Πράσινη λαίλαπα-Ανεμογεννήτριες-Φωτοβολταϊκά-Υδροηλεκτρικά

Αυτό είναι ενα εξαιρετικό βίντεο καί συνάμα τρομακτικό όπου αποκαλύπτεται η μεγάλη συνομωσία
καταστροφής απ'αυτούς που καταστρέφουν τα πάντα καί την προοπτική της χώρας .
Δεδομένου του αριθμού συμμετοχής (μέσος όρος ) στο ΗL αυτό το πόστ θάπρεπε να πάρει 70+ θετικές ...
Πήρε μόνο (μέχρι στιγμής ) τρείς οπόταν τα συμπεράσματα είναι δύο :
1) Mέσα απο την καταστροφή ελάχιστοι ενδιαφέρονται πλέον για τα αίτια !
2) Μπροστά στο δίλημμα κόμμα ή Πατρίδα οι πολλοί οι περισσότεροι επιλέγουν το 1ο με όποιο κόστος .
Δυστυχώς το μέλλον (μας ) δέν είναι καθόλου ευοίωνο καθώς έχουμε αυτό που μας αξίζει .
Δεν το έχω δει ακόμη.
Περιμένω να βγει η ρυθμιστική κι έχω γράψει ένα κείμενο,να στείλω σε ΚΣΕ και ΔΚΟΣΕ.
Θα κοινοποιήσω την απάντηση.Εάν αυτή,υπάρξει.

Δεν το έχω δει ακόμη.
Περιμένω να βγει η ρυθμιστική κι έχω γράψει ένα κείμενο,να στείλω σε ΚΣΕ και ΔΚΟΣΕ.
Θα κοινοποιήσω την απάντηση.Εάν αυτή,υπάρξει.
Ότι καλητερο έχω δει τεκμηριωμένο από ολλες της μεριές….ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ Γ@&@&’ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΕ

Ακομα και τα ξεροβουνια εχουν μια επιβλητικη ομορφια. Στεκουν εκει αιωνες.
Σημερα γυριζοντας απο την Ιτεα επεσε το ματι μου στα ξεροβουνια πανω απο τα Ασπρα Σπιτια....
Γεματα αισχρες ανεμογγενητριες...κανονικος βιασμος της φυσης!!
Αναρωτιεμαι με ποιο δικαιωμα γινεται αυτος ο βιασμος σε κατι που δεν ειναι δικο μας, σε κατι που πηραμε απο τους προγονους μας και γρηγορα θα παραδοσουμε στους επομενους.
Ποιος πουστης εχει το δικαιωμα να υπογραφει για αυτο το εγκλημα ??
Που ειναι οι πραγματικοι δικαστες, που ειναι οι φωτισμενοι ανθρωποι να υψωσουν την φωνη τους ??
Θλιψη, πραγματικα...

Ακομα και τα ξεροβουνια εχουν μια επιβλητικη ομορφια. Στεκουν εκει αιωνες.
Σημερα γυριζοντας απο την Ιτεα επεσε το ματι μου στα ξεροβουνια πανω απο τα Ασπρα Σπιτια....
Γεματα αισχρες ανεμογγενητριες...κανονικος βιασμος της φυσης!!
Αναρωτιεμαι με ποιο δικαιωμα γινεται αυτος ο βιασμος σε κατι που δεν ειναι δικο μας, σε κατι που πηραμε απο τους προγονους μας και γρηγορα θα παραδοσουμε στους επομενους.
Ποιος πουστης εχει το δικαιωμα να υπογραφει για αυτο το εγκλημα ??
Που ειναι οι πραγματικοι δικαστες, που ειναι οι φωτισμενοι ανθρωποι να υψωσουν την φωνη τους ??
Θλιψη, πραγματικα...
Η πλειονότητα του κόσμου,δεν δίνει δεκάρα φίλε μου.Ακόμα κι οι κυνηγοί, περισσότερο ενδιαφέρονται,αν θα μειωθεί το όριο στο τρυγόνι,παρά, για το αν θα γίνει ένα βουνό,νταμάρι.
Οι επίσημες κυνηγετικές οργανώσεις, δεν αντιδρούν, για να μην δυσαρεστήσουν τους εκάστοτε κυβερνώντες.
Κι έτσι,παραμένουμε θλιβεροί και το μόνο που κάνουμε,είναι,να θλιβόμαστε...

Ή ετσι θα έπρεπε να είναι...
ΑΛΛΑ
Δυστυχώς η σύγχρονη λογική περι "πράσινης" ανάπτυξης...το ξεκοιλιασε και αυτό...
20230805_101626.jpg
20230805_101137.jpg
20230805_100038.jpg20230805_100021.jpg

Αν είναι αυτό λογική πράσινης ανάπτυξης εγώ σίγουρα έχω παρανοϊκό τρόπο σκέψης...

Back