Skeet με 9.5 και σφιχτό τσοκ και δεν έχεις τίποτα να ζηλέψεις από τα κυνηγετικά εκτός από τον βρόντοΡε θα φανε τραποφυσιγγο με ασσο δυο και δεν θα κανουν κιχ.. εκτος αν βρεθει καμια καλη ευκαιρια ... Αλλα πολυ εχει κουρασει !
Όσο πιο ακριβό το μοντέλο, τόσο θα κατεβαίνουν οι ημέρες!Εγώ έχω χοληστερίνη αδερφέ. Με πόσες μέρες Μπενελι θα δω διαφορά;
Εγώ από επιλογή και μέχρι 28 γρ.Πόσοι κατεβαίνετε σε γραμμάρια στα φυσίγγια από επιλογή και πόσοι από ανάγκη;
Εμενα η αληθεια ειναι οτι ειναι πιο πολυ επιλογη παρα αναγκη..καθε σκ ριχνω 24αρια και μου κακοφενεται λιγο να ριξω 32 . Αλλα με τα 32 γινετε πιο ευκολη η υποθεση οπως και να το κανεις!!!Πόσοι κατεβαίνετε σε γραμμάρια στα φυσίγγια από επιλογή και πόσοι από ανάγκη;
Ποτε θα βρεθουμε παλι να κανουμε τραμπα τα εργαλεια να γουσταρουμε!!!???Μετα την εντατικη ενασχοληση με το σκοπευτηριο, στην τσιχλα τουλαχιστον τα 28αρια ηταν επιλογή.
Τα 24αρια θα δοκιμαστουν φετος απο περιεργεια περισσοτερο.
Εννοείται στα μπασιματα που μπορει να υπαρχουν φασσες ή δεντροτσιχλες αλλαζει το φυσιγγι σε βαρυτερο
Κυριακη ισως ανεβω μαλακασα με τον Λεωνιδα θα μιλησουμεΠοτε θα βρεθουμε παλι να κανουμε τραμπα τα εργαλεια να γουσταρουμε!!!???
Ρίξε 24άρια σκιτ σε περπατητό.Με στενά τσοκ και στενό αυλό πατσαβουριάζουν και μακριά!!!Μετα την εντατικη ενασχοληση με το σκοπευτηριο, στην τσιχλα τουλαχιστον τα 28αρια ηταν επιλογή.
Τα 24αρια θα δοκιμαστουν φετος απο περιεργεια περισσοτερο.
Εννοείται στα μπασιματα που μπορει να υπαρχουν φασσες ή δεντροτσιχλες αλλαζει το φυσιγγι σε βαρυτερο
Μεσααααα!Κυριακη ισως ανεβω μαλακασα με τον Λεωνιδα θα μιλησουμε
Τα κοντινά τι θα τα κάνουμε? Θα τρώμε σκάγια?Ρίξε 24άρια σκιτ σε περπατητό.Με στενά τσοκ και στενό αυλό πατσαβουριάζουν και μακριά!!!
Ευτυχώς τα 24αρια τα ρίχνει μόνο εδώ μέσα.Τα κοντινά τι θα τα κάνουμε? Θα τρώμε σκάγια?
Γιατί με 32γρ νο10 δεν μπορείς να τις φας;Τα κοντινά τι θα τα κάνουμε? Θα τρώμε σκάγια?
Εγώ λέω να μην μιλήσω...
Πάλι καλά που κρατήθηκες...Ευτυχώς τα 24αρια τα ρίχνει μόνο εδώ μέσα.