Μακριά κι αγαπημένοι.Καλημέρα
Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτά τα φυσίγγια ;
Έχω μιλήσει και πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 1000 φυσίγγια όποτε δε μπορώ να πάρω κάνα δύο κουτιά για να τα δοκιμάσω
Μακριά κι αγαπημένοι.Καλημέρα
Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτά τα φυσίγγια ;
Έχω μιλήσει και πρέπει να πάρεις τουλάχιστον 1000 φυσίγγια όποτε δε μπορώ να πάρω κάνα δύο κουτιά για να τα δοκιμάσω
Πολύ καλη τιμή για τέτοιο αρβυλοhttps://www.livingactive.de/meindl-island-mfs-active-rock
Πήρα από εδώ αυτά τα άρβυλα κομπλέ σαιτ με γρήγορη αποστολή .
Δεν μαρεσει να μην ψωνίζω από Ελλάδα αλλά η διαφορά είναι τεράστια
Ωραίο άρβυλα άρμα δεν καταλαβαίνεις τίποτα
Έχει κανένας προηγούμενη εμπειρία με αυτό το site;;;https://www.livingactive.de/meindl-island-mfs-active-rock
Πήρα από εδώ αυτά τα άρβυλα κομπλέ σαιτ με γρήγορη αποστολή .
Δεν μαρεσει να μην ψωνίζω από Ελλάδα αλλά η διαφορά είναι τεράστια
Ωραίο άρβυλα άρμα δεν καταλαβαίνεις τίποτα
Τα πήρα εγώ, είναι τίμιο σαιτ με καλές κριτικέςΈχει κανένας προηγούμενη εμπειρία με αυτό το site;;;
Με 40€ μετοκοματο να θες 20€ το κουτί για να κυνηγάς..να παν να γ@@## αυτοί θα εξαφανιστούν ...εγώ θα βρω τον τρόπο να κανό το χόμπι μου ...όσο για τον πόλεμο και της αύξησης είναι ολλα μαλακίες μας κοροϊδεύουν.... αιτία έψαχναν να μας τα πάρουνΔείτε το βιντεάκι....
Για τα ατσάλινα έχει δίκιο ο Μηνάς αλλα για εμένα το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα όπλα κ τα νέα δεδομένα που περιγράφει όσο οι τιμές αυτών των φυσιγγίων...
Και αν τώρα με το κόστος των μολυβδινων το παλεύουμαι, πολυ φοβάμαι πως με τα ατσαλινα θα πρεπει να ξεχάσουμε ορισμένα κυνήγια όπως είναι αυτό της τσιχλας..
(Από όταν άκουσα πως κάποτε θα μας επιβάλλουν τα ατσάλινα είναι κ το πρωτο πραγμα που σκέφτηκα κ με απασχόλησε....)
Λες και δεν ειχε ξαναγίνει πόλεμος στον πλανήτη. Σώνει κ;ι καλά να μας πείσουν πως για όλα φταίει αυτός ο πόλεμος. Και οι περισσότεροι το πιστεύουν.Με 40€ μετοκοματο να θες 20€ το κουτί για να κυνηγάς..να παν να γ@@## αυτοί θα εξαφανιστούν ...εγώ θα βρω τον τρόπο να κανό το χόμπι μου ...όσο για τον πόλεμο και της αύξησης είναι ολλα μαλακίες μας κοροϊδεύουν.... αιτία έψαχναν να μας τα πάρουν
Μετακινούν και περνούν στης μάζες ότι θέλουν μιτσο το τρόπο τον βρήκαν ...καθαρή πλύση εγκεφάλου...Λες και δεν ειχε ξαναγίνει πόλεμος στον πλανήτη. Σώνει κ;ι καλά να μας πείσουν πως για όλα φταίει αυτός ο πόλεμος. Και οι περισσότεροι το πιστεύουν.
Λιγόστεψαν τα original προβατα και γέμισε η χώρα απο δίποδα
Εγώ αυτόν δεν τον χωνεψα ποτέ... πολύ θεωρία.Έμπορος είναι την δουλειά του κάνει. Ζει από αυτό, εδώ έχουμε πάθει σοκ από την άνοδο των τιμών και αυτος μας λέει να ξεκινήσουμε να ρίχνουμε παράλληλα και ατσαλινα για να τα συνηθίζουμε.. .ότι καταλαβαίνει ο καθένας
Πουλάει ...ο γκουρού του κυνηγιούΕγώ αυτόν δεν τον χωνεψα ποτέ... πολύ θεωρία.
Στα λιοκια τους φίλεΠάλι αυξήσεις από το καινούριο έτος! Ε δεν γίνεται να μην μπει τσιχλα να δω τι θα κάνουν.
Τι θα κανουν???Πάλι αυξήσεις από το καινούριο έτος! Ε δεν γίνεται να μην μπει τσιχλα να δω τι θα κάνουν.
Ειναι κι αυτό που δεν πεφτουν οι δεντροτσιχλες με λιγοτερα γραμμάρια.Τι θα κανουν???
Μια χαρα θα εξακολουθουν να αδειαζουν τα ραφια...
Εδω κινουνται λιγες δενδροτσιχλες και μερικες γερακοτσιχλες και πανε τα 36 γραμμαρια γονατο!!!
Σαν τα πασατεμπο τα βλεπεις στο εδαφος!!!
Έριχνε μια φορά ένας biturbo και εγώ δίπλα του 28αρια νο 8μιση στα έλατα. Νορμαλ θερμοκρασίες και πολλά πουλιά τότε. Νομίζω double score τον είχα εκείνη την ημερα. Μόλις είδε τι ρίχνω έμεινε κάγκελο...Ειναι κι αυτό που δεν πεφτουν οι δεντροτσιχλες με λιγοτερα γραμμάρια.
Προβλημα !