Πυρκαγιές

Διαβάζω οτι:
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Αρτοποιός υπογράμμισε πως κάθε ημέρα εκδηλώνονται 60 με 70 πυρκαγιές, ενώ υποστήριξε πως από την αρχή του έτους, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από 105 πολίτες για πρόκληση πυρκαγιάς, με τις περισσότερες υποθέσεις να αφορούν αμέλεια.
Αναφορικά με το κόστος που βαρύνει το κράτος για την κατάσβεση των πυρκαγιών ο κ. Αρτοποιός, σημείωσε ότι μόνο για την περίπτωση της Ρόδου το σχετικό ποσό φτάνει τα 7.500.000 ευρώ. Όπως είπε, η κάθε εργατοώρα πτητικού μέσου κοστίζει 4.500-5.000 ευρώ.

Και αναρωτιέμαι εγώ, ποιο δικαστήριο καταλόγισε σε κάποιον εμπρηστή από αμέλεια το κόστος πυρόσβεσης; και αν δεν το πληρώσει στην φυλακή! Γιατί το κόστος μετακυλιεται στον Έλληνα φορολογούμενο;Να μην αναφέρω και τις καμένες περιουσίες αλλά και τους ανθρώπους...
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ότι είναι γερος/γριά ή έκοβε και κόλλαγε κάγκελα στον κήπο κλπ
Μια φορά θα τους χώσουνε μέσα και μετά όλοι θα προσεχουνε!

Και αναρωτιέμαι εγώ, ποιο δικαστήριο καταλόγισε σε κάποιον εμπρηστή από αμέλεια το κόστος πυρόσβεσης; και αν δεν το πληρώσει στην φυλακή! Γιατί το κόστος μετακυλιεται στον Έλληνα φορολογούμενο;Να μην αναφέρω και τις καμένες περιουσίες αλλά και τους ανθρώπους...
Γιατί το κέρδος ιδιωτικοποιείται
και το χρέος δημοσιοποιείται.

Διαβάζω οτι:
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Αρτοποιός υπογράμμισε πως κάθε ημέρα εκδηλώνονται 60 με 70 πυρκαγιές, ενώ υποστήριξε πως από την αρχή του έτους, έχουν συλληφθεί περισσότεροι από 105 πολίτες για πρόκληση πυρκαγιάς, με τις περισσότερες υποθέσεις να αφορούν αμέλεια.
Αναφορικά με το κόστος που βαρύνει το κράτος για την κατάσβεση των πυρκαγιών ο κ. Αρτοποιός, σημείωσε ότι μόνο για την περίπτωση της Ρόδου το σχετικό ποσό φτάνει τα 7.500.000 ευρώ. Όπως είπε, η κάθε εργατοώρα πτητικού μέσου κοστίζει 4.500-5.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ότι είναι γερος/γριά ή έκοβε και κόλλαγε κάγκελα στον κήπο κλπ
Ε ναι την γριά να την βάλουμε μέσα αυτόν που καίει για να κάνουν βίλες τα σούργελα της Ευρώπης ας τους αφήσουμε!!!!!! Πολύ εύκολα ένας εισαγγελέας μπορι να Ψάξει να βρει πως περνουν άδειες να κτίσουν μέσα στα βουνά οι πλούσιοι…. ο φτωχός ούτε στα δυο στρέμματα δεν τον αφήνουν … ολλα για το χρήμα σε αυτό το μπουρδελο κράτος. Έχει δικιο ο πολακις όλλοι στο Γουδί

Εχω αηδιασει με τις φωτιες τις τελευταίες μερες.οι λογοι πολλοι.ο.ενας ειναι οτι εχω καποιες γνώσεις παραπάνω στο αεροπορικο κομματι κ νιωθω πολυ εντονα την απωλεια αυτων των ηρωων.ενας αλλος ειναι κατι που εφτασε στα αυτια μου οτι πακιστανοι γραφουν στο ιντερνετ οτι μας εκδικηται ο αλαχ επειδη βυθισαμε λεει εμεις το σαπιοκαραβο κ καλα να παθουμε.εγω το εχω ξαναδηλωσει αν δω ανθρωπο στο βουνο να βαζει φωτια θα τον βαλω να μπει μεσα να καει η θα του ριξω κατάμουτρα.αλλα.βλεπεις τυχαια οταν ανοιξει το κυνήγι σταματουν οι φωτιτσες.

Αν ναι είναι ΦΟΒΕΡΟ...:mad:
Έχουμε ένα αισχρό κράτος.
Πολλά χρόνια τώρα.
Είναι όμως καθρέπτης μας.
Κλασικό παράδειγμα οτι λίγο μετά τα Τεμπη ο λαός ξέπλυνε τον Μπούλη από τις Σέρρες.

Γιατί, πχ , δεν βγαίνουν να δηλώσουν καθαρά ότι σε καμμένο δεν μπαίνουν ούτε ΑΠΕ ούτε τίποτα άλλο;
Να μας βουλωσουν το στόμα;

Άκουσα στο ραδιόφωνο ότι η ΝΔ στην προηγούμενη 4ετία της έκανε τον εμπρησμό από κακούργημα πλημμέλημα, αν δεν υπάρχουν ανθρώπινα θύματα! Είναι δυνατόν να αληθεύει αυτό; .think.Αν ναι είναι ΦΟΒΕΡΟ...:mad:

"άκουσα....", "μου είπανε......"
ο επόμενος το έχει αποθηκεύσει και το θεωρεί δεδομένο

https://www.kathimerini.gr/society/...πρησμού δασών,πλημμέλημα στη βασική του μορφή

αν βρεις χρόνο κανε μια αποδελτίωση

Έτρεξαν να πουν ότι αγνοούταν πρίν τη φωτιά και πως δεν σχετίζεται.Μην χρεωθούν τίποτα.
Χθες στο in.gr η είδηση παρουσιάστηκε ως ' βρέθηκε νεκρός ( όχι καμμένος ) ο αγνοούμενος βοσκός . Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση όλα τα κανάλια θα είχαν συνεχή ροή ειδήσεων από τα μέτωπα της φωτιάς και θα τους είχαν ξεσκίσει . Όποιος ονειρεύεται εξουσία ας το λάβει υπόψη του...

