Δεν νομίζω να υπάρχει αλλα υπάρχουν παρόμοια τυφεκια πολυ πιο ανεπτυγμένα τεχνολογικά .Ξέρει κανείς αν υπάρχει πολιτική έκδοση του famas;
Last edited:
Δεν νομίζω να υπάρχει αλλα υπάρχουν παρόμοια τυφεκια πολυ πιο ανεπτυγμένα τεχνολογικά .Ξέρει κανείς αν υπάρχει πολιτική έκδοση του famas;
Καλά τα λες, αλλά βάλε αυτό που έχεις στο μυαλό σου σε σχέδιο bull pump να δει ο κόσμοςΔεν νομίζω να υπάρχει αλλα υπάρχουν παρόμοια τυφεκια πολυ πιο ανεπτυγμένα τεχνολογικά .
Ακριβώς φίλε Γιώργο. Η τιμή των πυρομαχικών είναι άκρος απαγορευτική( για τον περισσότερο κόσμο, όχι για όλους) όταν μιλάμε για 223, 308 και ημιαυτόματη βολή. Κοιτάζω εξ αρχής για 9mm και μάλιστα σε δεύτερο χρόνο. Ας έρθουν πρώτα τα όπλα στην Ελλάδα, να δούμε τι περπατάει περισσότερο, οι τιμές που θα κυμανθουν, τι παιδικές ασθένειες έχει το καθένα... Δεν βιάζομαι γιατί μάλλον θα είναι μια ακριβή αγορά, η αγορά ενός pcc, οπότε πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.Υπάρχει - όπως έγραψα παραπάνω, αλλά όντως υπάρχουν πολλά πιο ανεπτυγμένα!
Το θέμα είναι ότι με τιμές από 1.5 ευρώ (πχ .223rem) έως 2,5 ευρώ (πχ .308win) η σφαίρα των διαμετρημάτων των τυφεκίων, πόσο θα προσχωρήσει αυτή η αγορά (και σε ποιους "κύκλους") ;
Βλέπω μόνο τα τυφέκια .22 LR και τα PCC (9x19) να έχουν "μέλλον" στην Ελλάδα...
Ήδη σε κάποια καταστήματα μπορείς να πάρεις σειριακό και να προχωρήσεις στην αγορά ενός pcc ή semi auto riffle.Ακριβώς φίλε Γιώργο. Η τιμή των πυρομαχικών είναι άκρος απαγορευτική( για τον περισσότερο κόσμο, όχι για όλους) όταν μιλάμε για 223, 308 και ημιαυτόματη βολή. Κοιτάζω εξ αρχής για 9mm και μάλιστα σε δεύτερο χρόνο. Ας έρθουν πρώτα τα όπλα στην Ελλάδα, να δούμε τι περπατάει περισσότερο, οι τιμές που θα κυμανθουν, τι παιδικές ασθένειες έχει το καθένα... Δεν βιάζομαι γιατί μάλλον θα είναι μια ακριβή αγορά, η αγορά ενός pcc, οπότε πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή.
Η νέα ΚΥΑ (άρθρο 1 - Παρ. 5α & 5β, άρθρο άρθρο 9 - Παρ. 10) απαγορεύει τη χρήση οποιουδήποτε διαμετρήματος φυσιγγίων μέσα στο σκοπευτήριο, πέραν των εργοστασιακών (ακόμα και των 12gauge και συναφή διαμετρημάτων, που πλέον διαχωρίζονται σε κυνηγετικά για άσκηση θήρας και σκοπευτικά για σκοπευτική χρήση, max 1000 τον αριθμό, μόνο με διατακτική της Αστυνομίας).εδω να δεις ιδιογωμοση
για κάποιο λόγο μου εμφανίζει μονο το kriss vector223 και 762 και αλλα πολλα ....
Και δεν λες ευχαριστώ που κάνει οικονομία στην τσεπη σου ... ?για κάποιο λόγο μου εμφανίζει μονο το kriss vector
Αυτές είναι οι τιμές των πυρομαχικών σε διεθνές επίπεδο οχι μοο στην Ελλάδα.Υπάρχει - όπως έγραψα παραπάνω, αλλά όντως υπάρχουν πολλά πιο ανεπτυγμένα!
Το θέμα είναι ότι με τιμές από 1.5 ευρώ (πχ .223rem) έως 2,5 ευρώ (πχ .308win) η σφαίρα των διαμετρημάτων των τυφεκίων, πόσο θα προσχωρήσει αυτή η αγορά (και σε ποιους "κύκλους") ;
Βλέπω μόνο τα τυφέκια .22 LR και τα PCC (9x19) να έχουν "μέλλον" στην Ελλάδα...
Και εγώ δεν τα βλέπω όλα... Αυτό που βλέπω δεν είναι σίγουρα αντίστοιχο του famas,aug κτλ δηλαδή ο γεμιστήρας πίσω από το συγκρότημα του κλείστρου για πιο συμπαγή (συμπτηγμενη) κατασκευή...... άλλωστε αυτό δεν είναι ζητούμενο στην σκοποβολή..... επίσης η κυα μιλά για όπλα με 60 εκατοστά τουλάχιστον κανη.....
Εντάξει, αν σκεφτούμε ότι μια "παλιοκαραμπινα" κάνει δύο χιλιάδες και το θεωρούμε εντάξει, τότε λογικό μου φαίνεται δύο χιλιάδες για ημιαυτόματο ραβδωτό. Θα έκλεινα κωδικό για όπλο μόνο αν το είχα ρίξει στο εξωτερικό. Έτσι, γουρούνι στο σακί να πληρώσω κάτι που ούτε έχω πιάσει ποτέ; Με τίποτα. Θέλει λίγο υπομονή το πράγμα. Χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι η σκέψη η δική μου είναι η σωστότερη! Όποιος συνάδελφος θέλει να παραγγείλει όσο ποιο γρήγορα μπορεί γιατί αυτό θα του δώσει χαρά, πολύ καλά θα κάνει!Ήδη σε κάποια καταστήματα μπορείς να πάρεις σειριακό και να προχωρήσεις στην αγορά ενός pcc ή semi auto riffle.
Τιμή εκκίνησης - απ' ότι δείχνει η μέχρι τώρα αγορά - είναι το 2χίλιαρο
Δυστυχώς απαγορεύεται από ότι κατάλαβα και στην νέα ΚΥΑ.εδω να δεις ιδιογωμοση
30 εκ κάννη και 60 συνολικό μήκος νομίζωΚαι εγώ δεν τα βλέπω όλα... Αυτό που βλέπω δεν είναι σίγουρα αντίστοιχο του famas,aug κτλ δηλαδή ο γεμιστήρας πίσω από το συγκρότημα του κλείστρου για πιο συμπαγή (συμπτηγμενη) κατασκευή...... άλλωστε αυτό δεν είναι ζητούμενο στην σκοποβολή..... επίσης η κυα μιλά για όπλα με 60 εκατοστά τουλάχιστον κανη.....
Μπορεί να κάνω λάθος30 εκ κάννη και 60 συνολικό μήκος νομίζω
Το έχω " καψούρα" το συγκεκριμένο. Και όλη την οικογένεια ΑΚ100.Δεν νομίζω να υπάρχει αλλα υπάρχουν παρόμοια τυφεκια πολυ πιο ανεπτυγμένα τεχνολογικά .
Τι σου αρέσει δηλαδή;Το έχω " καψούρα" το συγκεκριμένο. Και όλη την οικογένεια ΑΚ100.