Προσφορές-Τιμές

Αν θυμαμαι καλα ισπανικες ειχαν καποια 32αρια και τα 28αρια του αλλα δεν ειμαι κ απολυτα σιγουρος...

όχι άρη δεν έχει ισπανικές. Και στο hunter passion που χατε κάποτε το sporting, με aquila νομίζω ήταν γεμισμένο.
όπως επίσης έχω σφάξει και 30-32 γραμμάρια και αυτά νομίζω aquila είδα ότι έχουν.

όχι άρη δεν έχει ισπανικές. Και στο hunter passion που χατε κάποτε το sporting, με aquila νομίζω ήταν γεμισμένο.
όπως επίσης έχω σφάξει και 30-32 γραμμάρια και αυτά νομίζω aquila είδα ότι έχουν.
Σωστος, μολις το τσεκαρα κ μπηκα να διορθωσω αλλα με προλαβες... ;).congrats.

Εγω οπως προείπα δεν τα πήρα αλλά σε τηλεφωνική επικοινωνία που ειχα με τον Τάτση μου είχε πει οτι χρησιμοποιεί πυρίτιδες Γαλλικές και μεταξύ άλλων και κάποιες ..."σαν" την aquila

Άλλαξε συσκευασίες η nobel sport
Συχνό φαινόμενο για αυτή την εταιρια τα τελευταία χρονια να αλλάζει συσκευασίες και ονομασίες φυσιγγιων κάνοντας διάφορες παραλλαγές..
Το ζήτημα να είναι να μην έχει πειραχτεί το περιεχομενο.

Άλλαξε συσκευασίες η nobel sport στην σειρά special collection όπως και κάλυκες που θα είναι διαφανές χρώματος, ελπίζω να μην άλλαξε και τις επιδόσεις σε αυτά τα φυσίγγια και ειδικά στο coturnice.

http://www.nobelsport.it/public/pages/ENG/schedac.asp?RISUL_New=y&Ramo=0&Cat1ID=349
Πολύ ενδιαφέρον Κωνσταντίνε.well done.
Και από ότι βλέπω άλλαξε και γραμμάρια αλλά και νούμερα σκαγιών σε κάποια από αυτά.
Για παράδειγμα του Λαγού βγαίνει σε 38 γραμμάρια πλέον από 37 που είχε.
Όπως επίσης της φάσσας βγαίνει σε 39 γραμμάρια το καινούργιο με ανάμικτα σκάγια 4/6.

Συχνό φαινόμενο για αυτή την εταιρια τα τελευταία χρονια να αλλάζει συσκευασίες και ονομασίες φυσιγγιων κάνοντας διάφορες παραλλαγές..
Το ζήτημα να είναι να μην έχει πειραχτεί το περιεχομενο.

Αυτο παρτο σαν δεδομενο. Η συνταγη σε ολες τις διβασικες της ειναι εδω και εναμιση χρονο καινουργιες με οτι αυτο συνεπαγεται. Δεν λεω οτι ειναι ασχημα, απλα διαφορετικα εως τελειως διαφορετικα.

Αυτο παρτο σαν δεδομενο. Η συνταγη σε ολες τις διβασικες της ειναι εδω και εναμιση χρονο καινουργιες με οτι αυτο συνεπαγεται. Δεν λεω οτι ειναι ασχημα, απλα διαφορετικα εως τελειως διαφορετικα.
Έμενα πάντως Παύλο δεν μου βγενει από το μυαλό ότι το παλιό sipe με το 8mm μέταλλο όπως επίσης και το παλιό nsi tordo ήταν πολυ πιο μαλακά από τα σημερινα..Πλην όμως εξίσου αποδοτικά.

Από το παλιό ένα μόνο κουτί είχα ρίξει στο περπατητο Ευριπίδη με ασύλληπτο αποτέλεσμα..(ήταν η μέρα μου όμως για να λεω την αλήθεια..)
Φέτος που πήρα το καινούργιο σε ν7 και ν9 έμεινα το ίδιο ικανοποιημένος.
Αυτο που Θυμαμε γιατί έριξα κ μερικά από τα καινούργια σιπε με το δίκαννο ήταν οτι κόντεψε να μου φύγει από τα χέρια..Ενώ τότε με τα παλιά δεν είχα καταλάβει λάκτισμα...off topic.

Back