Πράσινη λαίλαπα-Ανεμογεννήτριες-Φωτοβολταϊκά-Υδροηλεκτρικά

αραξε χαλαρα στη βεραντα σου, βαλε μια μπιρα, διωξε ολα σου τα συναισθηματα , θετικα και αρνητικα , και προσπαθησε να δεις απο αποσταση , την πιθανοτητα ο κοσμος , και να εχει καταλαβει και να τον νοιαζει , και τελικα να ειναι υπερ
" η ζωη αλλάζει, διχως να κοιταζει , τη δικια σου μελαγχολια
κι ερχονται στιγμες για να αποφασισεις , με ποιους θα πας και ποιους θα αφησεις " Σαββόπουλος
Σωστά,υπάρχουν κι αυτοί, που είναι, υπέρ.
Έκαστος εφ'ω ετάχθη.
Ο Σαββόπουλος το είχε πεί αυτό, πριν την Καλομοίρα ή μετά;(!)

Last edited:
Ωραία περδικομέρη
Είναι η πρώτη χρονιά φέτος,που δεν έχω ψυχολογία για κυνήγι.
Όλα αυτά τα μέρη που βιάζονται,τα έχω περπατήσει,είτε κυνηγώντας,είτε εκπαιδεύοντας κάποιο σκύλο.
Δεν μπορώ να τα αντικρίσω, λερωμένα.
Κάτι, έχει σπάσει, μέσα μου...

Είναι η πρώτη χρονιά φέτος,που δεν έχω ψυχολογία για κυνήγι.
Όλα αυτά τα μέρη που βιάζονται,τα έχω περπατήσει,είτε κυνηγώντας,είτε εκπαιδεύοντας κάποιο σκύλο.
Δεν μπορώ να τα αντικρίσω, λερωμένα.
Κάτι, έχει σπάσει, μέσα μου...
εγω θελω να μου πεις αν και τι εχεις παρατηρησεις με της περδικες οπου εχει ανεμογεννητριες ,ειδες οτι δεν ξαναπανε ?ειδες μειωση ?τι εχεις παρατηρησει εχεις βγαλει συμπερασμα γιατι εγω ακομα δεν εχω βγαλει.

εγω θελω να μου πεις αν και τι εχεις παρατηρησεις με της περδικες οπου εχει ανεμογεννητριες ,ειδες οτι δεν ξαναπανε ?ειδες μειωση ?τι εχεις παρατηρησει εχεις βγαλει συμπερασμα γιατι εγω ακομα δεν εχω βγαλει.
Οι πέρδικες θα ξαναπάνε και αναγκαστικά θα προσαρμοσθούνε με τις νέες συνθήκες και θα γίνουν και ακόμα πιό επιφυλακτικές δεν είναι χαζές να κάθονται να τις βαράνε μέσα στους δρόμους αν και με ορισμένες θα γίνει και αυτό ειδικά στις αρχές
Αλλά υπάρχει τεράστια υποβάθμιση του βιότοπου της και αυτή η υποβάθμιση μπορεί να φέρει και μείωση
Όπου δεν υπάρχει δρόμος ο τόπος είναι άγριος
Όπου πάει δρόμος ο τόπος ημερεύει με ότι αυτό συνεπάγεται.......

Φίλε μου, δεν έχω κυνηγήσει σε μέρος,που να έχουν καρφώσει παλούκια.
Δεν μπορώ, ειλικρινά.
Φέτος, θα ανέβω στα Άγραφα,όπως κάθε χρόνο για κάποια κυνήγια.
Στο μέρος που κυνηγάω,δεν έχουν δώσει άδεια για ανεμογεννήτριες.
Ωστόσο, τα τέρατα,στον Τύμπανο,θα φαίνονται από όπου και να βρίσκεσαι.
Στο θέμα τώρα.Όπως είπε και ο @Γιώργος 82 όπου μπαίνουν ανεμογεννήτριες, αυτό σημαίνει υποβάθμιση των ενδιαιτημάτων.
Διάνοιξη δρόμων, πυλώνες υψηλής τάσης,όχληση από τον ήχο που παράγουν.Και κάτι πολύ σημαντικό:Αλλαγή του μικροκλίματος της περιοχής.
Όλα αυτά,σίγουρα θα επηρεάσουν αρνητικά.
Αν υπάρχει κάποιος φίλος που κυνηγάει στην Αιτωλοακαρνανία,που την έχουν γεμίσει ανεμογεννήτριες,θα ήταν χρήσιμη η γνώμη του.

Δέστε την διαφήμιση της ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ .. παίζει συνέχεια ποσό προσπαθούν να μας πησουν ότι τα ΑΠΕ… είναι ένα με την φύση….με μια μουσική που βαράει στο σηνεσθημα του κάθε οικολογο@@@@… έτσι θα ζήσουνε τα παιδιά μας ΟΧΙ παλέψτε όσο μπορείτε… ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΦΥΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΚΔΗΚΗΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΗΦΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΖΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ…αυτό είναι βιασμός της φύσης που γίνεται μην το αφήσετε έτσι … και για να ξέρετε ότι το 68% τον βρόμικου καυσαερίων στην ατμόσφαιρα παράγεται στην Κίνα και ΗΠΑ η οποίες δεν κάνουν τίποτα για αυτά εμείς η μ@@@@‘ βαλθήκαμε να σοσουμε την γη πως όμως το 32 % μπορι να σώσει το 68%% κάτι άλλο βρομάει εδώ

Back