Πυρκαγιές

Η συμπεθέρα του φίλου μου (Πτελεος) κάηκε σήμερα στην παραλία του Αλμυρού. Πήγαν οι γιοι της και την βρήκανε καμένη! Δίπλα στη θάλασσα σχεδόν.Προσπαθούσε να σώσει το εξοχικό τους.Ήταν η φωτιά που ξεκίνησε στο Κροκιο και έφθασε στη θάλασσα.

αγνοούσα την ύπαρξη του focus fm (δεν είχες αναφέρει που και ποιος το είπε) τον έψαξα και είδα ότι κανει εκπομπή Κ. Βελόπουλος. Εικάζω ότι αυτό πάει σαν απάντηση στο "πατριώτες της φακής" εάν βέβαια είναι ο ίδιος Βελόπουλος.

αποδελτίωση δεν έκανες όμως, τελικά ισχύει αυτό περί πλημμελήματος?
(σε περίπτωση που μας ξεφύγει καμιά φωτιά να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε)
Ο Κούλης είπε, πως τώρα θα γίνει κακούργημα ο εμπρησμός,είτε από δόλο,είτε από αμέλεια.
Δες αριστερά.
18.jpg

αγνοούσα την ύπαρξη του focus fm (δεν είχες αναφέρει που και ποιος το είπε) τον έψαξα και είδα ότι κανει εκπομπή Κ. Βελόπουλος. Εικάζω ότι αυτό πάει σαν απάντηση στο "πατριώτες της φακής" εάν βέβαια είναι ο ίδιος Βελόπουλος.

αποδελτίωση δεν έκανες όμως, τελικά ισχύει αυτό περί πλημμελήματος?
(σε περίπτωση που μας ξεφύγει καμιά φωτιά να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε)
Όχι δεν το είπε ο Βελόπουλος αλλά ένας υψηλόβαθμος υπάλληλος Τράπεζας που κάνει συχνά αναλύσεις το μεσημέρι. Πάντως έτσι όπως τα έλεγε με λεπτομέρειες φαίνονταν πολύ αληθοφανή. Όσο για τις εφημερίδες ούτε εκεί ξέρω πού σταματά η αλήθεια και πού ξεκινά το ψέμμα. Υ.Γ. Η ''Καθημερινή'' μου είναι απεχθής εδώ και πολλά χρόνια λόγω της εμμονικής στάσης της ΕΝΑΝΤΙΟΝ του κυνηγιού. Και φυσικά έπαψα εντελώς να την αγοράζω ομοίως εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ξέρω αν άλλαξε τώρα στάση...

Ο άλλος ο πανιβλακας πήγε να κάνει μπάρμπεκιου μές στη καρδιά της Πίνδου......να του ρίξεις 4-5 χαστούκια μπας και ξεκουνηθει ο εγκέφαλος του.....
αυτος φιλεμου γιαννη δεν θελη 4 5 χαστουκιαααα αλλα 4 5 .sex hard..love.

να ξερετε σε λιγα χρονια θα γινει αλλαγη χρησης γης,δηλαδη θα τα εκχωρησει το δημοσιο σε ξενες επιχειρησεις με το κατι τις βεβαια και θα σηκωσουν ξενοδοχεια και επιχειρησεις οι ξενοι.εμεις θα ειμαστε οι σερβιτοροι τους στην ιδια μας την πατριδα.

Back