Άντε ρε.Δείτε τις φωτογραφίες.
Τουλάχιστον έχει όμορφη σύζυγο...Tο βλαμμένο (Κικίλιας ) μίλησε.
Και τι ειπε ; "Εγινε το καλύτερο ανθρωπίνως δυνατόν"
ΟΛΗΤΟΥςςςς θελουν κλοτσιαααα και φτου απο την αρχηηηηΆντε ρε.Δείτε τις φωτογραφίες.
Θέλω σχόλια...
Δε θα σχολιάσω, γιατί θα είναι όντως για ban.Θέλω σχόλια...
Εγώ δεν ντρέπομαι !!!! Αι στο διάολο από εδώ κοπρόσκυλα!!!Δε θα σχολιάσω, γιατί θα είναι όντως για ban.
Άντε ρε.Δείτε τις φωτογραφίες.
Θέλω σχόλια...
Εγώ, να το ξεχάσω;Τι σχολια θελεις ??? Και αυτα που εγραψαν οι φιλοι και συναδελφοι πολλα ηταν !!
Μηπως ξεχασες εκεινο το 41 %??
Ας τους καμαρωνουν τωρα....Και που εισαι....Στην αρχη ειμαστε ακομα...επονται χειροτερα !!!
Ξέχασες την κερκυρα 25,000 στρεμματα καρβουνοΕχουμε και λεμε...
1) Καιγεται η μιση Αττικη...
2) Καιγεται η μιση Ροδος...
3) Καιγεται η Αγχιαλος...
4) Καιγεται μια αποθηκη της αεροπορειας και τρεχει ο κοσμος οπου φυγει φυγει...
5) Τρεις ανθρωποι απανθρακωνονται...
6) Το τραγικοτερο...δυο οικογενειες κηδευουν τα παλικαρια τους..
Την ιδια στγμη οι αρμοδιοι υπευθυνοι :
1) O ενας χασκογελαει και λεει αστειακια ...
2) Ο δευτερος ντυνεται ραμπο και βγαινει και κανει διαπιστωσεις...( ηταν πολυς ο αερας, η κλιματικη κριση,κλπ..)
3) Ο τριτος εχει παει διακοπες...
4) Ο τεταρτος χορευει ζειμπεκικα...( θεε μου τη δευτερη φορα που θα ρθω για να ζησω...)
Ολοι μαζι προσπαθουν να μας πεισουν οτι για την ολη καταστροφη φταιει η ζεστη, ο αερας, κατι καλαμια και ενας διοικητης στρατοπαιδου...
Υπερβαλω καπου?
Η γνωμη μου ειναι οτι σαν πολιτες πρεπει να ντρεπομαστε πρωτα για τον εαυτο μας.
Μπορεί να την είχε μεγάλη το γκαρσονι στο γλέντι και χαμογελά.Ανθρωπινα είναι αυτά...
Εχεις απολυτο δικιο...το εβαλα μεσα.Ξέχασες την κερκυρα 25,000 στρεμματα καρβουνο
Τον πρόεδρος μας μάλλον ευχαριστημενο τον βλέπω, θα σώθηκε το καρτέρι στο Καραούλι!Άντε ρε.Δείτε τις φωτογραφίες.
Θέλω σχόλια...
βασικα το 20% κυβερναει.διαιρεσε τα 2.000.000 με τα 9800000 εγγεγραμμενων και θα δεις το αληθινο ποσοστο..Τι σχολια θελεις ??? Και αυτα που εγραψαν οι φιλοι και συναδελφοι πολλα ηταν !!
Μηπως ξεχασες εκεινο το 41 %??
Ας τους καμαρωνουν τωρα....Και που εισαι....Στην αρχη ειμαστε ακομα...επονται χειροτερα !!!