Προσφορές-Τιμές

Eγω κατι εγραψα προ καιρου, και ολοι σφυριζαν αδιαφορα, τωρα που σας βαλανε το χερι ποιο βαθια στην τζεπη γρινιαζεται.
Φίλε μου 2 χρόνια τώρα τα λέμε για τις τιμές αλλά το τρίο στουτζες δεν συγκινειται

Στο θεμα τρυγονι κατι ειχα γραψει αλλα εισεπραξα
Πέστα Παύλο.....εχει λυσάξει εδώ και καιρο.....και φυσικά όλοι οι τσιρακο αβανταδόροι απο πίσω!!!Έχουν μα φάνε μαύρο φέτος!!
Στο θεμα τρυγονι κατι ειχα γραψει σχετικα και εισεπραξα σιωπη και ελα μωρε γραφικος ειναι.

Πας να αγοράσεις 32 γραμμάρια σου λέει 7.3€ γιατί πήρε αύξηση το μολύβι...πας να πάρεις 34 γραμμάρια 8€ ε τα 34 γραμμάρια είναι πιο ακριβά έχουν πιο πολλά σκάγια και μετά βγάζουν 30 γραμμάρια στα 10 € ....χαχαχαχαχαχα είναι ακριβό γιατί είναι ειδικό σου λέει.....

Πας να αγοράσεις 32 γραμμάρια σου λέει 7.3€ γιατί πήρε αύξηση το μολύβι...πας να πάρεις 34 γραμμάρια 8€ ε τα 34 γραμμάρια είναι πιο ακριβά έχουν πιο πολλά σκάγια και μετά βγάζουν 30 γραμμάρια στα 10 € ....χαχαχαχαχαχα είναι ακριβό γιατί είναι ειδικό σου λέει.....
Α1 speciale lambro 34 γραμ.7,90.σωστος ο βαγγελης

Αυτα τα ατομα που καταναλωνουν τοσο ενεργεια γιαυτο τον πολεμο μηνυματων μηπως θα ηταν καλυτερα να εδιναν το καλο παραδειγμα φερνοντας ενα πιο αξιοπιστο φυσιγγι στην αγορα απο τα ηδη υπαρχοντα? Και αν δεν μπορουν οι ιδιοι ασ το εκαναν αυτοι που υποστηριζουν. Με τετοιου ειδους μηνυματα ποτε δεν καταφερε τιποτα κανενας, ουτε καν εντυπωσεις δεν μπορουν να κερδηθουν. Στη πραξη κρινονται ολοι στην αγορα και επιτελους ο ανταγωνισμος δειχνει να λειτουργει και ο καταναλωτης δειχνει πιο ωριμος και διαβασμενος απο ποτε.

Μίλα ελεύθερα συναδελφεo_O

Το ειδα και πιο παλια να ερχεται.Δεν υπαρχει κυνηγετικη παιδεια.Οσο εμεις δεν βελτιωνομαστε τοσο θα μπαινουν ολοι αυτοι
με την μασκα του επαγγελματια να προτεινουν απλοχερα λυσεις με ειδικα προιοντα για μας.Ειμουν 10 χρονων οταν με εβγαλε
στο βουνο για λαγο και περδικες.Στα 14 μου,ελεγε πως μικρος σκοτωνε αλεπουδες για να πουλησει το τομαρι στην Αθηνα
που ηταν της μοδας τοτε να φορανε οι κυριες,για να αγορασει μπαρουτι,στουπι και σκαγια.Περναγαμε απο χωραφι ξενο και εφτιαχνε
τον φρακτη που ειχε πεσει.Φταναμε στην πηγη για νερο και αφηνε την αλουμινενια καραβανα του για αυτον που δεν θα ειχε,χωρις να
τον ξερει...Μιλουσε για τις συνηθειες του λαγου και της περδικας με λεπτομεριες.2 οπλα περασαν απο τα χερια του και αναθεμα αν στην
ζωη του εριξε 40 κουτια φυσιγγια.Ομως ειδα λαγους να πεφτουν στα 70μετρα,ειδα ντουφεκιες που ουτε η χοντρη Αγγλιδα που
εχει ριξει 40 καραβια φυσιγγια δεν μπορει να βγαλει.Δεν ακουγε τιποτα τριγυρω του,ειχε τον ελεγχο.Εγω ομως την πατησα....Μην ανοιγεις
τα αυτια σου σε δαυτους φωναζε.Θα βαρανε παλαμακια και θα πηδας στο τελος.Να που εγεινε.............Εγω ο εγγονος του,με 9 οπλα
στο σπιτι,με χιλαδες φυσιγγια στο ιστορικο μου,με ολα τα τσοκακια του κοσμου,ειμαι πολυ λιγος μπροστα του.Αρα τι να φταιει?Τιποτα!
Εγω φταιω που με κανουν 3 επαγγελματιες οτι θελουν!Καλα να παθω............

