Προσφορές-Τιμές

Ρε μαγκες εγω δεν καταλαβαινω πως γινεται να υπαρχουν τοσο μεγαλες διαφορες. Γιατι ο καλκαντζακος εχει 6.90 τα τορντο 30 και η οπλοτεχνικη τοσο φθηνα? Παρεπιπτοντος θα ορκιζομουν οτι χθες τα ειδα 6.80 στον καλκαντζακο...

Πολύ καλή, πέρσι έφτασα να τα παίρνω από τον Βερυκάκη 6€ το κουτί. Είναι η μόνη περίπτωση για φέτος που βρήκα φυσιγγι πιο φθηνό από πέρσι. Μάλιστα μου είπε ότι αύριο περιμένει και Δορκα παραλαβή.
Κανονικά πρέπει να του τα εξαφανίσετε όλα ;)
Και μην ξεχνάτε, από τέτοια μαγαζιά που μας "βοηθάνε" καλό είναι να ψωνίζουμε και ότι άλλο χρειαζόμαστε, από εξοπλισμό, ρουχισμό, κτλ :)

Βασίλη, έχεις δίκιο. Δεν ξέρεις όμως τι μπορεί να παίζεται. Κάποιος επαγγελματιας μπορεί να θέλει κάποιον κραχτη για το μαγαζί του, μπορεί να χρειάζεται ρευστό, μπορεί να θέλει να κάνει κατανάλωση για να πετύχει καλύτερη τιμή από τον κατασκευαστή........υπάρχουν πολλά μπορεί......πάντως αν είδα καλά, στο ράφι τα έχει 6,80 το κουτί. Την κούτα την δίνει 5,60. Έτσι πρέπει να πωλούνται οι κούτες.

Βασίλη, έχεις δίκιο. Δεν ξέρεις όμως τι μπορεί να παίζεται. Κάποιος επαγγελματιας μπορεί να θέλει κάποιον κραχτη για το μαγαζί του, μπορεί να χρειάζεται ρευστό, μπορεί να θέλει να κάνει κατανάλωση για να πετύχει καλύτερη τιμή από τον κατασκευαστή........υπάρχουν πολλά μπορεί......πάντως αν είδα καλά, στο ράφι τα έχει 6,80 το κουτί. Την κούτα την δίνει 5,60. Έτσι πρέπει να πωλούνται οι κούτες.
Σορρυ για το εκτος θεματος αλλα τα τορντο 30 σε τι καιρο-εποχη ειναι καλα?

Πέρσι τα έριχνα μέχρι να ξεκινήσω τα Κένταυρος. Σε όλους τους καιρούς που κάνει σε μια κυνηγητική περίοδο στους γύρω νόμους της Αττικής, γαζώναν και με την 391 και με το win.
Τώρα για πολικές θερμοκρασίες, δεν ξέρω :)

οσο δεν βροσκεις μεγαλσ πισοστα υγρασιας δουλευουν αψογα. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΥΓΡΑΣΙΑ εχουν θεμα. και στο -δουλευουν αρκει να ειναι χωρις πολλη υγρασια

Back