Ε ναι την γριά να την βάλουμε μέσα αυτόν που καίει για να κάνουν βίλες τα σούργελα της Ευρώπης ας τους αφήσουμε!!!!!! Πολύ εύκολα ένας εισαγγελέας μπορι να Ψάξει να βρει πως περνουν άδειες να κτίσουν μέσα στα βουνά οι πλούσιοι…. ο φτωχός ούτε στα δυο στρέμματα δεν τον αφήνουν … ολλα για το χρήμα σε αυτό το μπουρδελο κράτος. Έχει δικιο ο πολακις όλλοι στο Γουδί
Τα έμπλεξες λιγάκι, δεν είπα πουθενά να αγνοηθούν οι καταπατητες, είπα να μην υπάρχει ούτε αμέλεια ούτε παλαβομαρα,τιποτα.
Όσο για τον λεβέντη τόσα χρόνια τι νόμους ψήφιζε; θυμασαι τις μειώσεις των ποινών ή ότι ποτέ δεν απελαθηκε αλλοδαπός καταδικασμενος για φόνους κλπ; Μήπως ξέχασες και τα δύο μνημόνια;
Τίποτα δεν θέλουν να κάνουν που τους αφαιρεί ψήφους.

Χθες στο in.gr η είδηση παρουσιάστηκε ως ' βρέθηκε νεκρός ( όχι καμμένος ) ο αγνοούμενος βοσκός . Αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση όλα τα κανάλια θα είχαν συνεχή ροή ειδήσεων από τα μέτωπα της φωτιάς και θα τους είχαν ξεσκίσει . Όποιος ονειρεύεται εξουσία ας το λάβει υπόψη του...
Το θέμα δεν είναι πως το διαχειρίζονται τα μέσα μαζικής εξημέρωσης ούτε ποιό χρώμα κάθεται σε καρέκλα εξουσίας.Το θέμα είναι ότι καταστρεφομαστε,όχι απλά καιγόμαστε!

Το θέμα δεν είναι πως το διαχειρίζονται τα μέσα μαζικής εξημέρωσης ούτε ποιό χρώμα κάθεται σε καρέκλα εξουσίας.Το θέμα είναι ότι καταστρεφομαστε,όχι απλά καιγόμαστε!
Έχεις δίκιο ! Απλώς μια παράπλευρη πολιτική παρατήρηση έκανα...

Αυτοι οι πιλοτοι την εκαναν τη ¨δουλιτσα ¨ , την εσβησαν τη φωτια και με το αιμα τους...
Αφησαν πισω χαροκαμενους ανθρωπους.
Οι προισταμενοι τους? Ζοριζονται να αφησουν μια καρεκλιτσα?
Την τσιπα, την εχουν ακουστα?

Τα έμπλεξες λιγάκι, δεν είπα πουθενά να αγνοηθούν οι καταπατητες, είπα να μην υπάρχει ούτε αμέλεια ούτε παλαβομαρα,τιποτα.
Όσο για τον λεβέντη τόσα χρόνια τι νόμους ψήφιζε; θυμασαι τις μειώσεις των ποινών ή ότι ποτέ δεν απελαθηκε αλλοδαπός καταδικασμενος για φόνους κλπ; Μήπως ξέχασες και τα δύο μνημόνια;
Τίποτα δεν θέλουν να κάνουν που τους αφαιρεί ψήφους.
Η τοποθέτηση μου ήταν γενική δεν μπορι ένας γεροντάκι να κάνη τόσο μεγάλο κακό η μεγάλες φωτιές είναι από τα μεγάλα κεφάλια….αλλά ποιος να τους αγγίξει αυτούς … όσο για τον Τσίπρα σ. Λες για αυτόν έκανε την δουλειά που τον έβαλαν και μετά τον πέταξαν καλά να πάθει 40 χρονον μ@@@‘ το έπαιξε καμποσος

Διαβάζω οτι:

Θα βαλουν μεσα μονο τους Ελληνες, τα υπολοιπα ''προσφυγοπουλα'' αθωοι.....

Δεν συνηθίζω να γράφω ''μου το είπαν'' και τα συναφή όπως μου καταμαρτυρείς. Μήπως κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια; Την συγκεκριμένη, αληθή ή όχι πληροφορία, την άκουσα χθές το μεσημέρι στο focus FM της Θεσσαλονίκης.

Δεν συνηθίζω να γράφω ''μου το είπαν'' και τα συναφή όπως μου καταμαρτυρείς. Μήπως κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια; Την συγκεκριμένη, αληθή ή όχι πληροφορία, την άκουσα χθές το μεσημέρι στο focus FM της Θεσσαλονίκης.

αγνοούσα την ύπαρξη του focus fm (δεν είχες αναφέρει που και ποιος το είπε) τον έψαξα και είδα ότι κανει εκπομπή Κ. Βελόπουλος. Εικάζω ότι αυτό πάει σαν απάντηση στο "πατριώτες της φακής" εάν βέβαια είναι ο ίδιος Βελόπουλος.

αποδελτίωση δεν έκανες όμως, τελικά ισχύει αυτό περί πλημμελήματος?
(σε περίπτωση που μας ξεφύγει καμιά φωτιά να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε)

Back