24 με φελλο μέσα x 58.2x 8 αστέρι. Αυτές είναι συνταγές φωτοβολιδααααααα
460-470 αρχικη το βλεπω..τουφεκια φαρμακειο..οταν με τις μιξ στους ιταλους και 615 καψυλι βλεπεις να 400αριζει φαντασου εδω τι γινεται

Να γραφτεί κ μια σωστή συνταγή. S4 +SIPE ανάμιξη 50-50 Χ UEE καψουλι x1.75 Χ 30 x Diamante 24 με φελλο μέσα x 58.2x 8 αστέρι. Αυτές είναι συνταγές φωτοβολιδααααααα
Ανάκρουση ; Μπαρ ; Πιέσεις στο στόμιο της κάννης ;

Δημήτρη νομίζω δεν καιρδιζεις και Πόλα πράγματα με αυτή τη μίξη δοκημασε τη τέκνα με s4 να δεις έργα στο 50/50 από 34 γρ μέχρι 38

Δημήτρη νομίζω δεν καιρδιζεις και Πόλα πράγματα με αυτή τη μίξη δοκημασε τη τέκνα με s4 να δεις έργα στο 50/50 από 34 γρ μέχρι 38
Τεο δεν με ξέρεις καλα. Μια απλή συνταγή στα 30 γρ έγραψα να παρουν μια ιδέα μερικοί φίλοι

Back