Ούτε τους νιαζει καταπατούν ότι βουνό βρουν με της ευλογίες του κουλι εδώ βάζουν σε περιοχές νατουρα... δεν υπάρχουν νόμοι σε αυτήν την χώρα ζούμε σε απέραντο μπουρδέλοΠαναγιωτη
Η γη που τα βαζουν ολα αυτα ειναι κρατικη;
Την αγοραζουν;
Την νοικιαζουν μακροχρονια;
Πως το κανουν;
Εκει που τοποθετουν ανεμογεννητριες ειναι δυσκολο να ειναι ιδιωτικες ιδιοκτησιες με συμβολαια.Παναγιωτη
Η γη που τα βαζουν ολα αυτα ειναι κρατικη;
Την αγοραζουν;
Την νοικιαζουν μακροχρονια;
Πως το κανουν;
Αυτό έγκλημα μόνο ο λαός μπορεί να το σταματήσει αν δεν πάρει τους γκασμαδες και να αρχίσει να περνει κεφάλια θα τον γα@@@@@ χωρίς σάλιο ...( Δεν είμαι ουτε ακροδεξιός ούτε φασηστας ούτε κουμουνιστής) Μόνο άνθρωπος είμαι που έχει ζήσει την μισή του ζωή μέσα στην φύση και πονάει η ψυχή μου με αυτά που βλέπουμεΤα ξαναβάζω.
Έτσι ακριβώς είναι,φίλε μου.Αυτό έγκλημα μόνο ο λαός μπορεί να το σταματήσει αν δεν πάρει τους γκασμαδες και να αρχίσει να περνει κεφάλια θα τον γα@@@@@ χωρίς σάλιο ...( Δεν είμαι ουτε ακροδεξιός ούτε φασηστας ούτε κουμουνιστής) Μόνο άνθρωπος είμαι που έχει ζήσει την μισή του ζωή μέσα στην φύση και πονάει η ψυχή μου με αυτά που βλέπουμε
Δεν γνωρίζω,πόσα έχει.Αλήθεια ξέρει κανείς να μας πει πόσα αιολικά πάρκα έχει η Κρήτη?
Κάποιος μου είπε ότι στο Ρέθυμνο και στα Χανιά υπάρχουν συνολικά 6 ανεμογεννήτριες, αληθεύει ?
Εχει πολλά στο νότο.Δεν γνωρίζω,πόσα έχει.
Γνωρίζω ότι είναι στα σκαριά, πολλά.
Και υπεράκτια.