Kostas ContraDosi
Moderator
Ωραία γάντια Παντελή.Τα γάντια είναι πάντως τέλεια, εφαρμόζουν ακριβώς όπως τα ήθελα
View attachment 28140
Τόσα που πλήρωσες,δήλωσέτα στη φετινή φορολογική δήλωση,μπας κ πάρεις επιστροφή φόρου....
Ωραία γάντια Παντελή.Τα γάντια είναι πάντως τέλεια, εφαρμόζουν ακριβώς όπως τα ήθελα
View attachment 28140
Μανώλη σε ευχαριστώ, large πήρα με βάση τον πίνακα της Swedteam. Σε μένα είναι Α=19 και Β=22 και μου είναι ακριβώς όπως τα ήθελα, εφαρμόζουν χωρίς να σφίγγουν αλλά και χωρίς να είναι μπόλικ
Σε ευχαριστώ!Μανώλη σε ευχαριστώ, large πήρα με βάση τον πίνακα της Swedteam. Σε μένα είναι Α=19 και Β=22 και μου είναι ακριβώς όπως τα ήθελα, εφαρμόζουν χωρίς να σφίγγουν αλλά και χωρίς να είναι μπόλικα.
View attachment 28185
Τα 31 περνω πάντα εγώ την 100δα από αρχή κυνηγιου μέχρι και τέλος απίστευτο φυσίγγι
Με τί είναι γεμισμένα;Τα 31 περνω πάντα εγώ την 100δα από αρχή κυνηγιου μέχρι και τέλος απίστευτο φυσίγγι
Με γκρανουλαρΜε τί είναι γεμισμένα;
Άρη αυτά είναι του Καρδαρά;Καλές τιμές, ΑΛΛΆ δεν τα λες και φτηνά, ευτυχώς εμείς εδώ στην Ηλεία έχουμε και πιο φτηνά, τα 31γρ 5€ τα 32 5,80€ και 36γρ στα 6,50€ ευτυχώς,και με τ3 μέταλο και LOT τα πάνταView attachment 31775
Δεν μας ενδιαφέρει το βλητικο αποτέλεσμα, μόνο να κάνει "μπαμ"...Οταν λεμε φυσιγγι παγανας τι ακριβως σημαινει;
Εννοω στο στησιμο;
Να κανει μονο μπαμ;
Δεν εχεια απαιτησεις κατανομης διατηρησης κλπ;
Τι σκαγι εχουν μεσα;
Και ξέρεις φίλε μου τι ζημιά κάνουν έχουν παρθεί πολλά γουρούνια μέχρι 20 κιλα μέσα στην παγανα στα 5 10 μετραΔεν μας ενδιαφέρει το βλητικο αποτέλεσμα, μόνο να κάνει "μπαμ"...
Ο σκοπός του φυσίγγιου αυτου (στα χέρια του παγανιερη) είναι μόνο να τρομάζει-ξεσηκωνει τα γουρουνια κ να τα ωθεί προς τα καρτέρια...
Η γομωση είναι κανονική για να μην υπάρχει κίνδυνος εμπλοκων, τα σκάγια είναι χοντρά ν1, 2, κλπ για λόγους οικονομίας...
Και βέβαια.....Και ξέρεις φίλε μου τι ζημιά κάνουν έχουν παρθεί πολλά γουρούνια μέχρι 20 κιλα μέσα στην παγανα στα 5 10 μετρα
Καλκατζακος 206 nsi η κούτα (250) 66€.Καμία προσφορά πουθενά είδατε ?
Έλα να δεις που δε θυμάμαι τώρα. Το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο. Το 32 ή το 33 που δεν το έχει σε προσφορά;Καλκατζακος 206 nsi η κούτα (250) 66€.
Σπύρο έχω ρίξει τα 32 σε Ν9 και ήταν τίμιο φυσίγγι.Στεγνα σκοτωματα.Έλα να δεις που δε θυμάμαι τώρα. Το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο. Το 32 ή το 33 που δεν το έχει σε προσφορά;
ΟΚ! Ετοιμάσου για περπατητό!Σπύρο έχω ρίξει τα 32 σε Ν9 και ήταν τίμιο φυσίγγι.Στεγνα σκοτωματα.