Προσφορές-Τιμές

Σας εμπιστεύτηκα και εδωσα κι εγω παραγγελια 1000 φυσιγγια απο τα συγκεκριμένα με 8,5 ευρω. Σε τι συνθήκες τα εχετε δουλεψει;
Εγώ τα έριξα σε συνθήκες παρά πολύς υγρασίας 90%++..θέριζε με νορμάλ καιρούς είναι λίγο βάρη ...... τα είχα αγωρασησ με βαριά καρδιά γιατί άκουγα τα χειρότερα το ρισκάρα και μου βγήκε ..για τησ συνθήκες που έχει το μέρος μου είναι ότι καλητερο έχω ρίξει

K εγώ το ίδιο Σπύρο αλλά δεν τα ξέρω καθόλου... Εμπιστεύτηκα τις καλές κουβέντες που άκουγα... Θα ρίξω κανένα στον πίνακα μόλις παραλάβω...
Είναι πολύ συγκετροτηκο και έχει μεγάλη δύναμη αρι τουλάχιστο στα δικά μου όπλα με κληστρα τσοκ βαρασ στην στρατόσφαιρα ...βαρεσα και παπιά μεχρει 30μετρα με 8αρι σκαγια τα διπλωνε

Είναι πολύ συγκετροτηκο και έχει μεγάλη δύναμη αρι τουλάχιστο στα δικά μου όπλα με κληστρα τσοκ βαρασ στην στρατόσφαιρα ...βαρεσα και παπιά μεχρει 30μετρα με 8αρι σκαγια τα διπλωνε
Για ποιο λέτε ρε παιδιά...έχω μπερδευτεί...

Το να ειναι δυνατά φοβάμαι γιατί είναι κάτι που το είχαν παλιότερα τα συγκεκριμένα κ δεν είναι στα γούστα μου... Πάντα σκότωναν καλά ειδικά σε δύσκολους καιρούς...θα δούμε...

Καλόριχτα Σπύρο, έχουν συζητηθεί πολύ αυτά.Είχα πάρει μια φορά από Κένταυρο τα τελευταία 20 κουτιά που είχε στα όρια της ακρίβειας.Δεν τα έχω ρίξει ακόμα για να εκφέρω γνώμη.
Αυτά που έχεις εσύ είναι τα παλιά, καμμία σχέση με τα καινούργια

Το να ειναι δυνατά φοβάμαι γιατί είναι κάτι που το είχαν παλιότερα τα συγκεκριμένα κ δεν είναι στα γούστα μου... Πάντα σκότωναν καλά ειδικά σε δύσκολους καιρούς...θα δούμε...
Είναι Πίο μαλακά τα καινούργια καμμία σχέση με τα παλιά και καλύτερα ανοικτό τσοκ στην αρχή μέχρι να το συνηθίσεις.

Αυτά που έχεις εσύ είναι τα παλιά, καμμία σχέση με τα καινούργια
Δεν πρέπει να είναι, λέγατε παλιά σε κάτιι συζητήσεις δεν θυμάμαι αν είναι κίτρινος κάλυκας είναι το παλιό.Κάτι τέτοιο, όποτε αδειάσω θα πάω να βγάλω φώτο τι χρώμα έχου.Ούτε τα έχω ανοίξει.

Ηλια τι σεταπ εχουν αυτα?εγω κυνηγουσα του ζωχιου τα κιτρινα(και τα μπλε διασπορας...) με gm3 αλλα πλεον λογω συνθηκων ειναι με αλλη μπαρουτι...
Gm3 1,68/70*32 με βύσμα αποσπομενου Πάτου καψουλι 688..αν θυμάμαι καλά το είχα σφάξει τον χειμώνα

Last edited:
Δεν πρέπει να είναι, λέγατε παλιά σε κάτιι συζητήσεις δεν θυμάμαι αν είναι κίτρινος κάλυκας είναι το παλιό.Κάτι τέτοιο, όποτε αδειάσω θα πάω να βγάλω φώτο τι χρώμα έχου.Ούτε τα έχω ανοίξει.
Αν λεσ για τα gm3 είναι σε κάλυκα άσπρο διαφανές

Τον συγκεντρωτηρα κοίτα όχι το χρώμα, πρέπει να είναι αποσπώμενου πάτου.

Αν και σκέφτομαι μετά το πέρας του στοκ μου μπορεί και να τα παρατήσω ή να ελαττώσω κατά πολύ τις εξόδους μου.Έχω ξενερώσει απίστευτα με την όλη κατάσταση που επικρατεί...
Έτσι Χρηστάκη μου θα μας το κόψουν το κυνήγι. Άμα πάει 15€ το κουτί για την τσίχλα πόσοι από εμάς θα τα δώσουν όση τρελα και να κουβαλάμε?

Έτσι Χρηστάκη μου θα μας το κόψουν το κυνήγι. Άμα πάει 15€ το κουτί για την τσίχλα πόσοι από εμάς θα τα δώσουν όση τρελα και να κουβαλάμε?
Α ρε μπαρμπαμήτσο τουλάχιστον εσείς ζήσατε και ποιοτικό-ποσοτικό κυνήγι και πιο πολλά χρόνια.Κρίμα και έλεγα ότι θα κυνηγάω μέχρι να σβήσει ο διακόπτης...

Α ρε μπαρμπαμήτσο τουλάχιστον εσείς ζήσατε και ποιοτικό-ποσοτικό κυνήγι και πιο πολλά χρόνια.Κρίμα και έλεγα ότι θα κυνηγάω μέχρι να σβήσει ο διακόπτης...
Θα κυνηγάμε αλλά επιλεκτικά, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Back