gvp9000
Banned
Πες μου τώρα ότι είσαι από Μουζάκι ...
Πες μου τώρα ότι είσαι από Μουζάκι ...
Όχι, δυστυχώς.Πες μου τώρα ότι είσαι από Μουζάκι ...
Περίμενε λίγο ακόμα στην Ναύπακτο θα σηκωθούν και οι καινούριες, άλλες δώδεκα νομίζωΕγώ βλέπω ότι γύρω από την Ναυπακτος και πάνω από την Πάτρα γέμισε ο τόπος από δαυτες
Θα γεμίσει τα πάντα, και είπε και το θεϊκό ότι είναι η ποιο φτηνή μορφή ενέργειας. Το θέμα είναι ότι ο κοσμάκης πληρωμή πάνω στον λογαριασμό ΑΠΕ
Αντίθετα της υπογραφής προσυμφώνου υπεραμύνθηκε ο πρόεδρος της κοινότητας Ανθηρού, λέγοντας ότι την Κοινότητα την ενδιαφέρει να έχει έσοδα, να δουλέψουν μέλη της και να έρθουν χρήματα στην περιοχή
...πικρή...αλήθεια!"Θα ’ρθει μια μέρα που τα δέντρα θα μισήσουν την αχαριστία των ανθρώπων και θα σταματήσουν να παράγουν ίσκιο, θροΐσματα κι οξυγόνο. Θα πάρουνε τις ρίζες τους και θα φύγουν. Μεγάλες τρύπες θα μείνουνε στη γη εκεί που ήταν πριν τα δέντρα. Όταν οι άνθρωποι καταλάβουνε τι έχασαν, θα πάνε και θα κλάψουνε πικρά πάνω απ’ αυτές τις τρύπες. Πολλοί θα πέσουν μέσα. Τα χώματα θα τους σκεπάσουν. Κανείς δεν θα φυτρώσει".
Αργύρης Χιόνης
Οταν μας βαλουν και στον πισινο , θα δουμε τι θα κανουμε....Έχουν βάλει και πάνω στον αβορο