Προσφορές-Τιμές

Πού θα ρίξεις φίλε 34 γραμμάρια νούμερο 9;
Στην τσίχλα;
Στο τρυγόνι;
Δεν είναι υπερβολή ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες;
Αντιθέτως τα 34 γραμμάρια σε νούμερα 7 έως 5 είναι τα πλέον ιδανικά για φάσσα ή παπί το σούρουπο.

τα NIKE γράφουν χώρα προέλευσης Ιταλία
τα ELEY γράφουν χώρα προέλευσης EU :rolleyes:
Ποτέ δεν μου έκατσε καλά αυτό. Σε οποιοδήποτε προϊόν...
Κι εμένα μου φαίνεται πολύ παράξενο ... ALPHAMAX στα 32 γρ.???? :oops:
Στο site της ELEY το ALPHAMAX παρουσιάζεται σαν ... καθαρά αλεπουδοφύσιγγο, που βγαίνει σε 36 και 42 γρ. σε 70αρη κάλυκα και 46 γρ. σε μάγκνουμ 76αρη (3") ... Και μόνο με σκάγια Νο.3 !!!!
https://www.eleyhawkltd.com/products/game-cartridges/alphamax
ALPHAMAX
Alphamax+ is a classic heavy game cartridge, traditionally used for fox control where rifles are not easy to use and close-up driven fox control is required.
............. :oops:o_O:rolleyes: :eek:

Τοσο πολυ θελει να ρισκαρει η eley με την αναθεση παραγωγης στην Βουλγαρια;τι να πω..αν αρχισουν να ξεφτιλιζοντε και τετοιες εταιριες δεν παει καλα το πραμα
Παγκοσμιοποίηση !! Εξάλλου τι είναι η Eley, θυγατρική της πολυεθνικής ΜΑΧΑΜ είναι εδώ και χρόνια. Και δεν είναι απαραίτητο να γεμίζονται στη Βουλγαρία ... Μπορεί να γεμίζονται στην Ισπανία ... Αφού τα υλικά είναι ισπανικά ούτως ή άλλως, γιατί να τα μεταφέρουν στην Αγγλία και να εξάγουν μετά τα φυσίγγια στις διάφορες αγορές, και να μην τα γεμίζουν επί τόπου, δεν είναι πιο οικονομικό ;;;
Επίσης αν δεις στο site, (contact us > export information) το Τμήμα Εξαγωγών (Eley Hawk Export Department) έχει διεύθυνση:
Avda. del Partenón, 16 (... Λεωφόρος Παρθενώνος 16 ????? :oops: )
28042 Madrid
Spain
... που είναι και η κεντρική διεύθυνση (η έδρα) της ΜΑΧΑΜ !!!!!!!!!!!!!! .sarcastic.

Παγκοσμιοποίηση !! Εξάλλου τι είναι η Eley, θυγατρική της πολυεθνικής ΜΑΧΑΜ είναι εδώ και χρόνια. Και δεν είναι απαραίτητο να γεμίζονται στη Βουλγαρία ... Μπορεί να γεμίζονται στην Ισπανία ... Αφού τα υλικά είναι ισπανικά ούτως ή άλλως, γιατί να τα μεταφέρουν στην Αγγλία και να εξάγουν μετά τα φυσίγγια στις διάφορες αγορές, και να μην τα γεμίζουν επί τόπου, δεν είναι πιο οικονομικό ;;;
Επίσης αν δεις στο site, (contact us > export information) το Τμήμα Εξαγωγών (Eley Hawk Export Department) έχει διεύθυνση:
Avda. del Partenón, 16 (... Λεωφόρος Παρθενώνος 16 ????? :oops: )
28042 Madrid
Spain
... που είναι και η κεντρική διεύθυνση (η έδρα) της ΜΑΧΑΜ !!!!!!!!!!!!!! .sarcastic.
Καλα αυτο ειναι γνωστο οτι σχεδπν ολα της τα φυσιγγια τα γεμιζει με ισπανικες πυριτιδες απλα θα πρεπε να κρατησεις μια ταυτοτητα..οντως για κοστος δεν τους συμφερει να ξαναπανε Αγγλια και να προωθηθουν..οχι οτι με ξενερωνει ετσι οπως ειναι γεμισμενα τα φυσιγγια καθε αλλο θα ελεγα

Πού θα ρίξεις φίλε 34 γραμμάρια νούμερο 9;
Στην τσίχλα;
Στο τρυγόνι;
Δεν είναι υπερβολή ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες;
Αντιθέτως τα 34 γραμμάρια σε νούμερα 7 έως 5 είναι τα πλέον ιδανικά για φάσσα ή παπί το σούρουπο.
9αρια γεμιζονται κ στα 36γρ.. καποιος μπορει να γουσταρει να τα ριχνει σε μπεκατσα..
Και καποιος αλλος με κυλινδρο κ διασπορας..
θα του πω εγω οτι ειναι υπερβολικος?
Με γεια του κ χαρα του..
η καποιος που κυνηγαει την τσιχλα αποκλειστικα με cal 20 θα μου πει οτι εγω που την κυνηγαω με cal 12 ειμαι υπερβολικος?
Τιποτα δεν ειναι υπερβολη...
Πηγαν καποιοι σκοπευτηριο(δεν εννοω κανεναν απο εδω για να μην παρεξηγηθω..) κ επειδη εσπασαν μερικα δισκακια με 28αρια αρχισαν να το παιζουν ιστορια..και οχι πανω πανω απο 28-30γρ στην τσιχλα κλπ..κ εμενα μου αρκουν τα 28γρ κ οι αλλοι ειναι στραβοι με τα 32γρ κλπ..
Ομως δεν ειναι καθολου ετσι τα πραγματα...αλλο κυνηγι αλλο δισκος..ολες οι γομωσεις χρειαζονται κ καλο ειναι που υπαρχει αυτη οι ποικιλια...

Τοσο πολυ θελει να ρισκαρει η eley με την αναθεση παραγωγης στην Βουλγαρια;τι να πω..αν αρχισουν να ξεφτιλιζοντε και τετοιες εταιριες δεν παει καλα το πραμα

μπορεί να μην έχει αναθέσει η ίδια καμιά παραγωγή Βουλγαρία και να μη το γνωρίζει κιόλας,,,όπως με κάτι B&P Βουλγάρικα πέρσι που άνοιγαν οι κάννες σαν γαρύφαλλα

Back