Ακουγονται οι εκρηξεις εδω στη βορεια Ευβοια...Αγχιαλο τα πράματα είναι πολύ δυσκολα
Η πεθερά μου και η κουνιάδα φύγανε απο το σπίτι που η φωτιά ήταν 200 μέτρα και πήγαν στο κέντρο τις Αγχιάλου στη θάλασσαΑκουγονται οι εκρηξεις εδω στη βορεια Ευβοια...
Τρανταχτηκαμε δυνατα πριν λιγο...
Εκεί είχα υπηρετήσει Χάρη , σε μια αποθήκη καυσίμων στον λόφο Καντηραγά . Ελπίζω να μην υπάρχει πια ....Η πεθερά μου και η κουνιάδα φύγανε απο το σπίτι που η φωτιά ήταν 200 μέτρα και πήγαν στο κέντρο τις Αγχιάλου στη θάλασσα
Όταν έγιναν η εκρήξεις έγινε χαμός σπάσανε Τζαμια απο σπίτια καταστήματα
Λένε για ένα νεκρό αλλά χωρίς να είναι σίγουρο
Αν φοραει γιλεκο και μπλουζα πολο,δεν υπαρχει θεμα..Μίλησα με στρατιωτικό που ήταν σήμερα στον Αλμυρό και μου είπε ότι η πρώτη εκρηξη ήτανε βαρβατη και έσπασαν τζάμια στη Ν Αγχίαλο, από οπου φεύγει ο κόσμος ακόμα και με βάρκες!
Προσωπικά είμαι ήσυχος θα φθάσει σε λίγο ο Χαρδαλιας και το πρόβλημα πάει...
Νομίζω δεν υπάρχειΕκεί είχα υπηρετήσει Χάρη , σε μια αποθήκη καυσίμων στον λόφο Καντηραγά . Ελπίζω να μην υπάρχει πια ....
μην λες και εσύ κούλα τώρα, πέρσι έκαψαν περισσότερα, έκαψαν όλοι την Εύβοια η αθεοφοβοι και άνοιξε κανονικότατα και όπως είδες και στης εκλογές τιμωρήθηκαν όλοι!!!!!! Άσε μην πω τίποτα άλλο!Το πρωι βωμαγε ο τοπος καμμενο απο τις φωτιες στον Βολο και ειχε φτασει ο καπνος στην Διρφη. Τωρα εχει παλι καπνα λογικα απο Αγχιαλο.
Πιστευετε , ετσι οπως παει το πραγμα , οτι θα ανοιξει το κυνηγι φετος??? Χλωμο το βλεπω...
Ελπιζω να μεινει κατι ακαυτο και πρασινο μεχρι να φυγει το γαμωκωλοκαιρι σε αυτο το απεραντο μπουρδελο που ονομαζεται Ελλαδισταν.
Αυτό δείχνουν συνέχεια τώρα....Αγχιαλο τα πράματα είναι πολύ δυσκολα
Έτσι ακριβώς..να ξερετε σε λιγα χρονια θα γινει αλλαγη χρησης γης,δηλαδη θα τα εκχωρησει το δημοσιο σε ξενες επιχειρησεις με το κατι τις βεβαια και θα σηκωσουν ξενοδοχεια και επιχειρησεις οι ξενοι.εμεις θα ειμαστε οι σερβιτοροι τους στην ιδια μας την πατριδα.
Πέρσι δεν είχε ακόμα το 45%μην λες και εσύ κούλα τώρα, πέρσι έκαψαν περισσότερα, έκαψαν όλοι την Εύβοια η αθεοφοβοι και άνοιξε κανονικότατα και όπως είδες και στης εκλογές τιμωρήθηκαν όλοι!!!!!! Άσε μην πω τίποτα άλλο!
Καλά δεν παίζεσαι...Αγχιαλος Μικροθηβες εκκένωση
Υπάρχουν δυο Τρεις εστίες φωτιάς μικρές αλλά μόνο με αέρος μπορεί να σβήσει
Εκεί που έγινε η τελευταία έκρηξη υπάρχει αρκετή φωτιά
Η αποθήκες είναι ενδιάμεσα Μικροθηβες Αγχιαλος
Να κάνουμε και λίγο χιούμορ ευτυχώς που δεν πήγε η φωτιά στο σπίτι μου εκεί να δεις έκρηξη με τα φυσίγγια που έχω -γατάκια θα ήταν του στρατού -
Τι να κάνω ρε Γιάννη α λέω καμία λαλακιαΚαλά δεν παίζεσαι...