ΚαλορικταΠήραμε μια χιλιάδα navaro!
Έτσι να υπάρχουν...
Ίδιο κόστος (υπολογίζοντας τη ΠΡΟτελευταία ανατίμηση της psb 5 στα 36€) με ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ 30 gr!
Φυσικά κάποια στιγμή κ αυτός θα ανεβάσει τιμές, μοιραία!
ΚαλορικταΠήραμε μια χιλιάδα navaro!
Έτσι να υπάρχουν...
Ίδιο κόστος (υπολογίζοντας τη ΠΡΟτελευταία ανατίμηση της psb 5 στα 36€) με ΑΝΑΓΟΜΩΣΗ 30 gr!
Φυσικά κάποια στιγμή κ αυτός θα ανεβάσει τιμές, μοιραία!
Έτσι που πάμε δεν θα του μεινει φυσηγγι να πουλήσειΜόλις παρήγγειλα από Αλαγιάννη μια κούτα Νavaro 30 και μια τελευταία κούτα Νavaro 32 που είχε
όποιος πρόλαβε τον κύριο είδεΈτσι που πάμε δεν θα του μεινει φυσηγγι να πουλήσει
Το navaroποιο 32αρι?
Καλόριχτα!Μόλις παρήγγειλα από Αλαγιάννη μια κούτα Νavaro 30 και μια τελευταία κούτα Νavaro 32 που είχε
Να πιέσεις αυτούς που σου δίνουν 10 κουτιά ώστε να τα κάνουν 20 .Εγώ φέτος απο φυσίγγια θα εξηγηθούν τα φιλαράκια
Outlander 10 κουτια
Αλεξ 15 κουτια
Κυριάκος 20 κουτια
Λαυρεντης 10 κουτια
Γιάννης 10 κουτια
Σπυρος centro 10 κουτια
Πιστεύω καλά είναι
Αυτές είναι προσφορές
Κάτσε ρε μεγάλε...30 κουτια πήραμε, να του δώσουμε τα 20?Να πιέσεις αυτούς που σου δίνουν 10 κουτιά ώστε να τα κάνουν 20 .
Βρες τρόπο να το κάνεις.
Εσένα δε σε φοβάμαι ρε τα ‘χωΚάτσε ρε μεγάλε...30 κουτια πήραμε, να του δώσουμε τα 20?
ΕυχαριστούμεΚαλόριχτα!!
Άμα σου στείλουν λάμπρο δεν πάει να είναι και 200 κουτιά, τι να το κάνεις;!Εγώ φέτος απο φυσίγγια θα εξηγηθούν τα φιλαράκια
Outlander 10 κουτια
Αλεξ 15 κουτια
Κυριάκος 20 κουτια
Λαυρεντης 10 κουτια
Γιάννης 10 κουτια
Σπυρος centro 10 κουτια
Πιστεύω καλά είναι
Αυτές είναι προσφορές
Ξέρω που απευθύνομαι ρε Χριστακο απο αυτούς που λέω δε ρίχνει κανένας λαμπροΆμα σου στείλουν λάμπρο δεν πάει να είναι και 200 κουτιά, τι να το κάνεις;!
Αλήθεια αυτός τι τσιχλοφυσηγγα θα βγάλει αφού δεν υπάρχουν μπαρουτες???!Ξέρω που απευθύνομαι ρε Χριστακο απο αυτούς που λέω δε ρίχνει κανένας λαμπρο
Ότι θέλει το φιλαράκι μου.Εσένα δε σε φοβάμαι ρε τα ‘χω
Εκείνον τον Κυριακο πως να τον καταφέρω δε ξέρω
Τσίχλες να υπάρχουν, μα και αυτό μια χαρά τις κατεβάζει !!!Ο φίλος που πάμε για κυνήγι μια χαρά τις κατεβάζει τις τσίχλες με το 32 A1 spesiale 8αρια.View attachment 87595
Ειδικά αυτές εδώ μας έχουν χρόνια τελείως χεσμενους......Πάρτε φυσίγγια όσο όσο!
Θα μας φάνε ζωντανούς του χρόνου!
View attachment 87592
View attachment 87593