Προσφορές-Τιμές

Δείχνει ένα κατάστημα σαν αποθήκη στο ελληνικό, εκει κοντα που ήταν δλδ, ένα τηλ θα μου λύσει την απορία, όμως μου κάνει εντύπωση να πουλάει μόνο τηλεφωνικά, χωρίς να έχει μεταπώληση, στην Αθήνα τουλάχιστον. Θα δω τι θα μου πούνε

Επειδή είχα αγοράσει από δαύτον κάποτε, τα φυσίγγια τα πληρώνεις στην τράπεζα και μετά έχεις δύο επιλογές. Η μία είναι να στα στείλει με πρακτορείο, και η άλλη να πάς Αργυρούπολη-Ελληνικό και θα συναντηθείς (με ραντεβού, στο οποίο σε στήνει αρκετά) εάν θυμάμαι καλά σε κάποιο S/M, Mall, δεν θυμάμαι ακριβώς, είχε πάει ένας εξάδελφός μου. Μαγαζί από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει!. Πάντως σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να μπλέξεις, ήξεις αφήξεις, όσον αφορά την επικοινωνία!. Εγώ είχα πάρει τα CLEVER 32 gr. A1 Γαλλίας, καλά ήσαν, έχω ακόμη 750 φυσίγγια!.

Επειδή είχα αγοράσει από δαύτον κάποτε, τα φυσίγγια τα πληρώνεις στην τράπεζα και μετά έχεις δύο επιλογές. Η μία είναι να στα στείλει με πρακτορείο, και η άλλη να πάς Αργυρούπολη-Ελληνικό και θα συναντηθείς (με ραντεβού, στο οποίο σε στήνει αρκετά) εάν θυμάμαι καλά σε κάποιο S/M, Mall, δεν θυμάμαι ακριβώς, είχε πάει ένας εξάδελφός μου. Μαγαζί από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει!. Πάντως σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να μπλέξεις, ήξεις αφήξεις, όσον αφορά την επικοινωνία!. Εγώ είχα πάρει τα CLEVER 32 gr. A1 Γαλλίας, καλά ήσαν, έχω ακόμη 750 φυσίγγια!.
Μακριαααααα

Και εγώ αυτά πηρα και είχαν μέσα gm3 1,40 * 32 φυσηγγι για παγανα@@@@@

Μόλις μου ήρθε sms από Αλαμάνος.

MEGA ΠPOΣΦOPA ΦYΣIΓΓIA SUPER-A ITAΛIAΣ 30gr-4,96E-0,248E/TMX, 31gr-5,24E-0,262E/TMX, 32gr-5,32E-0,266E/TMX,KOYTI 20ΦYΣ,EΛAXIΣTH ΠAPAΓΓEΛIA 1000ΦYΣ-THΛ6946241632

30γρ €6,20
31γρ €6,55
32γρ €6,65

Δεν ξέρω τι φυσίγγια είναι αλλά οι τιμές είναι οι χαμηλότερες της αγοράς.

Μόλις μου ήρθε sms από Αλαμάνος.

MEGA ΠPOΣΦOPA ΦYΣIΓΓIA SUPER-A ITAΛIAΣ 30gr-4,96E-0,248E/TMX, 31gr-5,24E-0,262E/TMX, 32gr-5,32E-0,266E/TMX,KOYTI 20ΦYΣ,EΛAXIΣTH ΠAPAΓΓEΛIA 1000ΦYΣ-THΛ6946241632

30γρ €6,20
31γρ €6,55
32γρ €6,65

Δεν ξέρω τι φυσίγγια είναι αλλά οι τιμές είναι οι χαμηλότερες της αγοράς.

Αυτό με το 20αρι κουτί, τι κόλπο είναι? Όντος οι χαμηλότερες της αγοράς, αλλά για να διαπιστώσεις αν αξίζει σα φυσίγγι, πρέπει να πάρεις χίλια, εκτός αν μαζευτούν 10 η 20 άτομα και πάρουν από 100 η 50 φυσιγγια αντιστοιχα για δοκιμη.Διαφορετικα,δε νομίζω ότι αξίζει να ρισκαρεις, γιατί δεν ξέρεις καν ποιος τα φτιάχνει

Back