Πάρε ένα κουτί bill για μια δοκιμή.. φθηνά είναι δε χάνεις τίποτα..είναι στην άλλη άκρη, ίιισως περάσω να πάρω ένα έτσι για δοκιμή...
Πάρε ένα κουτί bill για μια δοκιμή.. φθηνά είναι δε χάνεις τίποτα..είναι στην άλλη άκρη, ίιισως περάσω να πάρω ένα έτσι για δοκιμή...
το ελπίζουμε.....δε χάνεις τίποτα..
Ναι όμως αν δεν δοκιμαστούν ρε Λιακο δεν μπορείς να ξέρεις εάν είναι καλά η όχι.. σφάζεις ένα μα δεις μην έχει τίποτα περίεργο και δοκιμάζεις.. και ο ρουμελιωτης μέχρι πριν λίγο καιρό άγνωστος ήταν και μπορεί να είχε ακουστεί ότι ήταν άγνωστος και δεν τον εμπιστεύομαι.. δοκιμάστηκαν όμως και αποδηχθηκαν πολυ καλά...Παιδιά θα διαφωνήσω με το δεν χάνεις τίποτα....σε άγνωστης ταυτότητας φυσίγγια...ίσως που το απευχομαι να στοιχίσει πολύ ακριβά το "φθηνό" φυσιγγι!
Από προσωπική άποψη έμεινα πολύ ικανοποιημένος...κάτι κυκλοφόρησε στο φβ για ένα δύο όπλα αλλά δεν μπορείς να ξέρεις και τι είναι αληθεια!Γιώργο εγώ θα αρκεστω σε σίγουρες επιλογές....και ας τα δοκιμάσουν παιδιά που δεν φοβούνται...Ναι όμως αν δεν δοκιμαστούν ρε Λιακο δεν μπορείς να ξέρεις εάν είναι καλά η όχι.. σφάζεις ένα μα δεις μην έχει τίποτα περίεργο και δοκιμάζεις.. και ο ρουμελιωτης μέχρι πριν λίγο καιρό άγνωστος ήταν και μπορεί να είχε ακουστεί ότι ήταν άγνωστος και δεν τον εμπιστεύομαι.. δοκιμάστηκαν όμως και αποδηχθηκαν πολυ καλά...
Κατάλαβα Νίκο... άλλη tordela μας βρήκε...Παιδιά μακριά!!!!!!!
Πέρσι πήραμε 4 κουτιά να δοκιμάσουμε..... Κόβανε καλά! Με psb είναι . Μέχρι που κάνει τσαφ σε έναν φίλο μου μέσα στην καραμπινα ....την ωρα του μπαμ κοπηκε ο κάλυκας μπροστα από το μέταλο .... Ευτυχώς χωρίς τραυματισμο η ζημιά .
Μετά από 2 μερες ακούω ίδια ιστορια από ένα ξαδερφάκι μου ... Κάνει το τσαφ και πετάει φλόγα από το πλάι . νόμιζα λέει τυφλώθηκα...
Μακρια να έχετε το κεφαλι σας ήσυχο. Για μισό ευρώ δεν σωθηκε κανενας.
Και στην αρχή όλο χαρά λεγαμε φυσσιγγαρος
Ανταποκρινονται απολυτα στο μεγεθολογιο που δινει, με ασημαντες αποκλισεις αναλογα τον τυπο.Το Μπερέτα στορ έβγαλε -30% στα ρουχα...
Στα μπουφάν ξέρει κάποιος τα μεγέθη για τι ύψος κιλα είναι?
Κλαίω γιατί δουλεύω πολύ ιταλια , ΕΛΕΟΣπλήρωνε μακακα έλληνα εσύ τα 32γρ €7 και €7,5
τιμές από Ιταλικό κατάστημα
Πέρισυ τα είχε δουλέψει ο Κώστας, μπαμπάς του @elias930i και του άρεσαν πολύ.Κυκλοφόρησε μια διαφήμιση στο facebook για τα ROCKET Junior 32 gr σε ν.8.5 από το Θέρμο. 22 ευρώ χύμα σε κούτα τα 100 ή 5.5 ευρω στο κουτί. Τι γνώμη έχετε; Εχω ακούσει καλά λόγια.
Ο πατέρας μου με rafaello crio είχε μείνει πολύ ικανοποιημένος με το συγκεκριμένο απλά τα θεωρούσε ακριβά,αν σου κάνει η τιμή δοκίμασε τα!Κυκλοφόρησε μια διαφήμιση στο facebook για τα ROCKET Junior 32 gr σε ν.8.5 από το Θέρμο. 22 ευρώ χύμα σε κούτα τα 100 ή 5.5 ευρω στο κουτί. Τι γνώμη έχετε; Εχω ακούσει καλά λόγια.