Έχει μαγαζί ο Αλαμάνος?
Αυτό κοίταγα τώρα, παλιά είχε Αργυρούπολη ήξερα που, στο φυλλάδιο που έβαλε ο berettakias, λεει άλλη διευθυνση και στο site του άλλη... Είναι λίγο μυστηριο
Έχει μαγαζί ο Αλαμάνος?
Πρωταπριλιάτικο.Τι παιχνιδι παιζει?
ΜακριααααααΕπειδή είχα αγοράσει από δαύτον κάποτε, τα φυσίγγια τα πληρώνεις στην τράπεζα και μετά έχεις δύο επιλογές. Η μία είναι να στα στείλει με πρακτορείο, και η άλλη να πάς Αργυρούπολη-Ελληνικό και θα συναντηθείς (με ραντεβού, στο οποίο σε στήνει αρκετά) εάν θυμάμαι καλά σε κάποιο S/M, Mall, δεν θυμάμαι ακριβώς, είχε πάει ένας εξάδελφός μου. Μαγαζί από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει!. Πάντως σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να μπλέξεις, ήξεις αφήξεις, όσον αφορά την επικοινωνία!. Εγώ είχα πάρει τα CLEVER 32 gr. A1 Γαλλίας, καλά ήσαν, έχω ακόμη 750 φυσίγγια!.
Εδω δεν ξερει σε τη τιμη θα τα πουλησει κ δεν σηκωνει τηλεφωνα, θα ξερει που τα φτιαχνει...;;;;Τελικά τα φυσίγγια του Αλαμανου, κατασκευαζονται στην Ιταλία ή στην Τουρκία?
Και εγώ αυτά πηρα και είχαν μέσα gm3 1,40 * 32 φυσηγγι για παγανα@@@@@Επειδή είχα αγοράσει από δαύτον κάποτε, τα φυσίγγια τα πληρώνεις στην τράπεζα και μετά έχεις δύο επιλογές. Η μία είναι να στα στείλει με πρακτορείο, και η άλλη να πάς Αργυρούπολη-Ελληνικό και θα συναντηθείς (με ραντεβού, στο οποίο σε στήνει αρκετά) εάν θυμάμαι καλά σε κάποιο S/M, Mall, δεν θυμάμαι ακριβώς, είχε πάει ένας εξάδελφός μου. Μαγαζί από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει!. Πάντως σου δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να μπλέξεις, ήξεις αφήξεις, όσον αφορά την επικοινωνία!. Εγώ είχα πάρει τα CLEVER 32 gr. A1 Γαλλίας, καλά ήσαν, έχω ακόμη 750 φυσίγγια!.
Να προσέξεις το α Κωστάκη.Μακριαααααα
ΦYΣIΓΓIA SUPER-A ITAΛIAΣ
Μόλις μου ήρθε sms από Αλαμάνος.
MEGA ΠPOΣΦOPA ΦYΣIΓΓIA SUPER-A ITAΛIAΣ 30gr-4,96E-0,248E/TMX, 31gr-5,24E-0,262E/TMX, 32gr-5,32E-0,266E/TMX,KOYTI 20ΦYΣ,EΛAXIΣTH ΠAPAΓΓEΛIA 1000ΦYΣ-THΛ6946241632
30γρ €6,20
31γρ €6,55
32γρ €6,65
Δεν ξέρω τι φυσίγγια είναι αλλά οι τιμές είναι οι χαμηλότερες της αγοράς.
δεν ξέρεις καν ποιος τα φτιάχνει
μην εισαι υπερβολικος!ξερεις!ΦYΣIΓΓIA SUPER-A ITAΛIAΣ
Οι κάλυκες είναι 8mm?Αυτά είναι..