Αργύρη με το πολύ κρύο (χιόνια) μου τα πάει πολύ η fabarm!Εμενα ειναι ενα απο τα φυσιγγια που ριχνω ....με τετοια τιμη να παρουμε 2 κουτες..
Αργύρη με το πολύ κρύο (χιόνια) μου τα πάει πολύ η fabarm!Εμενα ειναι ενα απο τα φυσιγγια που ριχνω ....με τετοια τιμη να παρουμε 2 κουτες..
Μεσα στο αιρ που εχει ο μαστορας θα σου πω αν κανουν μπαμ την Κυριακή.... ΧαχαχαχαΜπαγιάτικα θα είναι![]()
Για μενα βασιλη ειναι πάντος καιρου εκτος πολυ υγρασιας οπως τα περισσοτερα φυσιγγια βεβαια....Αργύρη με το πολύ κρύο (χιόνια) μου τα πάει πολύ η fabarm!
Μασ εκοψες στη μεση την χαρα ρε φιλε...Θα γελασετε αλλα τα βρηκα σε ενα μαρκετ σε ενα χωριο στην μαζαρακια εδω κοντα......εχουν μεινει 5 κουτια cheddite tordo sta 6.50....cheddite percosso caccia 34γρ sta 7.40....και αλλο ενα δεν θυμαμαι στα 36γρ στα 8.50....τα εβαλα στο ματι.....
Βασιλη .lazy.,οι fabarm τα πανε ολα και με ολους τους καιρουςΑργύρη με το πολύ κρύο (χιόνια) μου τα πάει πολύ η fabarm!
Με έχουν καλομάθει τόσα χρόνια και στα χιόνια που κλατάρουν σχεδόν όλα, τα πουλιά πέφτουν με αίματα. Εγώ θέλω να μπαίνουν απευθείας στην τσάντα όπως τον υπόλοιπο χρόνοΒασιλη .lazy.,οι fabarm τα πανε ολα και με ολους τους καιρους![]()
Drago πρασινο..Που το θυμηθηκες αυτο!!!το cheddite 30gr ηταν στα 8χιλ.
Πετρο τα αγορασες απο το καταστημα του Καραμανιδη στην πρεβεζα;;Σημερινη αγορα απο καραμανιδη μαυρα 7,5 ευρω 33.5 γρ, κιτρινα 7 ευρω 33 γρ, κοκκινα 6,5ευρω 32γρ.Αυριο θα παρω και μερικα dynamic με συγκεντρωτηρα να δοκιμασω αν καποιος τα εχει ριξει θα ηθελα εντυπωσεις για χειμωνα περισσοτερο
Σημερινη αγορα απο καραμανιδη μαυρα 7,5 ευρω 33.5 γρ, κιτρινα 7 ευρω 33 γρ, κοκκινα 6,5ευρω 32γρ.Αυριο θα παρω και μερικα dynamic με συγκεντρωτηρα να δοκιμασω αν καποιος τα εχει ριξει θα ηθελα εντυπωσεις για χειμωνα περισσοτερο
Απο καραμανιδη τα αγορασα μαζι με το ξαδερφο μου. Ο κενταυρος ποσο τα εχει?Πετρο τα αγορασες απο το καταστημα του Καραμανιδη στην πρεβεζα;;
Μου κανουν εντυπωση οι τιμες γιατι στο κενταυρο ειναι φθηνοτερα....
Τι γίνεται παλι φετος;;;.hit..smashfrak..smashfrak.
Τα dynamic τα ριχνα.χειμωνα χωρις κανενα προβλημα και απο ανακρουση δυνατα...μονο 30αρι δεν θυμιζουν με το σουπερ ποζε
Και εγω τα χρησιμοποιω χρονια ειμαι πολυ ικανοποιημενος, απλα τις τιμες θελω να μαθω αλλου τι παιζουν...Τα μαυρα και τα κιτρινα τα δουλευα στις τσιχλες κανα 3αρι χρονια τωρα... μου αρεσαν και τα δυο
εβγαζαν πραγματι φοβερες τουφεκιες και σε μακρινες αποστασης.
Τα κοκκινα 32γρ. δεν μου αρεσαν και δεν τα ξαναπειρα... οσο για το dynamic ΔΕΝ ξερω να σου πω
γιατι δεν το εχω χρησιμοποιηση καθολου.
Ο Κένταυρος και πέρυσι τα είχε πιο φθηνά. Δεν θυμάμαι πόσο μου είχε πει αλλά ήταν πιο φθηνά από αυτό που λες εσύ.Απο καραμανιδη τα αγορασα μαζι με το ξαδερφο μου. Ο κενταυρος ποσο τα εχει?
Περυσι ειχαν στην αρχη τα κιτρινα 6,3 τα κοκκινα 5,9 τα μαυρα 6,8 τα τσιχλα 6. Ερχεται ο πανικος και οι τιμες εγιναν κιτρινα 7,3, κοκκινα 6,9, τσιχλα 7, μαυρα 7,8 (με μικρη αμφιβολια για τα μαυρα για 7,5). Εφετος ειναι οι τιμες που εγραψα και βλεπουμε... απλα περιμενω απο καποιους ειδικα σε αθηνα να μου πουν τιμες εκει...Ο Κένταυρος και πέρυσι τα είχε πιο φθηνά. Δεν θυμάμαι πόσο μου είχε πει αλλά ήταν πιο φθηνά από αυτό που λες εσύ.
Πέρυσι τα κίτρινα είχαν 6.30 όλη την χρονιά στον Κένταυρο. Φέτος τον Ιούνιο είχαν 6.50. Τώρα δεν νομίζω να έχει κάνει και άλλη αύξηση.Περυσι ειχαν στην αρχη τα κιτρινα 6,3 τα κοκκινα 5,9 τα μαυρα 6,8 τα τσιχλα 6. Ερχεται ο πανικος και οι τιμες εγιναν κιτρινα 7,3, κοκκινα 6,9, τσιχλα 7, μαυρα 7,8 (με μικρη αμφιβολια για τα μαυρα για 7,5). Εφετος ειναι οι τιμες που εγραψα και βλεπουμε... απλα περιμενω απο καποιους ειδικα σε αθηνα να μου πουν τιμες εκει...
Kill 32gr 6.30Απο καραμανιδη τα αγορασα μαζι με το ξαδερφο μου. Ο κενταυρος ποσο τα εχει?
εριξα απο σποντα ενα πακετο κιτρινα περυσι...εχει ανοιξει κανενας να δουμε με τι ειναι γεμισμενα?Πέρυσι τα κίτρινα είχαν 6.30 όλη την χρονιά στον Κένταυρο. Φέτος τον Ιούνιο είχαν 6.50. Τώρα δεν νομίζω να έχει κάνει και άλλη αύξηση.
Με g3000εριξα απο σποντα ενα πακετο κιτρινα περυσι...εχει ανοιξει κανενας να δουμε με τι ειναι γεμισμενα?