Το ειδα και πιο παλια να ερχεται.Δεν υπαρχει κυνηγετικη παιδεια.Οσο εμεις δεν βελτιωνομαστε τοσο θα μπαινουν ολοι αυτοι
με την μασκα του επαγγελματια να προτεινουν απλοχερα λυσεις με ειδικα προιοντα για μας.Ειμουν 10 χρονων οταν με εβγαλε
στο βουνο για λαγο και περδικες.Στα 14 μου,ελεγε πως μικρος σκοτωνε αλεπουδες για να πουλησει το τομαρι στην Αθηνα
που ηταν της μοδας τοτε να φορανε οι κυριες,για να αγορασει μπαρουτι,στουπι και σκαγια.Περναγαμε απο χωραφι ξενο και εφτιαχνε
τον φρακτη που ειχε πεσει.Φταναμε στην πηγη για νερο και αφηνε την αλουμινενια καραβανα του για αυτον που δεν θα ειχε,χωρις να
τον ξερει...Μιλουσε για τις συνηθειες του λαγου και της περδικας με λεπτομεριες.2 οπλα περασαν απο τα χερια του και αναθεμα αν στην
ζωη του εριξε 40 κουτια φυσιγγια.Ομως ειδα λαγους να πεφτουν στα 70μετρα,ειδα ντουφεκιες που ουτε η χοντρη Αγγλιδα που
εχει ριξει 40 καραβια φυσιγγια δεν μπορει να βγαλει.Δεν ακουγε τιποτα τριγυρω του,ειχε τον ελεγχο.Εγω ομως την πατησα....Μην ανοιγεις
τα αυτια σου σε δαυτους φωναζε.Θα βαρανε παλαμακια και θα πηδας στο τελος.Να που εγεινε.............Εγω ο εγγονος του,με 9 οπλα
στο σπιτι,με χιλαδες φυσιγγια στο ιστορικο μου,με ολα τα τσοκακια του κοσμου,ειμαι πολυ λιγος μπροστα του.Αρα τι να φταιει?Τιποτα!
.congrats..congrats..congrats.
Respect στον παππου.......

Και περσι παλι τα ιδια κανανε με τα φυσιγγια και φαγανε πορτα ,φετος σου λεει μπορει να εχει πουλια να βγαλουμε τα σπασμενα τα περσινα!μονο προσφορες παιδια και καλες τιμες μεχρι το πολυ 6 ευρω προτιμηστε με τους ανθρωπους που σας σεβονται και ξερετε ποιοι ειναι αυτοι.

Είναι το εθνικό μας σπορ, δεν ξέρω γιατί σας κάνει εντύπωση... Όταν δεν μπορούμε να ανταγωνιστουμε κάποιον, απλώς τον κραζουμε...
Δεν λέω ότι μέσα από τη δόση υπερβολης κάποια σχόλια δεν είναι σωστά, αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξεις στον καταναλωτή ποιο είναι το σωστό κ το λάθος...
Κ δεν ξέρω ούτε ποιον επαγγελματία αφορούν τα σχόλια, δεν έχω Facebook :) γενικά μιλάω

Last edited:
Παιδιά για να μην ξεχνιόμαστε, πάντα συνδυασμός τιμής-ποιότητας. Έτσι για να μην επαναπαύονται κάποιοι μόνο στη χαμηλή τιμή, και κάποιοι μόνο στην καλή ποιότητα και ακόμη χειρότερα στην "καλή ποιότητα". Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι ο πελάτης πλέον βλέπει και αντιλαμβάνεται την αναλογία του συνδυασμού ποιότητας-τιμής.
Από εκεί και πέρα βέβαια, ο κάθε πελάτης αποφασίζει την αγορά κάποιου προϊόντος σύμφωνα με τα δικά του στάνταρτ...

Η πιεση ειναι το χρημα που βγαινει από την τσεπη μας!
Το να γραφονται-ακουγονται,παραπονα η καλα λογια,ειναι μεγαλο οπλο!
Το γυρισμα της πλατης,μεγαλυτερο!
Απο καλη καρδια,δεν θα κανει κανενας ΤΙΠΟΤΑ!
Επαγγελματιες ειναι...;)

Η πιεση ειναι το χρημα που βγαινει από την τσεπη μας!
Το να γραφονται-ακουγονται,παραπονα η καλα λογια,ειναι μεγαλο οπλο!
Το γυρισμα της πλατης,μεγαλυτερο!
Απο καλη καρδια,δεν θα κανει κανενας ΤΙΠΟΤΑ!
Επαγγελματιες ειναι...;)
Συμφωνώ Γιάννη. Απλά είναι και το ηθικό κομμάτι που για όλους δεν είναι το όμοιο, και για τους επαγγελματίες αλλά και για τους πελάτες...

Ουτε κι εγω εχω Facebook οποτε δεν ξερω τι γινεται με τα κραξιματα.
Βλέποντας αυτα ομως καταλαβα πως για να κραζουν και να χλευάζουν τους ενοχλεί.
Συμφωνω με αυτα που ειπε ο Χρήστος για σχεση ποιοτητας και τιμης.
Εδω πανω σε μας εχουν ξεφυγει οι τιμες των φυσιγγιων και το παραδοξο ειναι και στους κατασκευαστες εδω που δεν εχουν μεταφορικα.

.......... ακούγεται στην πιάτσα έντονα.

το μονοπώλιο των υλικών για τα φυσίγγια ( οι γνωστοί - άγνωστοι ) ανεβάζουν και θα ανεβάζουν τις τιμές των πρώτων υλών σε τέτοια επίπεδα , ώστε να είναι ασύμφορο για τις μικρές βιοτεχνίες να κατασκευάζουν και να κινηθούμε όλοι προς τα έτοιμα εισαγωγής , ( που τα εισάγει το ίδιο γνωστό μονοπώλιο ) γιατί έχουν μεγαλύτερο και ευκολότερο κέρδος.

Τα είπες όλα!

Back