Πυρκαγιές

Είναι και αυτή μια λύση, καλά τα λέει ο Στέφανος 😂.
Το κακό είναι ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα. Φαίνεται ότι δεν έχει ηλικία αυτή η ασθένεια.
Δεν το συνεχίζω για το πολιτικό, γιατί κάποιοι ίσως παρεξηγηθούν.

Είναι και αυτή μια λύση, καλά τα λέει ο Στέφανος 😂.
Το κακό είναι ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα. Φαίνεται ότι δεν έχει ηλικία αυτή η ασθένεια.
Δεν το συνεχίζω για το πολιτικό, γιατί κάποιοι ίσως παρεξηγηθούν.
Για πλάκα, το έβαλα φίλε μου.
Όπως το είπες:Δεν είναι θέμα ηλικίας.

.yelling.
*Κάτι τέτοια είναι που πραγματικά σε κάνουν να απορείς.
Ο ι νοικοκυρές πρέπει να ανάψουν φωτιά να μαγειρεύουν έξω , να μην καταναλώνουν ρεύμα και μετά να λένε ότι υπάρχει ακρίβεια και χρεώνουν το Μητσοτάκη .
Ω ρε φιλε , χαρακίρι !
500χρονια μνημόνια καριόληδες !!!
Με τετοια μυαλά τραβάτε για πνιξημο να ησυχάσουμε .

Ο ι νοικοκυρές πρέπει να ανάψουν φωτιά να μαγειρεύουν έξω , να μην καταναλώνουν ρεύμα και μετά να λένε ότι υπάρχει ακρίβεια και χρεώνουν το Μητσοτάκη ....
Ω ρε φιλε χαρακίρι .....
500χρονια μνημόνια καριόληδες !!!
Με τετοια μυαλά τραβάτε για πνιξημο να ησυχάσουμε .
Κάντε κύριε λίγο ακόμη υπομονή και λίγο μέτρο οι νοικοκυρές .yel. .

Tο βλαμμένο (Κικίλιας ) μίλησε.
Και τι ειπε ; "Εγινε το καλύτερο ανθρωπίνως δυνατόν"
Δεν τον ειδα , ημουν εξω.
Ηταν ξυρισμενος η αξυριστος με γιλεκο δρασης?
Γιατι αν ηταν αξυριστος και με γιλεκο, σημαινει οτι θα εχουμε και συνεχεια...:cool:
Αν οχι, τελος, παει γραφειο για τις υπογραφες...

Για τον πρωθυπουργό μας έχουμε ήδη πολλά κατασβεστικα μέσα τα οποία είναι αρκετά.
Γιατί παραπονιομαστε;
Ψηφίσαμε και όλα πάνε καλά βάσει σχεδίου.
Ας κοιτάξουμε στους καθρέφτες πριν το πληκτρολόγιο.
Το τελευταίο δεν αφορά σε εμάς εδώ μέσα (κατ ανάγκην), αλλά γενικά, καθώς δε γίνεται όλοι να βρίζουν και κανείς να μην (τους) ψήφισε. Δε βγαίνουν τα κουκιά (2,2-2,4εκ ψήφοι)
ποσους ψηφους πηρε το κομμα κυνηγων?απο κει θα καταλαβεις τι γινεται.συνολο αδειων μειον ψηφοι κυνηγων=το υπολοιπο στα κομματα.

Καλησπέρα σας.

Για προβληματισμό.

Ένα άρθρο επιστημονικά τεκμηριωμένο.
Με απλές λέξεις που αξίζει να διαβάσετε.
Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μου.

https://www.energia.gr/article/209214/gia-tis-foties-den-ftaiei-h-klimatikh-allagh

Εδώ και μερικά χρόνια έχει καθιερωθεί από κυβερνήσεις και ΜΜΕ να αποδίδουν όλα τα «ακραία», αλλά και δυσμενή καιρικά φαινόμενα στην λεγόμενη Κλιματική Αλλαγή, είτε πρόκειται για βροχοπτώσεις, είτε για χιονοπτώσεις η για υψηλές θερμοκρασίες. Έτσι, όλα τα απλά, γνωστά και αναμενόμενα-ανάλογα με την εποχή του έτους- καιρικά φαινόμενα αποδίδονται πλέον από την επίσημη πολιτεία και τα μιντιακά φερέφωνά της στην Κλιματική Αλλαγή. Έτσι και το τρέχον κύμα καύσωνα δεν αποτελεί εξαίρεση. Απεναντίας, συντείνει στην μετονομασία, από τα ΜΜΕ, της Κλιματικής Αλλαγής σε « Κλιματική Καταστροφή»

Όλοι οι ανωτέρω παράγοντες ευθύνονται, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί συνδυαστικά, για την απαράδεκτη κατάσταση του ετήσιου πυρπολισμού δασικών και θαμνωδών περιοχών. Και ας μην σπεύσουν οι γνωστοί περιβαλλοντολόγοι να μας πουν ότι για τις φωτιές φταίνε οι υψηλές θερμοκρασίες (ελέω Κλιματικής Αλλαγής), γιατί προκειμένου να υπάρξει αυτανάφλεξη ξύλινης μάζας ή ξηρών χόρτων απαιτούνται θερμοκρασίες άνω των 180 βαθμών Κελσίου. Τέτοιες θερμοκρασίες δεν απαντώνται μέσα σε δάση ή σε ανοικτούς χώρους σε περιαστικές περιοχές. Άρα, οι φωτιές έχουν πρωτίστως την αιτία τους σε ηθελημένη ή τυχαία ανθρώπινη παρέμβαση - με την επιτυχή πρόληψη και την αποτελεσματική καταπολέμηση να αποτελούν το μεγάλο διακύβευμα.

