+1 κ από μέναμακρια ,μονο το 30
+1 κ από μέναμακρια ,μονο το 30
τα δοκίμασα φέτος σε ένα περπατητό σε κοντινές αποστάσεις με ζέστη έκαναν δουλεία σε μεσαίες αποστάσεις πολλά ζωντανά!Παιδεσ το mezzo32 το έχει ρίξει κανένας να μασ πει γνωμεσ
Εεε όταν λες +1 τι εννοείς ακριβώς???+1 κ από μένα
Δεν είναι για όλους αυτά συνάδελφε, τα καταλαβαίνουν τα γρήγορα τουφέκια μόνοΕεε όταν λες +1 τι εννοείς ακριβώς???
Μην είσαι μετασαρκοση του λούκι Λουκ και δεν το ξέρειςΔεν είναι για όλους αυτά συνάδελφε, τα καταλαβαίνουν τα γρήγορα τουφέκια μόνο
Είμαι κ το ξέρωΜην είσαι μετασαρκοση του λούκι Λουκ και δεν το ξέρεις
Εδώ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ... Σε τι σώματα μασ βάλανε φίλε μου ...χάρηκα που τα είπαμεΕίμαι κ το ξέρω
Εδώ Τζακ Νόρις, σας έχω, μόνος μου κι όλοι σας.Εδώ ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ... Σε τι σώματα μασ βάλανε φίλε μου ...χάρηκα που τα είπαμε
Για τους άλλους λέω ρε Ηλία. Εδώ πάνω κάτω τα ίδια θα είναι όπως πάντα...................Ουστ μαυρογατα.... η Κέρκυρα θα πνηγεί στην τσίχλα για τους άλλους δεν με νοιάζει
Γιατί καλέ? Το mezzo 28 δεν κάνει????????μακρια ,μονο το 30
Κάνει, αλλά είναι καλύτερο και εκεί το 30αρι.Γιατί καλέ? Το mezzo 28 δεν κάνει????????
Εγω νομίζω πως το 28άρι είναι τρισχειροτερο από το 32. Όλα ζωντανά! Με το 30 όντως επεφταν καλά αρκετές.Κάνει, αλλά είναι καλύτερο και εκεί το 30αρι.
Συμφωνώ. ,Ήθελε 2 άστρα για να δουλέψει .Εγω νομίζω πως το 28άρι είναι τρισχειροτερο από το 32. Όλα ζωντανά! Με το 30 όντως επεφταν καλά αρκετές.
Μόνο 30 έριξα περσινό. Καλό από τρυγόνι μεχρι "χειμώνα"(???). Στα περαστικά μπαμπατσικα τρυγόνια ήταν θάνατος.Ναβάρο 32&34 τα περσινά με psb1 για πέστε τα ρίξατε
Να σου ξαναδώσω +1 η θα με ρωτήσει πάλι ο μυστήριος τί εννοώ?Κάνει, αλλά είναι καλύτερο και εκεί το 30αρι.
Το 30αρι το έριξα και εγώ Δημήτρη πολύ καλό ...Μόνο 30 έριξα περσινό. Καλό από τρυγόνι μεχρι "χειμώνα"(???). Στα περαστικά μπαμπατσικα τρυγόνια ήταν θάνατος.
Όντως πολύ καλό.Τα 32άρια έχω χρόνια να τα ρίξω, παλιά μου άρεσαν πολύ! Το φιλαράκι φέτος τα έριχνε και πήγαιναν καλά!Μόνο 30 έριξα περσινό. Καλό από τρυγόνι μεχρι "χειμώνα"(???). Στα περαστικά μπαμπατσικα τρυγόνια ήταν θάνατος.