Σε
Μεγάλη καταστροφή κερκυρα τα καλύτερα κυχλοκαρτερα στάχτη ακόμα καίγονται .. πάει το κυνηγι στο βουνό για εδώ τρομερά πραγματα:(
Ηλία τώρα πέρασα σε το δεύτερο στάδιο.....από το πρώτο στάδιο της λύπης τώρα είμαι στο στάδιο, εχω το διάολο μέσα μου.......

Θα πρόσθετα επίσης, ότι τα στατιστικά/κλιματικά στοιχεία, συγκρίνονται με τον σταθμό του Θησείου από το 1897 μέχρι σήμερα για να «τεκμηριώσουν» την «κλιματική αλλαγή».
Η διαφορά του +ενός βαθμού Κελσίου που προκύπτει σε εκατό και πλέον χρόνια, είναι σύγκριση του μετεωρολογικού σταθμού του Θησείου σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, όπως ήταν η Αθήνα το 1897, με τον ίδιο σταθμό του σήμερα που περιβάλλεται από τσιμέντο.

Απλά την λεγόμενη κλιματική αλλαγή, την εφηύραν για να μας πάνε βίαια στη λεγόμενη πράσινη ανάπτυξη.

Σε

Ηλία τώρα πέρασα σε το δεύτερο στάδιο.....από το πρώτο στάδιο της λύπης τώρα είμαι στο στάδιο, εχω το διάολο μέσα μου.......
Το ίδιο και εμείς εδώ όλλοι οι κυνηγοι!!! Αν δω παρέμβαση απε η σπητια στα καμένα τους πήρε ο διαολος

Καλησπέρα σας.

Για προβληματισμό.

Ένα άρθρο επιστημονικά τεκμηριωμένο.
Με απλές λέξεις που αξίζει να διαβάσετε.
Οι υπογραμμίσεις είναι δικές μου.

https://www.energia.gr/article/209214/gia-tis-foties-den-ftaiei-h-klimatikh-allagh

Εδώ και μερικά χρόνια έχει καθιερωθεί από κυβερνήσεις και ΜΜΕ να αποδίδουν όλα τα «ακραία», αλλά και δυσμενή καιρικά φαινόμενα στην λεγόμενη Κλιματική Αλλαγή, είτε πρόκειται για βροχοπτώσεις, είτε για χιονοπτώσεις η για υψηλές θερμοκρασίες. Έτσι, όλα τα απλά, γνωστά και αναμενόμενα-ανάλογα με την εποχή του έτους- καιρικά φαινόμενα αποδίδονται πλέον από την επίσημη πολιτεία και τα μιντιακά φερέφωνά της στην Κλιματική Αλλαγή. Έτσι και το τρέχον κύμα καύσωνα δεν αποτελεί εξαίρεση. Απεναντίας, συντείνει στην μετονομασία, από τα ΜΜΕ, της Κλιματικής Αλλαγής σε « Κλιματική Καταστροφή»

Όλοι οι ανωτέρω παράγοντες ευθύνονται, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί συνδυαστικά, για την απαράδεκτη κατάσταση του ετήσιου πυρπολισμού δασικών και θαμνωδών περιοχών. Και ας μην σπεύσουν οι γνωστοί περιβαλλοντολόγοι να μας πουν ότι για τις φωτιές φταίνε οι υψηλές θερμοκρασίες (ελέω Κλιματικής Αλλαγής), γιατί προκειμένου να υπάρξει αυτανάφλεξη ξύλινης μάζας ή ξηρών χόρτων απαιτούνται θερμοκρασίες άνω των 180 βαθμών Κελσίου. Τέτοιες θερμοκρασίες δεν απαντώνται μέσα σε δάση ή σε ανοικτούς χώρους σε περιαστικές περιοχές. Άρα, οι φωτιές έχουν πρωτίστως την αιτία τους σε ηθελημένη ή τυχαία ανθρώπινη παρέμβαση - με την επιτυχή πρόληψη και την αποτελεσματική καταπολέμηση να αποτελούν το μεγάλο διακύβευμα.
Είναι στημένο το έργο το βλέπουμε χρόνια… θέλουν να μας αποκλησουν από τα παντα κλισμένους σε κλουβιά στα χέρια μας είναι να τους γ@&@@@&

Είναι στημένο το έργο το βλέπουμε χρόνια… θέλουν να μας αποκλησουν από τα παντα κλισμένους σε κλουβιά στα χέρια μας είναι να τους γ@&@@@&
Γι'αυτο απέκλεισαν τους Κ.Συλογους από την πυρασφάλεια αλλά εμείς εδω τους γράψαμε στα αρ......α μας και ο Κ.Σ. Κέρκυρας ήταν στα μέτωπα της φωτιάς.........όσο και να μην ήθελαν αδιάκριτα μάτια...... εμείς ήμασταν εκεί.......και θα είμαστε εκεί.......

Back